hirdetés

Hírek

Ami csak Gearbesten kapható
Alfawise LS02Alfawise N816dash camGearbestkamera

Ami csak Gearbesten kapható

Alfawise LS02 menetrögzítő és N816 beltéri kamera

írta: Rolla2019.08.30.

Múltkori cikkemben már meséltem nektek arról, hogy vannak olyan termékek, amik csak bizonyos oldalakon jelennek meg. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a későbbiekben nem veszi át más webáruház is, de ha áp-tu-détek szeretnétek maradni, akkor jó, ha nem ragadtok le egy boltnál, hanem rendszeresen megnéztek más webshopokat is. A Gearbesten most a kameráké a főszerep, itt láthatjátok először az Alfawise LS02 autós menetrögzítőt és a szintén Alfawise neve alatt megjelent N816 beltéri kamerát. Mind a kettő elég fontos biztonsági szerepet tölt be, ezért ha még nincs nektek, akkor érdemes rászánni az időt és a pénzt, mert probléma esetén sokat segíthetnek.

Cuccok 30 000 forint alatt
GeekbuyingXiaomi Deerma VC20S

Cuccok 30 000 forint alatt

Xiaomi Deerma VC20S porszívó, Logitech egér, Xiaomi lámpa

írta: Rolla2019.08.29.

Ha a hónap végén már ti is inkább beállítjátok a keresőben, hogy a legolcsóbtól mutassa a termékeket, akkor nézzétek meg ezt a listát, ahol igyekeztem összeszedni nektek olcsó cuccokat. 26 000 forintért ritkán lehet jó minőségű vezetéknélküli porszívót behúzni, így ha még nincs, akkor fontoljátok meg, továbbá egeret, lámpát és Bluetooth hangszórót is találtok. Ha netán hiányozna valamelyik a háztartásból, most kuponnal jó áron beszerezhetitek.

Most érdemes gyorsnak lenni
GearvitaX8Xiaomi

Most érdemes gyorsnak lenni

Xiaomi, Lenovo és Huawei termékek kiárusítása

írta: Rolla2019.08.28.

8 óránként frissülő kuponoldalt dobott ki a Gearvita, ahol sallangok nélkül, tényleg csak a legjobb termékeket találhatjátok. Ha még mindig keresitek a tökéletes csuklóravalót, akkor a legnépszerűbb okosórák és okoskarkötők közül válogathattok kedvezményesen, de ha a telefonotokat cserélnétek le, arra is van több lehetőség. Legfőképp Xiaomi, Huawei, Lenovo és Huami termékeket találhattok jó áron, így érdemes szorgalmasan frissítgetni naponta az oldalt. És hogy mást is lássatok az imént említett két kategórián kívül, mutatok nektek néhány jó cuccot, viszont érdemes gyorsnak lennetek, mert záros határidőn belül lejárnak az akciók, és újak jönnek helyettük.

Aliexpress elszabadulás
Aliexpresskupon

Aliexpress elszabadulás

Kuponok, gyűjthető pontok és ajándékok

írta: Rolla2019.08.28.

Láttunk már idén olyan Geekbuying, Banggood és Gearbest bulit is, ahol pontokat gyűjthettetek, egy termék áráért kettőt kaphattatok vagy kupon segítségével sokat spórolhattatok a végösszegből. Most az egyik legnépszerűbb platform, az Aliexpress indította el egy hasonló akciót, ahol ha ügyesek vagytok, akár nulla saját költségből is bevásárolhattok. Nézegessétek szorgalmasan az esemény oldalát, és siessetek, mert csak augusztus 30.-ig tart.

Okosórát mindenkinek
BanggoodXiaomiZeblaze

Okosórát mindenkinek

Amazfit Cor, Zeblaze Vibe 3 Pro, Zeblaze Thor 4

írta: Rolla2019.08.26.

A kezdetben néhány darabból álló okosóra és okoskarkötő piac mostmár ott tart, ahol a telefonok, a pár ezer forintos egyszerű daraboktól kezdve a drágább, mindenttudókig megtalálhattok mindent, már csak azt kell eldöntenetek, hogy mire van szükségetek pontosan. Hogy ne csak a Ticwatch-ról és a Huaweiről halljatok, mutatok néhány alternatívát, amik között lehet, hogy megtaláljátok a hozzátok mind árban, mind tudásban legjobban passzolót.

Nagy Xiaomi Mi 9 bogozó
GeekbuyingMi 9Mi 9TMi 9T Propop-upXiaomi

Nagy Xiaomi Mi 9 bogozó

Ki? Hol? Mi?

írta: Rolla2019.08.26.

Ha kicsit kezditek elveszteni a fonalat a röpködő Mi 9-ek között, akkor most itt a lehetőség, hogy átnézzük és szétszedjük őket. Az év elején megjelent a "sima" Xiaomi Mi 9, amit nem sokkal később követett a gazdaságosabb kistestvér, a Mi 9 SE. Eddig még követhető a dolog, de júniusban megjelent a Redmi K20 és K20 Pro Kínában, aminek a nemzetközi verzióját már roppant kreatív és egyedi módon Xiaomi Mi 9T és Mi 9T Pro néven adták ki. Most, hogy megvan a sorrend, nézzük meg, hogy tudás alapján melyik telefon hanyadik helyen áll.

Itt a legújabb Mi 9T Pro
Acute AngleGearvitaMi 9T Promini PCXiaomi

Itt a legújabb Mi 9T Pro

Ha ki akartok tűnni a tömegből

írta: Rolla2019.08.23.

Ha szeretitek azokat a dolgokat, amik feltűnőek és egyediek, akkor ez a cikk nektek szól. A mai első előadó a legújabb Xiaomi Mi 9T Pro, ami a K20 Pro globálosított verziója, így már mindenhol zökkenőmentesen használhatjátok a mobilnetet vele. A Mi 9T-hez képest kicsit feltúrbózták, de a legnagyobb varázsa még mindig a pop-up kamerában rejlik. És hogy még egy újdonságot is lássunk a mai nap, mutatok egy mini PC-t, ami végre nem egy lapos fekete téglatest.

Tégy valamit te is
Aliexpresspelenkaszívószáltermoszvászonszatyor

Tégy valamit te is

Környezetvédés és spórolás az Aliexpress-en

írta: Rolla2019.08.23.

Szeretném bevallani, hogy nem tartok még környezeti tudatosság szempontjából azon a szinten, hogy mindent csomagolásmentesen, üvegekben szerezzek be a boltokban, ettől függetlenül igyekszem nem megsürgetni direkt a szeméttermelődést vagy a levegőszennyeződést. Ez valamikor sikerül, valamikor nem, ettől függetlenül bevezettem néhány olyan szokást, amivel minimális erőbefektetéssel sokat tehetek a környezetemért. Az általam tesztelt Megawheels S5 kapcsán már beszélgettünk arról, hogy bár városon belül kiváló ötlet egy elektromos roller, hosszabb távokra még mindig autóval megyek, most viszont olyan termékeket szeretnék nektek mutatni, amiket helyszíntől, évszaktól, életkortól és napszaktól függetlenül hasznosíthattok bármikor.

Újdonságok útvesztője
Alldocube KBookAmazfit GTRGearbestLenovo E1

Újdonságok útvesztője

Termékek, amiket máshol nem kaptok meg

írta: Rolla2019.08.22.

Bár első blikkre úgy néz ki, mintha a legtöbb nagy oldalon ugyanazok a termékek lennének, rutinosabbak már biztosan észrevették, hogy bizonyos márkák és eszközök csak bizonyos oldalakon kaphatóak. Ezen kívül van egy másik kategória is, a Global launch, ami azt jelenti, hogy egy új kütyüt minimum egy, de van hogy több hétig csak egy adott webshop árusíthat. Ezért érdemes az árak összehasonlítása mellett vásárlás előtt körülnézni a konkurensek között, hiszen lehet, hogy egy újdonságot az egyik oldalon nem, egy másikon viszont már megvásárolhattok. A fenti témára tökéletes példa az itt következő három termék, amik újak, ropogósak, és jelenleg csak a Gearbesten lehet beszerezni őket.

Ha beújítanál valamit olcsón
AmazfitGeekbuyingTronsmartXiaomi

Ha beújítanál valamit olcsón

Cashback, szerencsekerék, kuponok

írta: Rolla2019.08.21.

Ha turkálnátok egy kicsit az akciós cuccok között, akkor a Geekbuyingnál érdemes körülnéznetek. Azon felül, hogy sok kütyüt szerezhettek be jó áron, 27 000 forint felett 2700 forint kedvezményt kaptok, megpörgethetitek a szerencsekereket és ráhajthattok a naponta frissülő villámakció fülön található termékekre. A telefonoktól kezdve a laptopokig megtalálhattok mindent, ráadásul ez még csak a kezdet, hiszen az extra bulit jövő hét elejére ígérik, ahova az új akciók és a 20% cashback miatt mindenképp megéri visszalátogatni.

hirdetés