hirdetés

Hírek

Lifehack Aliexpress-ről
Aliexpresscipőfűző

Lifehack Aliexpress-ről

Mágneses cipőfűző

írta: Don Kartács2019.09.21.

Utálom, mikor a cipőfűzőm kikötődik, meg kell állnom bekötni, majd újra kikötődik 10 perccel később. Tipikus mindennapi probléma, amit már sokat sokféleképpen próbáltak megoldani. Többnyire valami drága, nem működő megoldással állnak elő a gyártók. Emlékeztek még a Puma Disc-re? De vannak önfelfújós cipők is a Back to the Future után szabadon. Természetesen Kínából mindenre van olcsón megoldás, az Aliexpress bugyraiban egy csomó mágneses cipőfűzőt lehet előásni, ami egy újabb szereplője a vicces-hasznos kategóriának.

Még tart a raktárürítés
GearvitaMi mix 2SQCYXiaomi

Még tart a raktárürítés

Telefonok, okosórák, kiegészítők minden mennyiségben

írta: Rolla2019.09.20.

Továbbra is tart a Gearvita nyárvégi raktárürítése, ahol kedvezményesen szerezhettek be akár olyan cuccokat is, mint a durva Xiaomi Mi 9 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel vagy a Mecool M8S Pro 4K TV box. Ezek mellett találhattok okosórákat, vezetéknélküli töltőket és fülhallgatókat is, és hogy tovább fokozzam a hangulatot, mutatok nektek három olyan terméket, amihez extra kupon is jár.

Megkésett iskolakezdés
LVLKEYminecraftOfficeWindowsXbox

Megkésett iskolakezdés

Szoftverkulcsok a LVLKEY kínálatából

írta: SonkaMod2019.09.20.

Bár már egy ideje megy az iskola, és már az egyetemisták is kókadoznak az előadókban, mégis vannak olyanok, akik az utolsó utáni pillanatra hagyják a gépvásárlást, így azoknak most kell gondolni a szoftverek megvételére is. A szoftverkulcsokkal kereskedő LVLKEY kuponos akciókkal rukkolt elő, amiket örömmel megosztunk veletek. Az oldal hasonlóan megbízható, mint a már eddig is hirdetett LVLGO.

Heti körbetekintés
borotvaGeekbuyingkuponXiaomi

Heti körbetekintés

Kuponok a népszerű cuccokhoz

írta: Rolla2019.09.18.

Onnan lehet felismerni leginkább egy jó terméket, ha még hetekkel-hónapokkal a megjelenése után is a népszerűségi listák élén áll. És hogy mitől is jó valami? Van, amit a tudása miatt nem lehet lerugdosni a dobogóról - ilyen például a Xiaomi Jimmy JV53 -, míg más terméknek az árába lehetetlen belekötni - lásd: Xiaomi borotva -. Ennél már csak az tökéletesebb, amikor a két szempont találkozik. Hogy minél közelebbi metszéspontot találjunk, mutatok négy kütyüt, kiegészítve kuponnal és villám akcióval.

Hivatalos boltok az Alin
AliexpressBaseusBlitzWolfofficial storeXiaomi

Hivatalos boltok az Alin

Xiaomi, Blitzwolf, Baseus, Tronsmart

írta: Rolla2019.09.17.

Bár a mai napig sokan azt hiszik, hogy az Aliexpress az online webshopok józsefvárosi piaca, gyakorlott vásárlók már tudják, hogy a legmenőbb eredeti cuccokat is beszerezhetik a piactér oldaláról. Nem kell műértőnek lennetek ahhoz, hogy felismerjétek az original termékeket, elég, ha felkeresitek az Aliexpressen belül a hivatalos boltot. Azon kívül, hogy itt biztosak lehettek abban, hogy nem hamisítványt fogtok kapni, gyakran az árak is jóval kedvezőbbek, ráadásul a paletta is szélesebb. Ha szeretnétek megtudni, hogy van-e a kedvenc boltotoknak hivatalos változata, írjátok be a keresőbe a márkát, kiegészítve az "official store" hívószóval.

Hogy senki se maradjon ki
Geekbuyingkutya kulacsXiaomi

Hogy senki se maradjon ki

Amazfit Verge 3, Xiaomi kutyakulacs és Redmi Note 7

írta: Rolla2019.09.15.

A mai kedvcsinálóban sok terméket találhattok, amik bár nem sorolhatóak egy kategóriába vagy témába, mégis ez adja meg a szépségét a dolognak, hiszen így mindenki kiválaszthatja a családból a számára legszükségesebbet. Egy elektromos rollernek bárki örülne, továbbá aki belevágna a sportolásba, annak az Amazfit Verge okosórát ajánlanám, ha pedig új telefon vásárlásán gondolkoztok, de nem fizetnétek érte feleslegesen sokat, akkor a Redmi Note 7 még mindig ott van a toppon. A listán egy terméknél viszont nincs kec-mec és gondolkozás, hogy ki örülne neki, ez pedig a kutyakulacs. Az azért legyen a kutyáé.

Ennyiért? Feltétlenül!
Banggoodlámpapower banktöltőXiaomi

Ennyiért? Feltétlenül!

Kütyük 5000 forint alatt

írta: Rolla2019.09.13.

Bár a Banggood születésnapi bulija már véget ért, ettől függetlenül nincs ok aggodalomra, hiszen az after még tart. Az esemény főoldalán kívül érdemes bekukkantani a függöny mögé is, ahol olyan olcsó küyüket találtok, amik nélkül élni lehet, de nem érdemes. Van itt sok érdekes dolog, többek között Xiaomi power bank, kültéri mozgásérzékelő lámpa és autós töltő is. Tudásukon kívül az eszközök szépsége az árcédulájukban rejlik, minimális összegért betankolhattok belőlük.

A fény a sötétben
GearbestlámpaXiaomiYeelight

A fény a sötétben

Yeelight okoslámpa

írta: Rolla2019.09.12.

A következő hónapokban még többet fog számítani, hogy milyen lámpa van a lakásotokban, hiszen akár már délután fél 5-kor sötét van. Ahhoz, hogy elkerüljétek a a vaksiskodást és a depressziót, érdemes mindenképp olyan lámpát beszerezni, aminek magas a fényereje és állíthatjátok a színhőmérsékletet is olyanra, ami megközelíti hőn szeretett napunkat. A Yeelight legújabb termékével ezek az elvárások gond nélkül kivitelezhetőek, sőt ehhez az ágyból sem kell kikelnetek az applikációjának köszönhetően.

Kettő különleges, kettő sportos
Amazfit GTRGeekbuyinghorkolásXiaomi

Kettő különleges, kettő sportos

Már horkolás ellen is van kütyü

írta: Don Kartács2019.09.12.

A Xiaomi Amazfit GTR-t túl sok embernek szerintem nem kell bemutatni, ez most a sláger, míg a Huawei Honor Band 5 a Mi Band 4 szériával szeretne tengelyt akasztani. A Xiaomi side projectje – az SWDK – pedig egy elektromechanikus úton takarító felmosógéppel került fel a Top 4-es listámra. A kedvencem azonban a Snore Circle nevű cuccos, ami állítólag megszűnteti a horkolást 18 000 Ft-ért cserébe, ami soknak tűnhet, de aki aludt már "zajongó" emberrel egy szobában, annak óránként virtuálisan 5 rongy tuti elpárolog az árából.

Pimp my Phone
autós töltőBanggoodvezetéknélküli töltésvezetéknélküli töltő

Pimp my Phone

Utólagos vezetéknélküli töltés a telódhoz

írta: Rolla2019.09.11.

Már egy ideje a piacon vannak a vezetéknélküli töltők, illetve olyan eszközök - Baseus autós töltő, Xiaomi Bluetooth-os hangszóró -, amikben egy másik fő funkció mellé építették be ezt az extrát. A dologgal mindössze egy baj van: nem minden telefon képes arra, hogy kábel nélkül áramot tudjon felszippantani. Viszont szerencsére megjelent  egy olyan kis varázscucc, amivel pillanatok alatt bármely mobiltelefonból vezetéknélküli töltésre alkalmas kütyüt csinálhattok, ezután pedig már ti is simán használhatjátok a cikkben szereplő termékeket.

hirdetés