hirdetés

Hírek

OnePlus 7T a Gearbesten
7TAndroidGearbestokostelefonOnePlusPro

OnePlus 7T a Gearbesten

Most a hivatalos oldalnál is olcsóbban

írta: Atika2019.10.25.

Ahogy az lenni szokott a legújabb OnePlus készülék megjelent a kínai webshopokban is, viszont ez alkalommal bőven alálőttek a hivatalos oldalon található árazásnak, így a GBOP7TG8256 kóddal már 158 000 forintért is behúzhatjátok a Netherlands Registered(PDM) áfamentes szállítási móddal, de a 7T Pro is hasonlóan nagy kedvezménnyel, a GBOP7TP8256 kuponnal 217 000 forint körül szerezhető be.

De mit, ha nem Xiaomit?
Armor 3WArmor 6GearbestUlefone

De mit, ha nem Xiaomit?

Olcsó Ulefone telefont mindenkinek

írta: Rolla2019.10.23.

Bár az Ulefone elsősorban strapatelefonjairól híres, egyre inkább nyit az olcsó okostelefonok felé is, így mind a két tábor megtalálhatja a kedvencét a palettáról. Az Ulefone Note 7P - nem túl kreatív névválasztás - például csak 26 000 forintba kerül, de csekkolhatjátok a legújabb Ulefone Armor 3W strapatelefont is.

PayPallel olcsóbb
GeekbuyingOnePlus 7PaypalXiaowa E20

PayPallel olcsóbb

Ezekre használjátok fel a kupont

írta: Rolla2019.10.21.

A héten indult az az akció a Geekbuyingon, ahol különböző értékhatárok felett eltérő nagyságú kedvezményeket kaptok, ráadásul ha PayPallel fizettek, akkor további 5 százalék kedvezmény is lejön a végösszegből. Az akció részleteiről már olvashattatok a héten, így most azt nézzük meg, hogy milyen termékekre érdemes felhasználnotok a kuponokat.

Ezeket a Xiaomi termékeket veszitek itthonról
XiaomiXiaomishop

Ezeket a Xiaomi termékeket veszitek itthonról

írta: Don Kartács2019.10.19.

Sokszor merül fel vita vagy kérdés szintjén az, hogy Magyarországról is be lehet-e szerezni ugyanazokat az eszközöket, amiket Kínából. A Xiaomi esetében erre többnyire igen a válasz. Így adta magát a dolog, hogy megkérdezzük a Xiaomishopot, mely termékeket vásárolják a legnagyobb számban, illetve mik a legnépszerűbb kategóriák honfitársaink között. Íme, a lista, mit vesztek ti.

Extra kedvezmény PayPallel
GeekbuyingPaypal

Extra kedvezmény PayPallel

Hiszen amúgy is mindenki ezzel fizet

írta: Rolla2019.10.18.

Sokszor beszélgettünk már erről, és továbra is él a szabály, hogy Kínából vásárláskor használjatok PayPal-t. Így nem kell kiadnotok a banki adataitokat minden egyes jött-ment külföldi oldalnak, sokkal gyorsabb lesz a fizetés metódusa, ráadásul esetleges probléma esetén - a termék hibás, nem érkezett meg vagy lehetetlen az eladóval dűlőre jutni - a PayPal képes közvetítőként fellépni a két fél között. Percek alatt csinálhattok egy fiókot magatoknak, ráadásul ezek mellett az előnyök mellett most a Geekbuyingon extra kedvezményt kaptok, ha PP-lel fizettek.

A bőség zavara
Air 2GeekbuyingXiaomiYeelight

A bőség zavara

Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató, Yeelight lámpa, Honor Band 5

írta: Rolla2019.10.16.

Oké, felesleges lenne leállni amellett érvelni, hogy milyen egyszerű volt, mikor régen autónál, telefonnál, televíziónál két választási lehetőség volt - kell vagy nem? -, hiszen sokkal jobb, hogy van miből meríteni. Viszont a webshopok sem könnyítik meg a helyzetünket, hiszen sokan, sokfélét árulnak, bár az azért elég idegesítő, amikor ugyanazt a terméket máshol akár feleannyiért - lásd: Xiaomi Air 2 - megkaphatjátok. Ezért igyekezzetek mindig körültekintőek lenni, hogy honnan veszitek meg, mutatok én is néhány ötletet.

Ha drága, akkor menő?
GeekbuyingHubsanTicwatchTicwatch S2

Ha drága, akkor menő?

Nem pénztárcabarát, de penge cuccok tárháza

írta: Don Kartács2019.10.15.

A Kínából rendelés nem mindig csak az olcsó cuccok összeharácsolásáról szól. Egydolláros izzó? Jó lesz a telekre, úgyis csak 300 Ft, na, a mostani termékek nem ebbe a kategóriába esnek. Vezetéknélküli überporszívó, több kilométer hatótávolságú drón, elektromos roller, és egy 2 in 1 okos- és sportóra egyben, üdvözöllek a jövőben, ami éppen most alakul jelenné.

Újdonságok a héten
GearbestKospetKospet PrimeOclean Z1

Újdonságok a héten

A horrorfilmbe illő Kospet Prime és az Oclean Z1

írta: Rolla2019.10.14.

Minden tisztelet a Kospet Prime óráé, ami két előző lebőgése után - Brave és Hope - most ismét a piacra dob egy új csuklóravalót. Azért mindenképp érdemes megnézni közelebbről, hogy szabad-e vele szóbaállni, de hogy legyen egy tuti befutó is, vessünk egy pillantást az Oclean Z1 fogkefére is.

Kuponok az online térben
FiidoGeekbuyingXiaomi

Kuponok az online térben

Ha nincs kedvetek plázába menni

írta: Rolla2019.10.14.

Múlt hétvégén futott ismét a híres-neves kuponhétvége a magyar boltokban és áruházakban. Sokan ezt várják egész évben, sokan viszont kifejezetten utálják ilyenkor a tömeget és a végeláthatatlan sorokat. Ha ti is inkább az utóbbi csoporthoz tartoztok, akkor zárkózzatok be és olvasgassatok inkább az online kuponokról.

Telefontokok
Aliexpresstelefontelefontok

Telefontokok

Önkifejezés vagy szükséges rossz?

írta: Rolla2019.10.13.

Fél évvel ezelőtti telefonvásárlásom alkalmával találkoztam ismét azzal a dilemmámmal, hogy vegyek-e hozzá tokot vagy ne. Bevallom őszintén, nekem kifejezettem fáj, mikor el kell rejtenem a mobilom szépségét, de ahhoz sincs kedvem, hogy a vacsiúj karcmentes telefonom egy hét után úgy nézzen ki, mint amit kamion alól húztak ki. Miután ezeket végiggondoltam, egy könnycseppet elmorzsolva megrendeltem a legegyszerűbb, legvékonyabb fekete tokot Aliról. Valószínűleg viszont van egy ellentábor, aki máshogyan gondolkodik, mint én, különben nem lenne a piacon ilyen sok féle és fajta tok.

hirdetés