hirdetés

Hírek

Heti újdonságok
GeekbuyingMakibessportóra

Heti újdonságok

Jóska, újdonságot hozott a posta

írta: Don Kartács2019.10.11.

Az ünnepek – már amennyiben a 11.11-et is annak vesszük – közeledtével végre elkezdtek felbukkanni az újabbnál újabb cuccok, amelyekben a vásárlási szenvedéllyel megáldottak szívesen turkálnak. Ki is dobott a gép egy új Xiaomi hangszórót, egy összecsukható, hordozható vízmelegítőt, egy autóban is használható töltő-headset kombót és egy olyan "noname" okosórát, ami 15 000 Ft-ért kínál GPS-t.

Itt a OnePlus 7T és 7T Pro
OnePlusOnePlus 7TOnePlus 7T Pro

Itt a OnePlus 7T és 7T Pro

Lerántották a leplet a legújabb készülékekről

írta: Rolla2019.10.10.

A OnePlus 7T mellett itt van végre a OnePlus 7T Pro, ami igyekszik felülmúlni az elődöket. A OnePlus 7 Pro-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen ha másról nem, akkor a pop-up kameráról sokaknak ismerős lehet. A legújabb modellről megjelent tegnapi poszt már előrevetítette, hogy egyik legnagyobb újítása a 90 Hz-es kijelző lesz, ami még zökkenőmentesebb megjelenítést tesz majd lehetővé, de mi újat tudnak még mutatni?

Umidigi X okostelefon
GearbestNFCokostelefonUmidigi X

Umidigi X okostelefon

Tud-e versenyezni a Redmi Note 7-tel?

írta: Rolla2019.10.10.

Nem véletlenül szerepel a Xiaomi a legnépszerűbb telefonok között, hiszen ár-érték arányát és megbízhatóságát tekintve még mindig ott van a toppon, de a látótér bővítése érdekében nem szabad más márkákról sem megfeledkezni. Az Umidigi X okostelefon Xiaomi Redmi Note 7 áron - 55 000 forint - lenget be olyan funkciókat, mint a képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasó és az NFC. De vajon hol a buktató?

PC update
LVLKEYOfficeupdatevírusírtóWindows

PC update

Hogy segítettem egy barátomnak

írta: SonkaMod2019.10.10.

A minap tárcsázott fel egy kedves ismerős, hogy régebben is én segítettem neki a számítógépe kiválasztásában és felinstallálásában, így most is hozzám fordulna hasonló céllal. Természetesen igent mondtam, hisz nekem nem túl megerőltető feladat, de neki legalább nagy könnyebbség. A gép kiválasztása és megvétele viszonylag simán ment, aztán jött a felszoftverezés.

Ezeket érdemes kintről rendelni
GeekbuyingHonor Band 5Huawei

Ezeket érdemes kintről rendelni

Új Huawei Honor Band 5, ACGAM pendrive

írta: Rolla2019.10.09.

A Kínából való rendelés szépsége abban rejlik, hogy olyan dolgokat is beszerezhettek, amiket Magyarországon nem, továbbá a már itthon jelenlévő cuccokat olcsóbban húzhatjátok be. Most ilyen termékeket mutatok nektek, így akár az ár, akár az egyediség a fontos, van néhány tippem számotokra. A legérdekesebb a Huawei új órája, a Honor Band 5 Basketball verzió, amit a megszokottól eltérően nem csak a karotokon viselhettek.

Xiaomi Redmi Note 8
BanggoodGearbestXiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note 8

Ötgenerációnyi fejlődés

írta: Don Kartács2019.10.08.

Írtam már róla, hogy megjelent az új Redmi Note széria, így nem egy újabb magasztaló cikket akarok letenni elétek az asztalra. Sokkal inkább arra akarok rávilágítani, hogy 2,5-3 év alatt, a Redmi Note 4 óta mennyit fejlődött a telefon. Ez tipikusan az a mobil, ami mindenkinek eszébe jut, ha a 200 dolláros ársávból kell valamit ajánlani. Elég erős processzor, kellő mennyiségű memória és háttértár, mára mindenféle extra funkciók, és egy viszonylag kompromisszummentes termék. Az ára sem ver földhöz, hiszen 60 000 Ft körül érhető el az aktuális modell, mikor újdonságnak számít, de egy jó kis kupon kombóval szinte mindig le lehet faragni 10-15 000 Ft-ot az árból.

Kedvezményes telefonok
GeekbuyingokostelefonXiaomi

Kedvezményes telefonok

Az akció utolsó napja

írta: Rolla2019.10.07.

Amíg 20 évvel ezelőtt csak néhány mobilkészülék közül választhattunk, manapság ember legyen a talpán, aki legalább a gyártókat fel tudja sorolni, olyan sok a lehetőség. Ennek legnagyobb szépsége az, hogy mindenki megtalálhatja a pénztárcájához és elvárásaihoz megfelelő telefont, hiszen nem kell ahhoz 100 000 forint fölé menni, hogy megbízható és jól működő eszközt kapjunk. Persze ha még jobb mobilt kerestek, akkor a határ a csillagos ég, ezek közül is mutatok párat nektek a Geekbuying oldaláról. Érdemes sietnetek, mert már csak a mai nap folyamán érhetőek el kedvezményesen.

Spórolás otthon
fóliahegesztőGearbestkávékapszulaspórolás

Spórolás otthon

Filléres befektetés, látványos megtérülés

írta: Rolla2019.10.04.

Rengeteg tippet találhattok azzal kapcsolatban, hogy hogyan csökkentsétek a szemeteteket évi 1 kg - tessék? - alá, illetve hogyan spóroljatok minél többet. Tudom, tudom, ha nem vásárolok, akkor nem fogy a pénzem és nem termelek szemetet, de azért nem szívesen élnék ilyen szabályok között. Ettől függetlenül vannak olyan praktikák, amikkel lefaraghattok a havi kiadásotokból, sőt némelyik termékkel a környezetet is védhetitek.

Valami régi, valami új
GeekbuyingHonor Band 5Mi 9 ProXiaomi

Valami régi, valami új

Xiaomi Mi 9 Pro, Honor Band 5, Tronsmart Spunky

írta: Rolla2019.10.02.

A mai vegyes listán találhattok olyan újdonságokat, mint az egy héttel ezelőtt bemutatott Xiaomi Mi 9 Pro - nem összetévesztendő a Mi 9T Pro-val - vagy a Tronsmart legújabb dobása, a Spunky TWS fülhallgató, így áp-tu-déjt-ek maradhattok az új cuccokat tekintve. De hogy ne felejtsük el a régóta bevált dolgokat sem, mint a Honor Band 5 okoskarkötő és a népszerű olajmentes fritőz, hiszen minek eldobni azt, ami már többször bizonyított?

18+ A vitatott október 31.
AliexpressdekorációHalloweenJelmez

18+ A vitatott október 31.

Élni és élni hagyni

írta: Rolla2019.10.02.

Nemsokára itt a neten küzdő kanapéharcosok egyik kedvenc időszaka, az október 31-november 2, ahol megverekedhetnek egymással abban a témában, hogy mit is ünnepelünk Magyarországon ilyenkor. Lehet küzdeni ellene, de nem igazán érdemes, helyette inkább fogadjuk el, hogy a Halloween immáron itthon is egy elég népszerű program, én például két beöltözős buliba vagyok hivatalos.

hirdetés