hirdetés

Hírek

Pimp my Phone
autós töltőBanggoodvezetéknélküli töltésvezetéknélküli töltő

Pimp my Phone

Utólagos vezetéknélküli töltés a telódhoz

írta: Rolla2019.09.11.

Már egy ideje a piacon vannak a vezetéknélküli töltők, illetve olyan eszközök - Baseus autós töltő, Xiaomi Bluetooth-os hangszóró -, amikben egy másik fő funkció mellé építették be ezt az extrát. A dologgal mindössze egy baj van: nem minden telefon képes arra, hogy kábel nélkül áramot tudjon felszippantani. Viszont szerencsére megjelent  egy olyan kis varázscucc, amivel pillanatok alatt bármely mobiltelefonból vezetéknélküli töltésre alkalmas kütyüt csinálhattok, ezután pedig már ti is simán használhatjátok a cikkben szereplő termékeket.

Itt van az ősz, itt van újra
AliexpresscipőruhaXiaomi

Itt van az ősz, itt van újra

Túlélési tippek az Aliexpress oldaláról

írta: Rolla2019.09.10.

Itt van az ősz, itt van újra, s szép, mint mindig, énnekem. Legalábbis Petőfi Sándor számára biztosan, én bevallom őszintén, nem annyira szeretem az őszt, de mivel az élet nem kívánságműsor, ezért kénytelen vagyok praktikákkal túlélni ezt az évszakot. Az itt szereplő termékeknek télen is hasznát tudjátok venni, így ha valamelyiket megkívánjátok, szerezzétek be bátran.

BlitzWolf pendrive gombokért
BanggoodBlitzWolfBW-UP1pendriveUSB 3.0

BlitzWolf pendrive gombokért

Ha pendrive-ot vagy SD kártyát keresel, most bomba áron megkaphatod őket

írta: Atika2019.09.09.

A BlitzWolfot már régóta ismerik a minket rendszeresen olvasók, de még mi is meglepődünk néha az általuk kínált ár/érték arányon. Most éppen hihetetlen jó áron kaphatunk tőlük pendrive-ot, de találtunk még egyéb digitális tárolókat is.

Mindennapi Alis cuccainkat add meg nekünk ma
AliexpressGGMM M3

Mindennapi Alis cuccainkat add meg nekünk ma

Hangszóró, zseblámpa és gamepad

írta: Don Kartács2019.09.07.

Nincsen hétvége érdekes és ár-érték bajnok termékeket tartalmazó Aliexpress válogatás nélkül, amibe az egyik személyes kedvencem – és egyben Top 3 "életem vétele" lista örökös tagja – is helyet kapott. Kivételes képességű BT hangszóró, ami itthon több mint dupla ennyibe kerül, USB-s zseblámpa és a Black Shark telefon óta ismert mobilos gamepad fogja kiakasztani a menőség métert.

Sportos, okos vagy egyik se
AmazfitOkosórasportóraXiaomi

Sportos, okos vagy egyik se

Milyen órát vegyünk kültéri sportoláshoz?

írta: Don Kartács2019.09.06.

Számtalan tesztet írtunk már a fenti témában, használtunk Huawei, Ticwatch és Xiaomi Amazfit órákat, kismillió karkötőt, heti hírekben bombázunk benneteket az újdonságokkal, szóval tényleg kiveséztük a témát. Egy dolog azonban eddig hiányzott, egy igazán életszagú ajánló a saját eredményeinkkel, illetve azokkal a gondolatokkal, amivel mi magunknak választanánk eszközöket. Az alábbiakban inkább fejtegetést, sem mint tesztet olvashattok.

Mi kell a népnek?
fritőzGeekbuyingXiaomi

Mi kell a népnek?

Xiaomi Fimi A3, Mi 9T Pro, Amazfit Bip és R2-D2

írta: Rolla2019.09.05.

Vannak olyan termékek a piacon, amik akár heteken keresztül tartják pozíciójukat a népszerűségi listán. Igazából teljesen jogosan, hiszen ami jó, az jó, el kell ismerni. Ilyen például a Xiaomi Fimi A3 drón, az Amazfit Bip vagy a legújabb Mi 9T Pro is, de annak érdekében, hogy tovább bővíthessük tudásunkat, mutatok egy jó konyhai eszközt is. Külön öröm, hogy mindegyik termékhez jár kupon is, így a minőség mellett az ár miatt sem kell aggódnotok.

Nyárvégi raktárürítés
Bluetooth fülhallgatóGearvitaKingWearOkosóraXiaomi

Nyárvégi raktárürítés

Amiket eddig csak messziről nézegettetek

írta: Rolla2019.09.04.

Ha van valami olyan termék, amire nagyon vágytok, de nincs rá égető szükségetek abban az adott pillanatban, akkor megéri megvárni egy kiárusítást vagy csekkolni a kupongyűjteményünket, hátha faraghattok az árából. A Gearvita nyári raktárürítése épp egy olyan alkalom, amire érdemes volt várni, hiszen nagy kedvezménnyel szerezhettek be telefont, vezetéknélküli töltőt és fülhallgatót, okosórát vagy számítógép tartozékokat. Csak hogy egy példával éljek, azt a Lenovo Z6 Lite okostelefont, ami másfél hónapja még 65 000 forintba került, most 45 000 forintért szerezhetitek be.

Ne mondd, hogy ez is Xiaomi
AliexpressXiaomi

Ne mondd, hogy ez is Xiaomi

Furcsaságok az Aliexpressen

írta: Rolla2019.09.04.

Biztos észrevettétek már, hogy előszeretettel üldözöm azokat a termékeket, amik a Xiaomi neve alatt jelentek meg, mégse telefonok, órák vagy robotporszívók. Az ingerküszöböm már régen az arcmelegítő, okos Rubik-kocka és a rizsfőző felett jár, de még így is meg tud lepni a cég.

13. Banggood születésnap
Banggood

13. Banggood születésnap

Két héten át tartó 'ereszd el a hajam'

írta: Rolla2019.09.02.

Ha szeptember, akkor Banggood születésnap, ahol tortát nem, de rengeteg kedvezményt viszont kaphattok. Ismét vannak ajándékok, snap-upok, kedvezmények az új vásárlóknak, aki pedig a GTA San Andreas-on nőtt fel, az a nagyobb nyerési esély érdekében gyűjthet bandát maga köré, ahol a nyertes csapat 10 000 dollár jutalmat kap. A buli 9-én tetőzik, a bemelegítés viszont már tart, így érdemes már most csatlakozni, addig is kedvcsinálónak olvassátok el az összefoglalót.

Új cimke a főoldalon
áfamentes szállításAliexpresscimkeEU raktárkupon

Új cimke a főoldalon

Az Aliexpress-ről mindent, egy helyen

írta: Rolla2019.09.01.

A főoldal jobb felső sarkában található cimkék száma eggyel nőtt, így most már az Aliexpress-ről szóló híreinket, tippjeinket és termékajánlóinkat is megtalálhatjátok egyhelyen. Ha bármikor elakadnátok a szállításnál, az áfa- és vámfizetés kérdésénél, esetleg arra vagytok kíváncsiak, hogy melyik eladótól érdemes vásárolnotok, akkor simán kattintsatok csak oda. És hogy még egy kicsit könnyítsünk a helyzeten, most összefoglalom nektek a legfontosabb tudnivalókat, így az elfeledett EU raktáras tippet is újra feleleveníthetjük.

hirdetés