hirdetés

Hírek

Black Friday kuponok és tudnivalók
BanggoodBlack Friday 2019GearbestGeekbuyingkuponok

Black Friday kuponok és tudnivalók

A webshopok legütősebb ajánlatai egy helyen

írta: molcsa2019.11.29.

Ahogy ígértük, a mai napon végeláthatatlan kupont szórunk ki a Facebook oldalunkra és a csoportunkba. Ezeket a posztokat találjátok meg beágyazva ebben a cikkben. A kuponkódok kommentben jönnek, úgyhogy meg kell nyitnotok a posztokat a lenti képekre kattintva, hogy lássátok őket. PC-n akár Facebook fiók nélkül is meg tudjátok nézni őket, mobilon sajnos csak bejelentkezés után látszanak a kommentek. Érdemes figyelni a csoportunkat is, mert sok kupon csak ott fog kimenni, ezeket azonban adatvédelmi okokból nem tudjuk beágyazni a cikkbe. A cikket a nap folyamán folyamatosan frissítjük. Jó vadászatot mindenkinek!

Indul a Black Friday az Alin
AliexpressBlack Friday 2019

Indul a Black Friday az Alin

A legjobb nap az évben

írta: Rolla2019.11.29.

Hetek óta pörög itthon és külföldön is az akciók hosszabbítására szánt Fekete Hét, Fekete Hónap és Őrült Péntek, de az igazi Black Friday ma van. Már rágyúrhattatok előre, például bepakolhattátok a termékeket a kosárba és gyűjthettetek kuponokat, de ha ezekről lemaradtatok, akkor sincs probléma, hiszen még bőven maradt jó ajánlat.

Gearbest olcsó cuccok II. felvonás
Black Friday 2019Gearbest

Gearbest olcsó cuccok II. felvonás

Maradt még ajcsi a Télapó zsákjában

írta: Don Kartács2019.11.28.

A korábbi cikkemben rátok zúdítottam az olcsó cuccok garmadáját, de ebből sosem lehet elég. Tonnaszám leltem fel újabbakat, így született meg ez a cikk. Olcsók, hasznosak, viccesek és sokrétűek. Van itt adattároló, fogkefe, filléres okosizzó, autós tartó, de még rajztábla is, mind a 10-12 dolláros sáv alá árazva.

Black Friday csütörtökön?
Black Friday 2019Geekbuying

Black Friday csütörtökön?

Megkezdődtek az akciók Geekbuyingon

írta: Rolla2019.11.28.

A Geekbuying gyorsaságával beelőzte az Aliexpresst, hiszen már most elérhető az összes jó ajánlat az oldalukon. Négy napotok van beszerezni mindent, bár érdemes gyorsnak lennetek, mielőtt elfogynak a cuccok a raktárból. Ha pedig biztosra akartok menni a szállítási időt tekintve, akkor barangoljatok az EU raktárak környékén is, ahonnan gyorsan, áfa- és vámmentesen kapjátok meg a termékeket. A mai ajánlóban is találtok ötleteket, hogy mire is éri meg lecsapni.

A mai nap legjobb ajánlatai
GeekbuyingRedmi Note 8TTronsmartXiaomiXiaomi Redmi Note 8T

A mai nap legjobb ajánlatai

Xiaomi Redmi Note 8T és Tronsmart Force

írta: Rolla2019.11.27.

Bár Black Friday-ig még aludnunk kell kettőt, már most is találhattok olyan ajánlatokat, amiket valószínűleg még november 29-én sem tudnak majd überelni a shopok. Ilyen például a Xiaomi Redmi Note 8T, amit legolcsóbban a Geekbuyingról szerezhettek be a kuponnal, illetve a Tronsmart Force Bluetooth-os hangfal, amin tuti jól fog szólni a Kis karácsony, nagy karácsony.

Az Alin túl is van élet
AliexpressBlack Friday 2019Gearbest

Az Alin túl is van élet

Pénztárca kímélő cuccok tömkelege

írta: Don Kartács2019.11.27.

A filléres dolgokat szinte mindig Aliexpress-ről húzzuk be, de szerencsére más webshopok is temérdek terméket kínálnak szuperolcsón. A határt 3000-3500 Ft körül húztuk meg, és megnéztük, hogy a budget cuccok turkálójában milyen csiszolatlan gyémántokra lehet rálelni a Gearbest webshopjában.

Mit jut eszetekbe a Lenovoról?
GearbestLenovoLenovo X1Roborock S5 Maxrobotporszívó

Mit jut eszetekbe a Lenovoról?

Hát biztos nem a robotporszívó

írta: Rolla2019.11.27.

Most bukkant fel a Gearbesten két új robotporszívó. Az egyik a jól ismert Roborock márka legújabb mutatványa, az S5 Max, aminél az a legnagyobb kérdés, hogy mit tud az S50-hez vagy az S55-höz képest. A másik a Lenovo X1, ami már magában is érdekességnek számít, hiszen a Lenovo eddig nem a takarítóeszközeiről volt híres. A Lenovo lesz az új Xiaomi?

Black Friday kisokos
AliexpressBanggoodBlack Friday 2019GearbestGeekbuying

Black Friday kisokos

Hogy biztosan ne maradjatok le a jó üzletekről

írta: molcsa2019.11.25.

Bár itthon már vagy két Black Friday volt minden nagyobb webshopnál, az igazi, nemzetközi dátum november 29-e, ekkor tartják a kínai webshopok is a nagy leárazásaikat. A BF, majd utána hétfőn a Cyber Monday lesz az utolsó két esemény, amikor igazán nagy kedvezménnyel vásárolhatunk Kínából, és még elég jó esélyünk van rá, hogy megjöjjenek a cuccok karácsonyig, ha nem a leglassabb postával rendelünk. Épp ezért igyekszünk mi is mindent megtenni, hogy kiválogassuk nektek a tényleg jó ajánlatokat a sokszor kamu akciók közül.

Mire érdemes lecsapni?
Amazfit GTSBlack Friday 2019Dreame V9GeekbuyingXiaomi szerszámkészlet

Mire érdemes lecsapni?

Ötletek a Black Friday-re

írta: Rolla2019.11.24.

Akár magatoknak vásároltok, akár már a szeretteiteknek szerzitek be a karácsonyi ajándékokat, Black Friday alkalmával sok lehetőséggel és akcióval találkozhattok. Figyeljetek rá azért - online és valós térben, itthon és külföldön is -, hogy ezek a termékek tényleg kedvezményesek legyenek. Inkább szánjatok rá pár percet vásárlás előtt, és nézzétek meg más helyeken is. Az is egy jó támpont a kínai cuccok esetében, ha megnézitek a tesztjeinkben, hogy mennyibe került az adott termék, amikor nálunk járt, így nem futhattok bele nagy hibába.

Ali deal vadászat
AliexpressBlack Friday 2019karácsonyolcsó

Ali deal vadászat

Vámmentes apróságok tömkelege Karácsonyra

írta: Don Kartács2019.11.22.

Minden Aliexpresses kütyüvadászatomat azzal szoktam kezdeni, hogy körbenézek az érdekesebb kategóriák között, mit adnak a héten olcsón. Erre az ünnepek durván ráerősítenek, egy Mi Band 4 az uncsitesónak, néhány mini drón a testvéreimnek, de még szüleimnek is szoktam találni ezt-azt. Mivel az ajándékozás lényege nem az, hogy kire mennyit költötök, hanem hogy szívből adjátok, ezért nem kell vagyonokat elköltenetek. Maradjatok a biztonságos - áfa és vámmentes - 37 eurós zónában, ott is ki lehet fogni a tuti dealeket.

hirdetés