hirdetés

Hírek

Hogy mi? 12.12?
11.1112.12GearbestGeekbuying

Hogy mi? 12.12?

Ha még nem szórakoztátok ki magatokat

írta: Rolla2019.12.12.

A novemberi 11.11 után úgy gondolták kedves kínai barátaink, hogy a nagy sikerre való tekintettel összedobnak egy igen kreatív és frappáns, 12.12 névre hallgató eseményt ma. A Geekbuying és a Gearbest is élt a ziccerrel, így ha még hiányzik valami a fa alól vagy láttok valami kihagyhatatlan ajánlatot, akkor csapjatok le rá.

JJRC H31 quadkopter
ApavlogDrónJJRCH

JJRC H31 quadkopter

Szét lehet-e lőni egy Nerfgunnal egy drónt?

írta: Don Kartács2019.12.10.

A JJRC H31 egy régebbi darab, cserébe az egyik legstrapabíróbb repülő alkalmatosság, amit a piacon találhattok. Kifejezetten nehéz lezúzni, gyakorlatilag ütés- és vízálló, nagyjából az egyetlen dolog, amivel kárt tehetek benne, ha elvesztitek. A legjobb viszont az, hogy olcsó, és nem különösebben veszélyes, akár gyerekek kezébe is adható, ahogyan ezt az Apavlog házigazdája, Mesterházi Dávid is tette. Már a 3 akkumulátoros verzió is elérhető 10 000 Ft körül, vagyis isteni ajándékká avanzsálhat, ha nem akartok sokat költeni egy quadkopterre.

Tronsmart cuccok EU-ból
EU raktárGeekbuyingTronsmart

Tronsmart cuccok EU-ból

Kortól és nemtől függetlenül jó ajándék

írta: Rolla2019.12.09.

Ha kicsit kezdtek kifogyni az ötletekből, és már az idő is sürget titeket, akkor nézelődjetek a Geekbuying EU raktárából kapható termékeinek gyűjtőoldalán. Már pár ezer forintért is találhattok jó kütyüket, de ha valami még komolyabbra vágytok, akkor ahhoz is találtok érdekes ötleteket. Most pedig olyan Tronsmart termékeket mutatok nektek, amiknek kortól és nemtől függetlenül bárki örülni fog.

Apavlog nyúzta Roborock S50
ApavlogRoborockXiaomi

Apavlog nyúzta Roborock S50

Por favor

írta: Don Kartács2019.12.06.

A Xiaomi Roborock S50 még mindig remek robotporszívó, nem fog rajta az idő vasfoga. Az Apavlogger, Mesterházi Dávid is feldogozta videós formában az élményt, amit ez a remek eszköz ad. Lézerrel térképez, automatán dokkol, térképet rajzol, csendes, erős, mindent tud, amit kell, állítólag az acélgolyót is felszedi. De lássuk inkább, hogy  Dávid milyen tapasztalatokat szerzett a termékkel kapcsolatban.

Ajándéktippek, posta para nélkül
EU raktárGeekbuyinggyors szállítás

Ajándéktippek, posta para nélkül

Termékek európai raktárakból

írta: Rolla2019.12.03.

Lassan belecsúszunk abba az időszakba, ahol már necces Kínából rendelni, ha azt szeretnétek, hogy karácsonyra ideérjenek a termékek. Ilyenkor tökéletes alternatívát nyújtanak az európai raktárak, ahonnan akár egy hét alatt megérkezhet a kívánt kütyü. Ha fontos, hogy december 24-ig kézhez kapjátok a megrendeléseteket, akkor a Geekbuying EU raktárait könyvjelzőzzétek be a következő hetekre. Az árak sokszor megegyeznek a Kínából érkező cuccokéval, de olyan is van, hogy egy picit drágább. Nem hiába, a gyorsaságot meg kell fizetni.

Az utolsó lehetőség az évben
BanggoodBlack Friday 2019Cyber MondayGearbest

Az utolsó lehetőség az évben

Ma van a Cyber Monday

írta: Rolla2019.12.02.

A rendszeresen külföldről rendelők karácsonya a november, hiszen egymást érik a különböző események: 11.11, Black Friday és az időszak zárásaként a Cyber Monday. Ez utóbbi itthon kevésbé elterjedt, így ha még vágytok valamire, akkor Kínában érdemes körülnéznetek. Mindegyik oldal készült jó dealekkel, ezekből szemezgettünk. Ha ma még rendeltek, akkor van esély rá, hogy megérkezzen karácsonyig, de ha biztosra mennétek, akkor nézelődjetek az EU raktárak környékén.

Geekbuying EU raktáras termékek kuponnal
Black Friday 2019Geekbuying

Geekbuying EU raktáras termékek kuponnal

"Megjön még karácsonyig" cuccok, ha késésben vagy

írta: Don Kartács2019.11.29.

A Geekbuying kifejezetten híres a rengeteg EU lerakatairól. Egy csomó árut tartanak olasz, német, spanyol és egyéb raktárakban. Ez egyben azzal is jár, hogy nagyon gyorsan megérkeznek a cuccok, ami így karácsony előtt pár héttel kifejezetten előnyös tulajdonság. Természetesen sem vám-, sem áfafizetési nyűgjeitek nem lesznek, így leszámítva a szállítás költségét, már semmi nem terheli a lent felsorolt termékeket. Mindegyikhez szerváltunk kuponokat, így egy tonnányi olcsó BT hangfal, füles, okoskarkötő és óra, illetve néhány porszívó is terítékre kerül.

A Gearbest legjobb Black Friday ajánlatai
Black Friday 2019Gearbest

A Gearbest legjobb Black Friday ajánlatai

Mindenki talál valamit

írta: Rolla2019.11.29.

A Gearbesten is elindult a banzáj, és sikerült a legkülönfélébb termékeket leakciózniuk. Mindenki találhat számára érdekes dolgot, illetve ha magának nem, akkor szeretteinek karácsonyra is válogathat. Az ajánlatok közül összeszedtem kedvcsinálónak néhányat, de aki vevő további kincsekre, az nézegesse a Gearbest oldalát, illetve az FB csoportunkban is találhattok folyamatosan új dealeket.

Geekbuying kütyü kavalkád
Black Friday 2019Geekbuying

Geekbuying kütyü kavalkád

Tíz dodós hasznos cuccok

írta: Don Kartács2019.11.29.

Mivel nagy sikert aratott a Gearbest olcsó cuccos válogatása, körülnéztem Geekbuyingon is. Gyermeki örömmel horgásztam ki a 6 dolláros Xiaomi füleseket, a 8 dolláros kamerákat, mindent, amit még nem sajnálok megvenni, mert olyan iszonyat olcsó minden. Igazi terülj-terülj asztalkám a GKB webáruháza azoknak, akik szeretik az oldschool cuccvadászatot.

EU raktáras Xiaomi kütyük a Geekmalltól rekord áron
Black Friday 2019GeekmallJimmyokostelefonporszívóXiaomi

EU raktáras Xiaomi kütyük a Geekmalltól rekord áron

Ha biztosra akarsz menni az ajándékkal

írta: molcsa2019.11.29.

Nem csak a nagy shopok dobnak be komoly akciókat ma, a Geekmallnál több slágertermék is rekord alacsony áron kapható, ráadásul európai raktárból. Ez azt jelenti, hogy garantáltan áfa- és vámmentesen kapjátok meg a csomagot, és néhány munkanap alatt megérkezik. Így ha nem akarjátok megkockáztatni, hogy ajándék nélkül álljatok a fa mellett karácsonykor, a Geekmall ajánlatai lesznek a befutók. Ráadásul több terméknél is a kínai raktáras árcédula alá lőnek, és 2 év európai garanciát kínálnak, ami azt jelenti, hogy nem Kínába kell macerás módon visszaküldeni a terméket, ha valami gond lenne.

hirdetés