hirdetés

Hírek

Jön a Black Friday, akciósak a BlitzWolf székek
BanggoodBlitzWolfgamer székirodai székszék

Jön a Black Friday, akciósak a BlitzWolf székek

Irodai és gamer egy helyen

írta: SonkaMod2021.11.22.

A BlitzWolf irodai és gamer székei körül nincs egyetértés a felhasználók körében. Egyeseknek nagyon bejött egy-egy modell, mások pedig azt gondolják róluk, hogy gagyik. Egy biztos, nagyon magas minőséget nem szabad tőlük várni, hiszen az áruk alapján ez nem is lehetséges. A Black Friday közeledtével a Banggoodon pár modell kifejezetten akciósan rendelhető, amiket meg is osztunk az olvasóinkkal.

Sokat esett az Edifier csúcsfülesének ára
BanggoodEdifierneobuds pro

Sokat esett az Edifier csúcsfülesének ára

A NeoBuds Pro tényleg a csúcstechnikát képviseli

írta: molcsa2021.11.21.

Az Edifiert itthon sem kell senkinek bemutani, hiszen egy olyan kínai audiogyártó, akinek a termékeit a hazai boltokban is megtalálni, és nagyon sok helyen ajánlják őket. Az alsókategóriától egészen a prémium hangcuccokig képviseltetik magukat, cikkünk alanya, a NeoBuds Pro TWS fülhallgató az utóbbi kategóriába tartozik, ízig-vérig csúcstechnika. A Banggoodon ráadásul most a konkurenciához képest nagyon olcsó, a BGZAP11 kuponkóddal 30 500 Ft-ért megvásárolható.

Okos mérlegek a tudatos életmódhoz
BanggoodBlitzWolfBW-sc3mrosaaokosmérleg

Okos mérlegek a tudatos életmódhoz

Olcsósító kuponokkal megspékelve

írta: molcsa2021.11.20.

Az okos mérlegek nagyon hasznos társak lehetnek a tudatos életmód kialakításában. Segítségükkel ugyanis nemcsak a testtömegünket tudjuk megmérni, hanem megmutatnak még egy rakás fontos adatot a szervezetünkről. Ilyenek pl. a BMI index, a testzsír százalék, a vízhányad, az izomtömeg, a túlsúly visszajelzés és a becsült életkor a paraméterek alapján. Így sokkal részletesebben követhetőek egy fogyókúra vagy edzésterv hatásai. Két ilyen okos eszközre sikerült kupont szereznünk, mindkettő a Banggood EU raktáraiból érkezik, így néhány nap alatt megjön a csomag, és semmilyen plusz költséget nem kell rá fizetni.

Milyen telefont érdemes venni az ünnepi szezonban?
BanggoodkuponokostelefonPocoXiaomi

Milyen telefont érdemes venni az ünnepi szezonban?

A Poco nagyon megy

írta: SonkaMod2021.11.18.

Egész sokan vártak a karácsony előtti időszakra, hogy telefont vegyenek, remélve, hogy jó ajánlatokat tudnak majd kifogni. Bár tény, hogy vannak ilyenkor akciós modellek, általában ez az a kategória, amiből a legkevesebbet engednek a Kínaiak, mert alapból kicsi rajtuk az árrés. Azért idén is van egy-két modell, amiket érdemes megvásárolni, még akkor is, ha nem lehet ezekkel az ajánlatokkal Dunát rekeszteni. Lássuk, hogy mi az idei sláger!

Indul a Geekmaxi Black Friday vásár
állóporszívóBlack Friday 2021GeekmaxiJimmyrobotporszívóXiaomi

Indul a Geekmaxi Black Friday vásár

1 hetes őrület

írta: Atika2021.11.18.

A Geekmaxi sem marad ki a Black Friday-ből, és már el is indították az akcióikat. Rengeteg terméket áraztak le, mindenféle kategóriában, és egy rakás kupont is kaptunk tőlük, amit már mind megszokhattunk. Akár 70%-os kedvezményt is kaphatunk bizonyos termékekre, de más ajándékkal is készült a kínai webshop.

Őrült karácsonyi akcióban a BlitzWolf monitorjai
BanggoodBlitzWolfbw-gm2bw-gm3gamerkijelző

Őrült karácsonyi akcióban a BlitzWolf monitorjai

Elképesztő ár/érték arány

írta: SonkaMod2021.11.18.

A megjelenésükkor kicsit húztuk a szánkat a BlitzWolf monitorokra, mert drágálltuk őket. Ugyanakkor sejteni lehetett, hogy hamarosan csökkeni fog az áruk, és igazi ár/érték bajnokok lehetnek. Bár ez utóbbiban inkább csak reménykedtünk. A mostani karácsonyi akcióban ez szerencsére bekövetkezett, és a 27 inch-es és a 34-es ívelt kijelző is kategóriáján belül nagyon ajánlott vétel. A rendeléstől pedig nem kell félni, a szerkesztőségbe már egy csomó hasonló termék érkezett, és egyiknek sem volt baja, épségben megérkeztek.

Mindjárt itt a Geekbuying-féle Black Friday
akcióBlack Friday 2021GeekbuyingJimmykuponProscenic

Mindjárt itt a Geekbuying-féle Black Friday

Már most is vannak akciók

írta: hajas2021.11.17.

Alig telt el néhány nap a Geekbuying 11.11-es őrülete óta, viszont már most készülhetünk a következő nagy dobásukra, vagyis a Black Friday-re. Már elstartolt az Early Access szakasz, vagyis már most rengeteg kedvezményes termékkel vár benneteket a webshop, illetve most is készültek extra kuponokkal és nyereményjátékkal is.

A Haylou legnépszerűbb készülékeihez szereztünk kuponokat
BuyBestGearHaylouOkosóra

A Haylou legnépszerűbb készülékeihez szereztünk kuponokat

Óriási a választék

írta: hajas2021.11.16.

A Haylou termékeit nemcsak a szerkesztőség tagjai, hanem olvasóink is nagyon kedvelik. A BuyBestGearnél egy rakás termékük kapható, ezekből készítettem egy válogatást, ráadásul extra kuponokat is szereztem hozzájuk, hogy minél jobb áron tudjátok beszerezni a kiszemelt készülékeket. A BuyBestGear IOSS rendszert használ, vagyis a cikkben szereplő termékek már tartalmazzák az áfaköltséget, ezen felül maximum a Magyar Posta 399 forintos ügyintézési díját kell kifizetnetek.

Behányt a télapó az Alira – 2. rész
AliexpressdekorációkarácsonyLEDmikulás

Behányt a télapó az Alira – 2. rész

Ha még nem teljes a karácsonyi dekor

írta: SonkaMod2021.11.16.

Sokan kattintottak a karácsonyi dekoros Aliexpress válogatásunkra, így elhatároztuk, hogy csinálunk egy második részt is. Ebben a témában kimeríthetetlen az Ali, így nem volt nehéz dolgunk, hogy összeválogassunk pár ünnepi dekorációt. A kínai raktáras rendelések viszonylag lassan érnek ide, a karácsonyi dekort pedig már december elején fel szoktuk tenni, így nagyjából elérkeztünk az utolsó alkalomhoz, amikor még érdemes ilyeneket rendelni.

Anker fülhallgatók rekord alacsony áron
AnkerBanggoodliberty 2 proliberty air 2life q35soundcore

Anker fülhallgatók rekord alacsony áron

Prémium fülesek relatíve olcsón

írta: SonkaMod2021.11.16.

Aki még nem vásárolt fej- vagy fülhallgatót karácsonyra, annak most itt egy igen jó lehetőség. A Banggoodon megtalálható Anker Soundcore  hangcuccokból párat nagyon jó áron vásárolhatunk meg kuponos akcióban. Elég csak megnézni, hogy Aliexpressen mennyibe kerülnek ezek a darabok, és jól látszik, hogy igazán jó vételt csinálhatunk velük. Az Anker minőségi fülhallgatói sosem voltak olcsók, de ár/érték arányban természetesen már más a helyzet. Ennyiért pedig már szinte kihagyhatatlannak mondhatók, ha adunk a minőségre.

hirdetés