hirdetés

Hírek

Márkás és olcsó autós töltőket válogattunk az Aliról
Aliexpressautós töltőBaseusszivargyújtós töltőtöltő

Márkás és olcsó autós töltőket válogattunk az Aliról

Már 30 wattos is van nagyon jó áron

írta: SonkaMod2022.01.24.

Annyi kiegészítőt lehet kapni az autónkhoz Aliexpressen, hogy a világ összes pénzét rá lehetne költeni, de szerencsére sok tétel ebből filléres. Ilyenek az autós, szivargyújtós töltők is, amik minden autóba kellenek, és szerencsére már szinte olcsóbb, mint egy garnitúra jó minőségű szelepsapka. Kiválogattunk három, különböző teljesítményű autós töltőt, amik megbízhatóak, és ár/érték arányban pedig nagyon jók.

Kondigépek kuponos akciója elérhető a Banggoodon
Banggoodevezőpadkondikondigépszobabicikli

Kondigépek kuponos akciója elérhető a Banggoodon

Olcsóbbak, mint a kondibérlet

írta: SonkaMod2022.01.21.

Kevesen vannak olyan áldásos helyzetben, hogy be tudnak maguknak rendezni otthon egy kondiszobát, de sok helyen még így is van egy-egy gép. Főleg a téli időszakban szokták többen használni ezeket, mert a szabadtéri sportolás jóval nehézkesebb a hideg hónapokban. A Banggood most kuponos akciót hirdetett a különböző erősítő gépekre, így jutányos áron rendezhetjük be az otthoni konditermünket, vagy vásárolhatunk egy-egy berendezést.

Akciós elektromos fatbike az ADO-tól
A20F+adoelektromos bicikliGeekbuying

Akciós elektromos fatbike az ADO-tól

Kuponos kedvezmény a Geekbuyingnál

írta: Atika2022.01.21.

Az oldalon többször is említettük már az ADO márkát, ugyanis egy feltörekvő elektromos kerékpár gyártóról van szó, akik elég nagy termékpalettával rendelkeznek. Jelenleg Geekbuyingon akciózták le az A20F+ nevű fatbike-jukat, ami nemcsak városi közlekedésre, hanem terepezésre is alkalmas. A terméket EU raktárból rendelhetjük meg, gyors és ingyenes szállítással és még egy kupont is kaptunk hozzá.

Okostelefon dömping a Banggoodon, kis kedvezménykuponokkal
BanggoodBlackviewDoogeeokostelefonPocoUlefone

Okostelefon dömping a Banggoodon, kis kedvezménykuponokkal

Ki a kicsit nem becsüli, a telefont nem érdemli

írta: SonkaMod2022.01.20.

Akik követik a RendeljKínait híradásait, azoknak feltűnhetett, hogy az utóbbi két évben egyre kevesebb okostelefonos ajánlatot teszünk ki. Ennek az az oka, hogy a webshopok próbálják alapból minimumon tartani ennek a kategóriának az árát, mert nagyon népszerű, csak ez azzal jár együtt, hogy így nem tudnak nagyon sokat engedni kuponos akcióban sem. Ezért kell örülni annak, ha csak egy kicsit is, de tudunk faragni a telefonok árából. Most hoztunk egy listát, amin sok slágerkészülék is megtalálható, és mindegyikre van kuponunk is, de nem engednek nagyon sokat a vételárból.

A laptop felhasználók álma a BlitzWolf Type-C dokkolója
BanggoodBlitzWolfbw-th13dokkolómacbook

A laptop felhasználók álma a BlitzWolf Type-C dokkolója

Nem csak Macbookhoz

írta: SonkaMod2022.01.20.

Pár hónappal ezelőtt jelent meg a Banggood kínálatában a BlitzWolf BW-TH13 dokkoló állomás, mely egy nagyon sokrétű termék, főleg laptopot használók számára. Amikor felcsapjuk a munkahelyünkön vagy adott esetben otthon a gépet, és rádugjuk az eszközt, egy másodperc alatt rákötünk minden perifériát, vezetékes internetet, plusz tárhelyet és esetleges hubként is funkcionál. Jelenleg EU raktárból rendelhető a termék jutányos áron, így érdemes rá lecsapni minél előbb.

A Dreame legújabb robotja a víztartályát tölti újra
Dreamedreame bot w10felmosásGoboorobotporszívó

A Dreame legújabb robotja a víztartályát tölti újra

Egy kis változatosság

írta: Atika2022.01.20.

A Dream Bot Z10 Próval bemutatta a takarítógépeket gyártó cég, hogy tud önürítős robotporszívót is készíteni, ami így jóval kevesebb törődést igényel, mint elődei. Most a Dreame Bot W10-zel emelték egy kicsit a tétet, ugyanis ez is önürítős modell lett, viszont ez már a víztartályát üríti és tölti újra automatikusan, ráadásul igen komoly felmosási képességekkel rendelkezik. A Goboo előrendelői akciójában jóval olcsóbban hozzájuthatunk az újdonsághoz, ráadásul még egy kis kupont is kaptunk, hogy még lejjebb tornázhassuk az árat.

Megérkezett a heti Cafago válogatás
3D nyomtatóállóporszívóartilleryCafagoEnchenMijia

Megérkezett a heti Cafago válogatás

Xiaomi porszívók és minden más

írta: Atika2022.01.19.

Megkaptuk a Cafago eheti akcióit, és ezúttal is megosztjuk veletek ezeket az ajánlatokat. Porszívók, Enchen borotva, 3D nyomtató és vérnyomásmérő is található az eheti válogatásban, a szokásosan alacsony árakon. A legtöbb termék EU raktárból érkezik, és a szállítás minden esetben ingyenes, többletköltségekkel pedig nem kell számolnunk, ugyanis az árak tartalmazzák az áfát.

Kültéri, akkumulátoros Xiaomi kamera akció a Gshoppertől
biztonsági kameraGshopperImilabXiaomi

Kültéri, akkumulátoros Xiaomi kamera akció a Gshoppertől

Vevőcsalogató árazás

írta: SonkaMod2022.01.18.

A Xiaominak az Imilab márkanév alatt vannak az igazán elterjedt kültéri kamerái. Ezek közül az EC2 örvend a legnagyobb népszerűségnek, ami valóban egy remek ár/érték arányú kütyü. A Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p pedig lényegében megegyezik vele, csak a gateway fejlettebb hozzá, és kicsit stabilabb és modernebb az eszköz. A Gshopper remek kuponos akcióban kínálja a szettet, ami így csak 19 600 forintba kerül EU raktárból rendelve.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2022.01.18.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatjátok a számítógépeteket.

Megérkezett az Aufero Laser 2 lézergravírozó
auferolaser 2lézergravírozó

Megérkezett az Aufero Laser 2 lézergravírozó

A DIY rajongók remek társa

írta: hajas2022.01.17.

Akik kedvelik a DIY-t, vagyis a csináld magad barkácsolást, azoknak remek kelléke lesz egy lézergravírozó. Egy ilyen kütyüvel különféle anyagokra tudtok mintákat égetni, az egyszerűbb szövegektől kezdve a bonyolultabb mintákon át szinte mindent, csak a képzeletetek szab határt. Az Aufero Laser 2 lézergravírozó remek specifikációkkal rendelkezik, ráadásul az ára is egész jó.

hirdetés