hirdetés

Hírek

Tronsmart vásár a Geekbuyingon
Bluetooth hangszórófejhallgatóGeekbuyingTronsmartTWS fülhallgató

Tronsmart vásár a Geekbuyingon

Kuponos akció

írta: hajas2022.01.14.

Remek hírem van a Tronsmart rajongóknak, hiszen egy rakás termékhez sikerült kuponokat szereznem a Geekbuyingtól. A lenti táblázatban találtok TWS füleseket, Bluetooth hangszórókat és fejhallgatókat is. Mindegyik terméket EU tagállamokból tudjátok megrendelni áfa- és vámköltségektől mentesen, az árak pedig már tartalmazzák az esetleges szállítási díjakat is.

Kugoo vásár indult a Geekmaxin
elektromos biciklielektromos rollerGeekmaxiKugoo

Kugoo vásár indult a Geekmaxin

Kényelmes és környezetbarát közlekedés

írta: Atika2022.01.14.

A Kugoo-t mind ismerjük már, több terméküket is teszteltük az évek során, és mindig az olcsó, de használható rollereikről voltak ismertek. Azóta elmerészkedtek magasabb árkategóriákba is, ahol tovább hódítanak, hiszen továbbra sem túlárazottak ezek a járművek. A Geekmaxi kedveskedett nekünk néhány kuponnal, így jóval olcsóbban vásárolhatunk Kugoo rollert és biciklit. A termékek továbbra is EU raktárból érkeznek, extra költségek nélkül, 1 év garanciával.

Nagy TV kiárusítás megy a Gshopperen
Android TVGshoppermetzokos TVtelevízióTV

Nagy TV kiárusítás megy a Gshopperen

Xiaomi és Metz készülékek

írta: SonkaMod2022.01.13.

Újabb remek akcióval állt elő a Gshopper, és ezúttal egy ritkán keresett termékkategóriában, még pedig a televíziókéban. Kevesen mernek kínai webshopból rendelni TV-t, pedig nem nagyobb rizikó, mint bármi más nagyobb értékű terméket rendelni. Nekünk jöttek már TV-k és monitorok is, és sosem volt negatív tapasztalatunk, így bátran ajánljuk mindenkinek. A Gshopperen Xiaomi és Metz készülékekre kaptunk kuponokat, de nagyon-nagyon jókat, érdemes számításba venni őket. Ráadásul ezek a modellek itthon is kaphatók, tehát nem kínai belpiacos cuccok, csak éppen a hazai forgalmazónál sokkal drágábban lehet megvenni.

A Cafago ismét remek akciókkal jelentkezik
Cafagoelektromos fogkefeLenovoQCYtabletTWS fülhallgató

A Cafago ismét remek akciókkal jelentkezik

Úajbb hét, újabb remek termékek

írta: Atika2022.01.13.

A Cafago küldött nekünk újabb öt terméket, amelyre érdemes figyelni. Akad itt csúcs tablet, TWS füles, elektromos fogkefe, hőmérő, de még lázmérő is. Most a legtöbb termék kínai raktárból rendelhető, de nem kell aggódni a plusz költségek miatt, az áfát így is tartalmazza minden ár.

Féláron rendelhetjük az Edifier TWS330NB fülhallgatót
BanggoodEdifierfülhallgatótws330nbzene

Féláron rendelhetjük az Edifier TWS330NB fülhallgatót

Aktív zajszűrős és applikációval is rendelkezik

írta: SonkaMod2022.01.12.

A kínai audió piacon van pár márka, akik ritkán nyúlnak mellé, ezért mindig, mindannyian szeretni szoktuk őket. Ilyen a 1more, GGMM és például az Edifier is. Ez utóbbi talán a legismertebb itthon is, mert egy rakás hazai kiskereskedő forgalmazza. A TWS330NM kódnevű fülhallgatójukat is, de a legkedvezőbb ajánlat is 22 000 forintos. Kínából ezt a modellt most féláron, mindössze 11 400 forintért rendelhetjük meg, ingyenes szállítással.

Szoftver szerda
KeysfanMicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver szerda

A legjobb szoftver ajánlatok a Keysfantől

írta: Atika2022.01.12.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A Keysfan remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Jóárasítva kapható a Proscenic M7 Pro robotporszívó
Gshopperm7 proProscenicrobotporszívótakarítás

Jóárasítva kapható a Proscenic M7 Pro robotporszívó

Megbízható gép EU raktárból

írta: SonkaMod2022.01.11.

A Gshopper már az előző héten is meglepett minket egy remek robotporszívó ajánlattal, és most folytatják a sort egy Proscenic modellel. A gyártótól az M8 Prót már mi is próbáltuk, de most nem az, hanem az elődje akciós. Az M7 Pro egy fejlett porszívó, ami már magán hordozza az új porszívók ismertető jegyeit, de még egyáltalán nem szállt el az ára. Ha szeretnénk egy elég okos, de nem vészesen drága gépet, akkor ez a modell most egy jó választás.

Nagy Xiaomi telefonvásár fut a Gshopperen
GshopperkuponokostelefonPocoRedmiXiaomi

Nagy Xiaomi telefonvásár fut a Gshopperen

Minden EU raktárból

írta: SonkaMod2022.01.11.

A Gshopper egy feltörekvő kínai webáruház, akiket már igen régóta követünk az Aliexpressen, most pedig küldenek nekünk jó ajánlatokat a webshopjukról, amik tényleg kiemelkedőek. Egy rakás Xiaomi telefonra kaptunk kedvezménykódokat, amikkel nagyon jó áron vásárolhatjuk meg a készülékeket. Az összes telefon raktáron van, ráadásul az EU-ban, így gyors, és áfamentes a szállítás, ráadásul a DHL vagy a GLS futárszolgálat hozza házhoz.

Itt van az idei év első Cafago válogatása
CafagoDreameLenovoNiubilitysculpfunXiaomi

Itt van az idei év első Cafago válogatása

Új év, új akciók

írta: hajas2022.01.07.

Idén sem fogtok Cafago ajánlatok nélkül maradni, sőt, már el is hoztam nektek az év első válogatását. Ebben a cikkben találtok robot- és állóporszívót, TWS fülhallgatót, lézeres gravírozót és elektromos rollert is. Minden terméket további áfa- és vámköltségek nélkül tudtok megvásárolni, ráadásul a legtöbb EU raktárból érkezik.

Száraz-nedves állóporszívók a Geekmaxi kínálatában
állóporszívóGeekmaxiJimmyRoborock

Száraz-nedves állóporszívók a Geekmaxi kínálatában

Még gyorsabb a takarítás

írta: Atika2022.01.07.

2021-ben megjelent a vezeték nélküli állóporszívók egy új generációja, amelyek már igazi takarítógépként viselkednek. Ezek a száraz-nedves készülékek nemcsak egy mopot húznak maguk után, hanem maguk elé locsolva a vizet igazából fel is mosnak. Mivel a nedvességet azonnal fel is szívják, így minden pillanatok alatt megszárad, utána pedig csak a porszívó víztartályát kell kiüríteni és lehet is pihenni. A Geekmaxi három ilyen készüléket árazott most le, mindegyik EU raktárból érkezik, ingyenes szállítással, extra költségektől pedig nem kell tartani, mindent elrendeznek.

hirdetés