hirdetés

Hírek

A Geekbuyingon már most pörögnek a 11.11-es akciók
11.11 (2021)Geekbuyingkarácsony 2021

A Geekbuyingon már most pörögnek a 11.11-es akciók

Elindult az Early Access

írta: hajas2021.11.02.

Nincs mese, nyakunkon az idei 11.11-es őrület, amire minden kínai webshop gőzerővel készül. A "régi motoros Kínából rendelők" már tudhatják, hogy ilyenkor mindent beleadnak a kínaiak, hatalmas akciók, kedvezmények és kuponáradat vár a vásárlókra. A Geekbuyingon már el is indult a bemelegítés, én pedig összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat, na meg persze néhány ajánlatot is hoztam nektek.

Szoftver kedd
KeysfanMicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a Keysfantől

írta: Atika2021.11.02.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A Keysfan remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Xiaomi Smartmi 1S ultrahangos párásító
BanngoodpárásítóSmartmi 1SXiaomi

Xiaomi Smartmi 1S ultrahangos párásító

Féláron tetszetős

írta: Don Kartács2021.10.29.

Egy rakat párásító berendezést teszteltünk már, viszont a Smartmi 1S eddig kimaradt a szórásból, többek között a magas ára miatt. Most azonban a BGcf7142 kuponnak köszönhetően a szokásos 56 000 Ft-os ár a felére, 28 700 Ft-ra kurtítható, ráadásul cseh raktárból küldik és a szállítás 373 Ft-os költsége is elhanyagolható.

Év végi takarítás a Cafago támogatásával
CafagoDeermaelektromos rollerfelmosógépporszívóXiaomi

Év végi takarítás a Cafago támogatásával

Legyen minden tiszta

írta: Atika2021.10.29.

Az eheti Cafago válogatásunkban a takarításé a főszerep, de emellett akad azért más is. Ahogy már megszokhattuk EU raktárból szállítják az összes felsorolt terméket, a legtöbbjüket ráadásul ingyenesen postázzák, de többletköltségekkel így sem kell számolnunk. Nézzük hát, hogy mivel kedveskedtek nekünk így az év végéhez közeledve.

3 éves lett a 3D nyomtatók egyik királya, az Artillery
3D nyomtatóartilleryGeekbuying

3 éves lett a 3D nyomtatók egyik királya, az Artillery

Szülinapi akciók

írta: hajas2021.10.28.

Harmadik szülinapját ünnepli az egyik legjobb kínai 3D nyomtatókat gyártó vállalat, az Artillery. Az esemény alkalmából a Geekbuying három készüléküket is leárazta, ráadásul kuponokat is biztosított hozzájuk, így most jelentős kedvezménnyel tudjátok megrendelni a készülékeket EU raktárból.

A QCY nyereményjátékkal készül az ünnepi szezonra
AliexpressnyereményjátékQCYTWS fülhallgató

A QCY nyereményjátékkal készül az ünnepi szezonra

11.11-re hangolódva

írta: Atika2021.10.28.

Minden évben eljön a "kínaizók" várva várt napja, 11.11., amikor a legtöbb terméket szerezhetjük be a legkevesebb pénzért. A régi motorosok viszont tudják, hogy az ezt megelőző időszak is izgalmas a pre-sale-ek, a leárazás bejelentések és a nyereményjátékok miatt. A QCY hivatalos Aliexpress store-ja is meghirdette a saját nyereményjátékát, amely már a 11.11-es akciók részét képezi. A játék feltételei egyszerűek, és egészen 11.10-ig van időnk teljesíteni őket.

Halloweeni akciókkal vár benneteket a Geekbuying
AcgamakcióGeekbuyingHalloweenHayloul85

Halloweeni akciókkal vár benneteket a Geekbuying

Rémisztően jó árak

írta: hajas2021.10.27.

A hét utolsó napjára esik a halloween, azonban a Geekbuying már most beizzította a halloweeni akcióit. Akár 70%-os kedvezményekkel is találkozhattok, ráadásul egy extra kupont is szereztem tőlük. Természetesen most is hoztam nektek különleges ajánlatokat, és hozzájuk is vannak kedvezményre jogosító kódok.

Halloweeni vásár Geekmaxi módra
állóporszívóGeekmaxiJimmyRoborockrobotporszívó

Halloweeni vásár Geekmaxi módra

Porszívó dömping

írta: Atika2021.10.26.

Közeleg a halloween, így a Geekmaxi elindította a halloweeni vásárát, amelynek keretében rengeteg termék árát csökkentették, ráadásul néhányhoz extra kuponokat is kaptunk. Mindent EU raktárból, ingyenes szállítással, további költségektől mentesen vásárolhatunk meg, és a Geekmaxi még 2 év garanciát is vállal mindenre.

Kávéfesztivál a Banggoodon
BanggoodBlitzWolfhiBREWkávéXiaomi

Kávéfesztivál a Banggoodon

Konyhátokba illő ár/érték bajnok masinák

írta: Don Kartács2021.10.26.

A Banggood elindította a saját kávéfesztiválját, melynek keretén belül mindenféle, a kávézáshoz köthető terméket vásárolhattok meg. Szerencsére ezek nem az alsó polcról összeszedegetett, olcsó raktármaradékok, hanem van közöttük egy-két igencsak figyelemre méltó masina, amelyekből többet teszteltünk, így saját tapasztalatokkal is rendelkezünk. Természetesen a felhozatal annyira széles, hogy bármilyen elkészítési formát - legyen az kapszulás, "kotyogós", filteres vagy egyéb - kedvelő felhasználó igényeit képesek ezek a konyhai kisgépek teljesíteni.

Topshak szerszámok és gépek akciósak
akkumulátorBanggoodelektromosszerszámtopshak

Topshak szerszámok és gépek akciósak

Csavarbehajtók és egyéb dolgok

írta: SonkaMod2021.10.22.

A kínai Topshak termékei szerezhetők meg akciós áron a Banggoodról. Van filléres csavarozójuk, komolyabb csavarbehajtójuk és egyéb gépük is. Nem szabad tőlük nagyon magas minőséget várni, de hobbi célokra megfelelnek. Most a kuponkódok segítségével elég jó áron lehet őket megszerezni, legyen szó egy alapból is olcsó szerszámról, vagy egy drágább gépről.

hirdetés