hirdetés

Hírek

Anker fülhallgatók rekord alacsony áron
AnkerBanggoodliberty 2 proliberty air 2life q35soundcore

Anker fülhallgatók rekord alacsony áron

Prémium fülesek relatíve olcsón

írta: SonkaMod2021.11.16.

Aki még nem vásárolt fej- vagy fülhallgatót karácsonyra, annak most itt egy igen jó lehetőség. A Banggoodon megtalálható Anker Soundcore  hangcuccokból párat nagyon jó áron vásárolhatunk meg kuponos akcióban. Elég csak megnézni, hogy Aliexpressen mennyibe kerülnek ezek a darabok, és jól látszik, hogy igazán jó vételt csinálhatunk velük. Az Anker minőségi fülhallgatói sosem voltak olcsók, de ár/érték arányban természetesen már más a helyzet. Ennyiért pedig már szinte kihagyhatatlannak mondhatók, ha adunk a minőségre.

Itt a legújabb Cafago kütyüválogatás
CafagoDeermahajvágóokoslámpaporszívóretro konzol

Itt a legújabb Cafago kütyüválogatás

Yeelight lámpák és még sok más

írta: hajas2021.11.16.

Ismét hoztam nektek néhány nagyszerű ajánlatot a Cafagótól. A mai válogatásban találtok két okoslámpát, egy porszívót, egy retro játékkonzolt, illetve egy hajnyírógépet is. A legtöbb terméket EU raktárból tudjátok megrendelni, így nem kell semmilyen extra költséggel számolnotok.

Roborock készülékek akciója a Geekmaxinál
GeekmaxiRoborockrobotporszívószáraz-nedves porszívóvezeték nélküli porszívó

Roborock készülékek akciója a Geekmaxinál

Újdonság is van köztük

írta: hajas2021.11.16.

11.11 után sem áll le az akciókkal a Geekmaxi, ezúttal három Roborock termékhez kaptunk tőlük kuponokat. A Roborock H7-et és az S7-et már mindenki jól ismeri, azonban a felsorolásban van egy újdonság, ami néhány nappal ezelőtt mutatkozott meg a napvilágnak. Ez nem más, mint a Dyad, a gyártó első száraz-nedves porszívója. Mindegyik terméket EU raktárból vásárolhatjátok meg, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Többet vesz, kevesebbet fizet akció a Banggoodon
BanggoodelfelandlámpaLEDrc autóvilágítás

Többet vesz, kevesebbet fizet akció a Banggoodon

Apróságok és komoly tételek is a listában

írta: SonkaMod2021.11.16.

Mindannyian nagyon szeretjük az egyet fizet kettőt kap akciókat, és valami hasonlóval állt elő a Banggood is. Pár termékük esetében, ha többet vásárolunk belőlük, akkor kevesebbet kell fizetnünk. Összeszedtük azokat az ajánlatokat ezek közül, amik a legjobbak, de a teljes listát is érdemes átnézni, mert lehet, hogy mi kihagytunk valami olyat, ami a Kedves Olvasónak éppen kell.

Szoftver kedd
KeysfanMicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a Keysfantől

írta: Atika2021.11.16.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A Keysfan remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Jóval kedvezőbb áron vihetők az Aqara Opple mennyezeti lámpák
aqaraBanggoodlámpaokosotthonopplevilágítás

Jóval kedvezőbb áron vihetők az Aqara Opple mennyezeti lámpák

iPhone-osok előnyben

írta: SonkaMod2021.11.15.

A Xiaomiból kivált Aqara és a kínai Opple világítástechnikai cég közös modelljeit lehet megvásárolni kifejezetten jó áron. Ezek a mennyezeti lámpák igen hasonlítanak a Xiaomi egyéb hasonló termékeihez, viszont egy kicsit máshogy működnek. Egy éve sincsenek még ezek a piacon, de egyre kedvezőbb áron lehet őket megszerezni. Banggoodon most két modellt is leakcióztak a novemberre tekintettel.

Olcsóbb lett a Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
11 Lite 5G NEBanggoodXiaomi

Olcsóbb lett a Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE

A hosszú név mellé hardveres ráncfelvarrás is jár

írta: molcsa2021.11.14.

A Xiaomi nemrég kiadott egy ráncfelvarrott verziót az általunk is tesztelt 11 Lite 5G-ből NE, azaz “new edition” néven. Ezzel a lépéssel már ez a készülék is versenybe került a leghosszabb nevű Xiaomi telefon címért, de ami ennél fontosabb, hogy a névhosszabbítás mellé kapott egy kisebb hardveres ráncfelvarrást is. Ennek talán a legnagyobb oka, hogy az elődben található Qualcomm Snapdragon 780G gyártása gyakorlatilag megszűnt a globális chiphiány miatt, így ebbe a Snapdragon 778G került. Egy hónapja még közel 10 ezer forinttal drágábban lehetett megvenni a Mi 11 Lite 5G NE-t, mostanra viszont szépen lecsorgott az ára 104 000 forintra.

A BlitzWolf olcsó, de nagytudású porszívója segít kitakarítani
BanggoodBlitzWolfbw-hc3vezeték nélküli porszívó

A BlitzWolf olcsó, de nagytudású porszívója segít kitakarítani

Már 35 000 Ft-ért megkaparintható

írta: molcsa2021.11.13.

A BlitzWolf állóporszívói nagyon jó ár-érték arányukról híresek. A széria tagjai közül a BW-HC1 már járt is nálunk teszten, és nagyon meg voltunk vele elégedve. Most a nagyobbik testvér, a BW-HC3 vihető haza kedvező áron, 35 000 Ft-ért a BGDUCZHC3 kuponkód használatával. A Banggood cheh raktárából érkezik, áfamentesen és ingyenes szállítással.

Csak 9200 Ft a BlitzWolf népszerű kávéfőzője
BanggoodBlitzWolfBW-CMM1kávéfőző

Csak 9200 Ft a BlitzWolf népszerű kávéfőzője

A letisztult dizájnú BW-CMM1 minden konyhában jól mutat

írta: molcsa2021.11.13.

A BlitzWolf kávéfőző családja nagyon népszerű a vásárlók körében, hiszen jó minőségűek, jól néznek ki és elég olcsón is adják őket. A nagyobbik tesó, a BW-CMM2 már járt is nálunk teszten, és mi is nagyon szerettük. Bár már vége a 11.11-nek, a Banggoodon továbbra is találunk nagyon jó ajánlatokat, például a kisebbik BlitzWolf kávéfőző, a BW-CMM1 most nagyon olcsón, 9200 forintért vihető a BG1111CMM1 kuponkóddal.

Jó áron kapható a Xiaomi KingSmith WalkingPad R1 Pro
11.11 (2021)BanggoodfutógépfutópadGeekbuyingXiaomi KingSmith

Jó áron kapható a Xiaomi KingSmith WalkingPad R1 Pro

A Geekbuying ismét veri a magyar árakat

írta: Don Kartács2021.11.12.

A 11.11-es ünnep alatt írtunk már az Xmund XD-T2 futópadról, ami gyanúsan olcsónak tűnt, kb. best buy ebben a témában. Aki viszont a nagyobb névnek hisz és egy extrém picire összecsukható futópadot szeretne, annak egy szokásos Xiaomi almákánál, a KingSmithnél kell keresgélnie. A WalkingPad R1 Próért a 64ME9R9N kóddal 137 800 Ft-ot kérnek EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Ugyanez a termék az Alzánál 178 000 Ft, vagyis az árkülönbség szemmel látható mértékű.

hirdetés