hirdetés

Hírek

Jimmy HW8 takarítógép kapható elképesztő áron
Geekbuyingjimmy HW8porszívószáraz-nedves porszívótakarítógép

Jimmy HW8 takarítógép kapható elképesztő áron

Itthon kétszer ennyibe kerül

írta: SonkaMod2022.04.08.

A Jimmy száraz-nedves porszívója a HW8, ami nem örvend nagy népszerűégnek, mert a gyártó kezdetben nagyon magasra pozícionálta a gépet. A vásárlóknak viszont nem ért meg annyit, így nem is volt nagy respektje, kevesen vásárolták, pedig nem rossz gép. Mi nálunk a Pro verzió volt teszten, és eléggé tetszett is, tehát nem rossz gépek ezek, csak várt mindenki, hogy olcsóbbak legyenek. A HW8 jelenlegi ára a Geekbuyingon történelmi mélypontra került, és ennyiért már nagyon megérős a gép, körülbelül feleannyiba kerül, mint Magyarországon

Óriási húsvéti akció a Geekmaxinál
GeekmaxiHúsvéthw8Jimmypower stationQ7

Óriási húsvéti akció a Geekmaxinál

Porszívók és egy power station a kiemelt termékek között

írta: Fekete Norbert2022.04.06.

Közeledik a húsvét, nem csoda, hogy a kínai webshopok is egymás után jönnek ki a jobbnál jobb akciókkal, nincs ez másképp a Geekmaxinál sem, most az ünnep alkalmából sok termék akár 50% engedménnyel kapható, valamint minden 200 dollár feletti vásárlásból 20 dollár kedvezményt kapunk a B7TEIK2B kuponkód használatával. Ezen kívül is hoztunk nektek remek kuponokat, amivel a cikkben szereplő termékeket vehetitek meg extra olcsón.  Mindegyik terméket EU raktárból, ingyenes szállítással vásárolhatjátok meg, és nem kell aggódnotok az extra költségek miatt sem.

Szoftver kedd, ami szerda
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd, ami szerda

Windows, Office, de egyéb különleges ajánlat is akad

írta: SonkaMod2022.04.06.

Mivel Kínában hétfőn és kedden a Qingming fesztivált tartották, így elcsúszott a szokásos keddi szoftverkódos keddi cikkünk is a mai napra. Ám szerencsére ma megkaptuk a szokásos jó ajánlatokat, így ezen a héten is remek áron szerezhetünk be akciós szoftvereket. A nagy slágertermékek most is elérhetők, így van jóárasított Windows 10 és 11, valamint többféle Office szoftvercsomag, de olyanok sem maradtak ki, mint az Ashampoo-nak a PDF kezelője.

Vention USB hubok nagy választéka elérhető kedvezményesen
alixpressdokkolóUSB hubvention

Vention USB hubok nagy választéka elérhető kedvezményesen

Elosztók és dokkolók

írta: SonkaMod2022.04.05.

Az Aliexpressen elérhető sok megbízható kínai márka, akik a kábelek, USB elosztók és egyéb számítástechnikai kiegészítők terén jeleskednek, és ezek közül egy a Vention. Nem ma kezdték az ipart, az audió kábeleiket mi már nagyon régóta használjuk, a RendeljKínait akkor még csak bontogatta a szárnyait, amikor már ilyeneket vásároltunk. Most az Aliexpressen egy napig érvényes akció fut, amikor az USB hubjaikat, és már-már dokkolónak hívható USB-C-s eszközeiket jutányos áron vásárolhatjuk meg.

Megérkezett a legújabb Cafago válogatás
bőröndCafagofázisceruzaLEvegőminőség mérőLézer szintezőmennyezeti lámpa

Megérkezett a legújabb Cafago válogatás

Utazóbőrönd, fázisceruza, és sok egyéb a listában

írta: Fekete Norbert2022.03.31.

Megkaptuk a Cafago eheti akcióit, és ezúttal is megosztjuk veletek ezeket az ajánlatokat. Ezúttal is nagyon vegyesre sikerült a szelekció, hiszen megtalálható benne a lézeres szintmérő, a fázisceruza, a bőrönd készlet, a mennyezeti lámpa és a levegőminőség mérő is. Természetesen az árak a szokásosan alacsonyak. A legtöbb termék a bőrönd szett kivételével kínai raktárból érkezik, de a szállítás minden esetben ingyenes, többletköltségekkel pedig nem kell számolnunk, ugyanis az árak tartalmazzák az áfát.

Nagyszabású elektromos járgány leárazás a Geekbuyingon
eleglideGeekbuyingM1M1 MasterM1 Plus

Nagyszabású elektromos járgány leárazás a Geekbuyingon

Rollerek, bringák, gördeszkák és egyéb kiegészítők a kínálatban

írta: Fekete Norbert2022.03.31.

Így tavasz elején van igazán szezonja a mono-, bi-, tricikli, esetleg roller vásárlásának. Sajnos ilyenkor az árak pont ezért magasabbak is, a leárazások inkább a nyár vége felé, ősszel jellemzőek. Természetesen akkor se rossz ötlet ezeket beszerezni, kihasználva a jobb árakat, hiszen mint tudjuk nyár lesz jövőre is, viszont most a Geekbuying szakított ezzel a hagyománnyal és már tavasszal beindítja eddigi legnagyobb elektromos közlekedési eszköz akcióját. Érdemes most megrendelni a régen kinézett bringát vagy rollert, mert az árak soha nem látott mélységben vannak. A márciusi akció is él még a mai napon, abból is tudtok csemegézni.

TOP 10 ajánlat a Gshoppertől
DreameGshopperkuponMideaNinebotPoco

TOP 10 ajánlat a Gshoppertől

EU raktár, remek árak, ingyenes szállítás

írta: SonkaMod2022.03.30.

Lassan kezd az egyik kedvenc webshopunkká válni a Gshopper, mert baromi jó akciókkal szoktak bombázni minket, ráadásul ezek általában EU raktárasak, ingyen szállítják őket, és tényleg olyan áron adják a termékeket, hogy kár őket kihagyni. Most viszonylag sok jó akciót kaptunk tőlük, melyek mind kuponos ajánlatok, és többet is érdemes kiemelni, tehát felállítottunk egy tízes listát a legjobbakból.

Az Iscooter keményen megszorongatja a konkurenciát
Banggoodelektromos rollerI9 MaxIscooterRoller

Az Iscooter keményen megszorongatja a konkurenciát

A legolcsóbb 500W-os, 10 colos roller

írta: Don Kartács2022.03.29.

Az Iscooter I9 Max gyakorlatilag egy olyan 10 colos, 500 W-os roller, amit a 8,5 colos, 300 W-os scooterek árában adnak, vagyis 127 000 Ft-ért kaptok egy járgányt, ami kényelmesebb és jobban is megy, mint a hasonló árazású cuccok. Mindezek mellett ráadásul 35 km/órával is képes haladni, és állítólag elmegy 30 mérföldet - 48 kilométer - is egy feltöltéssel. Cseh raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett, mi baj lehet?

Kuu Lebook Pro, a brutál erős 2 in 1 laptop
2 in 1KUULebooknotebooktablet

Kuu Lebook Pro, a brutál erős 2 in 1 laptop

A pénztárcabarát árhoz lenyűgöző teljesítmény párosul

írta: Fekete Norbert2022.03.29.

A 2 az 1-ben stílusú laptopok népszerűsége az utóbbi időben erősen növekszik, ami nem is csoda, hiszen ez egy igen praktikus megoldás. Használhatjuk a készülékünket tabletként, nézhetünk rajta filmet, játszhatunk, ha viszont munkára, vagy más olyan tevékenységre szeretnénk használni, amely során sokat kell gépelni, akkor csak simán hozzácsatlakoztatunk egy billentyűzetet, és máris kész az irodai gépünk. Most a Kuu Lebook Pro megjelenésével végre nem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen nagyon komoly teljesítményt kapunk a hasonló kategóriájú versenytársak árának töredékéért.

Szoftver kedd
KeysfanMicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a Keysfantől

írta: Atika2022.03.29.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A Keysfan remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

hirdetés