hirdetés

Hírek

Már bútorok is rendelhetők a Banggoodról
Banggoodbútoréjjeliszekrénylakberendezéswoodyhome

Már bútorok is rendelhetők a Banggoodról

Extrém olcsón, és ingyenes szállítással

írta: SonkaMod2022.05.26.

A klasszikus Kínából rendelés általában abból áll, hogy kábeleket, töltőket, esetleg telefont, tabletet, egyéb elektronikai cuccokat vásárolunk, de már egy ideje nem csak erről szól a dolog. Az utóbbi egy évben már mindenféle cucc megjelent, és a szerszámoktól kezdve a lakberendezési termékekig sok mindent érdemes rendelni. Talán sokan nem is tudják, hogy a Banggoodról még bútort is rendelhetünk, bár a felhozatal nem túl széles. Vannak darabok, amik EU raktárból, ingyenes szállítással érkeznek, és piszkosul olcsók is.

Projektorhoz kiegészítők vehetők kedvező áron
BanggoodBlitzWolfbw-vf2bw-vs4konzolprojektor

Projektorhoz kiegészítők vehetők kedvező áron

Teljes otthoni moziélmény

írta: SonkaMod2022.05.25.

Aki már átállt projektorra, az tudja, hogy nagyon nagy élményt tud adni egy otthoni vetítés, és talán arra is rájött már, hogy kiegészítőkkel még jobb a móka. A projektorozás némi tervezést igényel, és nem feltétlenül elég hozzá egy gép, hanem a helyszínt is alkalmassá kell tenni a vetítésre. Most adunk egy-egy egyedi kupont egy BlitzWolf projektor konzolra és egy vetítővászonra, amikkel felfejleszthetjük a projektoros élményeinket.

Bevezető áron rendelhető a Tronsmart Force SE
Bluetooth hangszóróForce seGeekbuyingTronsmart

Bevezető áron rendelhető a Tronsmart Force SE

Az erő vele van

írta: Fekete Norbert2022.05.24.

Egy új termék világpremierje mindig izgalmas, főleg akkor ha egy olyan cég vadiúj hangszórójáról van szó, aki már sokat letett az asztalra a hangcuccok terén. A Tronsmart új eszközét is nagy várakozás előzte meg, végre előrendelhető a Tronsmart Force SE változata a Geekbuyingon, ráadásul a cég nagyszabású nyereményjátékkal ünnepli a bemutatót. Az promóciós oldalon található szerencsekerék segítségével meg is nyerhetitek a terméket, vagy különböző értékű kuponokat hozzá, amelyekkel tovább faraghattok a hangszóró amúgy is kedvező árából.

HP cuccok is betörtek a Banggoodra
BanggoodHangszóróhewlett packardhpmemóriakártyapendrive

HP cuccok is betörtek a Banggoodra

Pendrive-ok, SD kártya és hangszóró

írta: SonkaMod2022.05.24.

Kevés számban, de előfordul, hogy nem kínai gyártók termékei is megjelennek a Banggood webshopban. Volt erre pár példa, de eddig a HP-val még nem találkoztunk, és ha minden igaz, akkor csak nemrég tették fel ezeket a tételeket a boltba. A lista nem túl kövér, nincs sok HP cucc, de kaptunk háromféle pendrive-ot, egy SD kártyát és egy hangszórót, bár ez utóbbi nem egy olcsóság, ennyiért nem igazán megérős, de az adattárolók annál inkább.

A kiegészítők jelentősége az elektromos kerékpároknál
e-bikeelektromos kerékpáreMAGSzponzorált tartalom

A kiegészítők jelentősége az elektromos kerékpároknál

írta: SonkaMod2022.05.23.

A nagyobb kényelem és a biztonság érdekében az elektromos kerékpáron nélkülözhetetlenek a különböző kiegészítők. Vannak divatos új e-bike-ok, amik gyönyörűek, és mindennel fel vannak szerelve, amire mindig is vágytunk, de most itt az ideje, hogy valóban egyedivé tegyük. Ebben az útmutatóban bemutatjuk azokat a lényeges tartozékokat, amelyek kivételessé teszik a kerékpárt.

Indul az ötödik Crazy Thursday a Banggoodon
air fryerBanggoodcrazy thursdayhőmérőjimmy HW8macska

Indul az ötödik Crazy Thursday a Banggoodon

Megint kaptunk négy ütős ajánlatot

írta: SonkaMod2022.05.19.

Nagyon megkedveltük a Banggood Crazy Thursday sorozatát, ami abból áll, hogy kiválasztanak pár terméket, amik aznap, mindössze 24 órán keresztül akciósak. Ezek ráadásul elég jó leárazások voltak eddig, és ezen a héten sem csalódunk bennük, mert most is van miről írni. A legjobb vétel talán a Jimmy HW8 száraz-nedves porszívó, de a Xiaomi hőmérő sem rossz vétel, ahogy egyik sem az.

Eleglide eletkromos roller és bringák akcióban a Geekmaxin
eleglideelektromos biciklielektromos rollerM1M1 PlusS1 Plus

Eleglide eletkromos roller és bringák akcióban a Geekmaxin

Köztük a cég újdonságával, a T1 elektromos trekking bringával

írta: Fekete Norbert2022.05.17.

Az Eleglide elektromos járművek biztos sokak számára ismerősek, gyártanak rollert, valamint elektromos bringákat is. Most nem is egy, hanem két újdonsággal rukkoltak elő. Óriási bevezető akciókkal készültek, hiszen mindkét típust nem kevesebb, mint 100 euróval olcsóbban tudjátok megrendelni május 17 és 23 között. A világpremierrel egyidőben a régebbi modelleket gyorsan leakciózták. A cikkben megmutatjuk a két újdonságot, valamint a legjobb vételeket az elmúlt idők legnépszerűbb modelljeiből.

Középkategóriás áron vihető a felsőkategóriás Nvisen mini
Banggoodmini PCnvisen MU02számítógép

Középkategóriás áron vihető a felsőkategóriás Nvisen mini

Erős hardver, kis méret

írta: SonkaMod2022.05.17.

Már többször is volt szó a RendeljKínaiton az Nvisen MU02 miniatűr számítógépről, ami most egy újabb rekordot döntött meg, eddig még sosem volt annyira olcsó, mint most. Sajnos ez dollárban értendő, és a gyenge forint miatt ez számunkra "csak" annyit jelent, hogy most is az eddigi ismert legalacsonyabb árán hozható el. A gép Intel Core i7-es alapokra épült, és igen ütős kis hardver, ami ráadásul még nagyon kompakt is a kis mérete miatt.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2022.05.17.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24 remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Párezerért adják a Topshak ágvágó fűrészeit
Banggoodfűrészkertszerszámtopshak

Párezerért adják a Topshak ágvágó fűrészeit

Van kicsi, nagy, egyenes és ívelt is

írta: SonkaMod2022.05.13.

Az elmúlt pár napban szinte mindig akadt egy-egy olyan Topshak ajánlat, amire érdemes volt beruházni. Volt kerti szivattyú, búvárszivattyú, ágaprító, pénzszámológép, elektromos gyalu, most pedig a fűrészeket lehet nagyon kedvező áron elhozni. Az összes szerszámot Csehországból küldi a Banggood, és az áfa miatt sem kell aggódni, mert a webshop állja.

hirdetés