hirdetés

Hírek

A Janobike E20 hóban is hasít, kuponnal az ára is kedvező
E20elektromos biciklifatbikeGeekbuyingJanobike

A Janobike E20 hóban is hasít, kuponnal az ára is kedvező

Mindenféle időjárási körülmények között használható a gyártó új modellje

írta: Fekete Norbert2022.05.13.

Már az elektromos biciklik között is akkora a választék, hogy egy gyártónak nehéz kitűnnie a mezőnyből mindössze azzal, hogy kihoz egy erős, jól felszerelt bringát. A Janobike most egy olyan elektromos kétkerekűvel állt elő, ami hóban, fagyban, terepen is megállja a helyét, emellett minden előbb felsorolt dolog is igaz rá, hiszen kapott egy bikaerős motort, kitartó akkumulátort és defektbiztos kerekeket. Szóval minden adott a sikerhez. A termék ára ennek megfelelően nem az olcsó kategória, de hoztunk hozzá egy kupont, amivel 100 dollárt lehet faragni belőle, így már jó vétel.

Kisállatszőr karbantartó kézikészülék a Geekbuyingon
Geekbuyingkisállatszőrnyíróneabotporszívó

Kisállatszőr karbantartó kézikészülék a Geekbuyingon

Kefél, nyír, szippant, meg mindent is csinál

írta: Fekete Norbert2022.05.12.

Aki kisállatot tart annak az esetek nagy többségében gondot okoz a kihullott szőr, ami szinte mindenhol megtalálható, a kanapén, a szőnyegen, az ágyban, a gyerek tízóraijában, szóval tényleg a legváratlanabb helyeken bukkan fel. Ez picit zavaró tud lenni, főleg ha még esetleg allergiát is okoznak. A rendszeres keféléssel nagyjából elejét lehet venni ennek, ha ezt a szabadban csináljuk akkor elkerülhetjük a szőrt a lakásban, de a kínai Neabot készüléke is jó megoldás lehet erre a problémára.

Mega leárazás a Geekmaxi oldalán, sok-sok akciós termékkel
BluettiGeekmaxihw8JimmyKugoopower station

Mega leárazás a Geekmaxi oldalán, sok-sok akciós termékkel

Roller és egy power station a kiemelt termékek között

írta: Fekete Norbert2022.05.12.

A Geekmaxi oldalán alig ért véget a májusi akciózivatar, máris mega leárazásba kezdtek. Az árakon csökkentettek egy újabb adagot, bizonyos termékek mellé pedig még ajándékot is csomagolnak, ezért most különösen érdemes szétnézni az oldalukon. Szokásunkhoz híven mi is kiemeltünk három darab terméket, ami különösen jó vételnek számít most. Ezeket kivétel nélkül európai raktárból, ingyenes szállítással vásárolhatjátok meg, és nem kell aggódnotok az extra költségek miatt sem. Az oldal minimum 1 év, de a Jimmy takarítógép esetében 2 év garanciát biztosít a gépekhez.

Elstartolt a negyedik Crazy Thursday a Banggoodon
BanggoodblitzhomeBlitzWolfcrazy thursdayElegiantJimmy

Elstartolt a negyedik Crazy Thursday a Banggoodon

Remek akciók csak 24 órán keresztül

írta: SonkaMod2022.05.12.

Már lassan megszokhatjuk, hogy a Banggood minden csütörtökön tart egy Crazy Thursday nevezetű eseményt, amikor pár terméket nagyon jó áron hozhatunk el, de mindössze 24 órán keresztül. A mai termés egészen szép, hiszen már hat terméket lehet megrendelni kedvezményes áron. Van köztük lézeres szőrtelenítő, BlitzHome légtisztító, Jimmy porszívó, BlitzHome kávégép, akkus lámpa és egy forrólevegős fritőz is.

Jó áron kaphatók az Essager töltők és kábelek
Aliexpressautós töltőessagerkábeltöltő

Jó áron kaphatók az Essager töltők és kábelek

Itt nem kell a márkát megfizetni

írta: SonkaMod2022.05.11.

Az Aliexpress egyik új, feltörekvő szereplője az Essager, akik elég jó minőségben készítenek termékeket, és az igen népszerű "töltős-kábeles" termékkategóriában indulnak, ahol rengeteg a jó kínai gyártó. Mutatunk pár tuti terméket, amit érdemes tőlük begyűjteni, mert nagyon kedvező áron adják, de még rengeteg egyéb eszközük is van, ezért érdemes átböngészni a hivatalos store-t.

Az új Chuwi gaming mini PC most bevezető áron rendelhető
amd ryzenChuwigamermini PC

Az új Chuwi gaming mini PC most bevezető áron rendelhető

Halk, nem melegszik, viszont hasít ezerrel

írta: Fekete Norbert2022.05.11.

A Chuwi már régebb óta gyárt laptopokat és tableteket, de pár mini PC is megtalálható a kínálatukban, bár ez utóbbiakból nem volt kimondottan acélos a felhozatal, viszont most kijöttek egy újdonsággal, amit nagyon jól sikerült összerakni. Ez már simán a gamer kategória, hiszen a legújabb, komolyabb gépigényű játékok is simán futnak rajta. Most bevezető áron tudjuk megvásárolni a gépet a gyártó weboldalán, amihez kaptunk egy kupont is, amivel további 40 dolcsit lehet lefaragni ebből a kedvező árból.

Az egész lakásra elég a Hiseeu négykamerás rendszer
biztonsági kamerabiztonsági rendszerGshopperHiseeukamera

Az egész lakásra elég a Hiseeu négykamerás rendszer

Egy okos és olcsó biztonsági rendszer

írta: SonkaMod2022.05.10.

Amennyiben egy nagyobb lakást vagy házat szeretnénk bekamerázni biztosan szükségünk lesz sok egységre, és ezeket valahogy rendszerbe is kell építeni. Ilyen feladatokra találták ki az NVR-eket, amiből most egyet nagyon jó áron vásárolhatunk meg a Gshopperről. A szett egy Hiseeu NVR-ből és négy darab kamerából áll, de a rendszer bővíthető további négy felvevőegységgel és mindössze 43 300 Ft-ba kerül.

Nagy szülinapi akció és nyereményjáték az ADO oldalán
A20F+adoDECE 300Celektromos kerékpár

Nagy szülinapi akció és nyereményjáték az ADO oldalán

Bringát, vagy Insta360 kamerát is nyerhettek

írta: Fekete Norbert2022.05.10.

Az ADO az egyik legnépszerűbb kínai elektromos kerékpár gyártó, és óriási akcióval készültek az 1 éves születésnapjukra. Az ADO név az "A Dece Oasis" szavakból áll össze, ami magyarul “oázis a sivatagban”-t jelent, amit a Crescent-tó ihletett. Legfontosabb küldetésük, hogy olyan elektromos kerékpárokat, rollereket és kiegészítőket gyártsanak, melyek a világ minden táján biztosítja az emberek számára az elektromos járművek előnyeit. Az összes terméküket EU raktárból tudjátok megrendelni, ingyenes szállítással, minden további költségtől mentesen. Az összes bringára 1 év teljeskörű és 10 év váz garanciát biztosítanak. 

A Hekka akciójában két Xiaomi termék is olcsón rendelhető
HekkaLED fénySzúnyogcsípésXiaomi

A Hekka akciójában két Xiaomi termék is olcsón rendelhető

LED fény és szúnyogcsípés elmulasztó a mai kínálat

írta: Fekete Norbert2022.05.06.

A Hekka nagyon belehúzott az utóbbi időben, szinte minden nap találhatunk a kínálatukban olyan termékeket, amik nem is kevéssel olcsóbbak, mint a többi más kínai oldalon, a magyar árakról nem is beszélve. Érdemes böngészni az oldalukat napi szinten, ki tudja milyen gyöngyszemre bukkanunk. Természetesen mi is rajta tartjuk a szemünket az akciókon, ha olyan terméket találunk, ami szerintünk megéri, akkor meg is osztjuk veletek nyomban. Ma két ilyet is találtunk

Longer Ray5 lézergravírozó LCD kijelzővel, remek áron
lézergravírozóLongerRay5

Longer Ray5 lézergravírozó LCD kijelzővel, remek áron

Az első lézergravírozó beépített kijelzővel

írta: Fekete Norbert2022.05.06.

A Longer 3D nyomtatójáról már írtunk korábban, és a mostani cikkben szereplő lézergravírozó is otthoni használatra ajánlott. A jó specifikációkhoz egy remek ár párosul, ez már az a kategória, ami egy egyszerű felhasználónak is megfizethető lehet, ha van ilyen irányú érdeklődése. A készülék ráadásul akár offline is használható, tehát nincs szükség arra sem, hogy csatlakoztassuk a számítógépünkre, tudunk SD kártyáról is mintákat készíteni.

hirdetés