hirdetés

Hírek

Rendelhető Geekbuyingon is a Tronsmart Bang hangszóró
Bluetooth hangszóróGeekbuyingTronsmarttronsmart bang

Rendelhető Geekbuyingon is a Tronsmart Bang hangszóró

A két kisebb testvér is akciósan vihető most

írta: Fekete Norbert2022.03.28.

Az utóbbi idők talán egyik legjobban várt hangszórója a Tronsmart Bang végre rendelhető a Geekbuyingon. Eddig csak a Tronsmart hivatalos oldalán volt elérhető viszonylag drágán, illetve Aliexpressen, de mostantól kedvezőbb áron tudjátok megrendelni kedvenc webshopotokból. A Geekbuying szórakoztató elektronikai mega vására miatt ráadásul most egy kupont is tudtunk szerezni nektek hozzá, amivel még tovább tudtok faragni az árából, így egészen pontosan 32 700 Ft-ért lehet a tiétek. A cikk végén találtok kuponokat további két szuper Tronsmart hangkeltő eszközhöz is.

Li-Ning cipők széles választéka az Ali szülinapon
12. Ali szülinapAliexpresscipőLi-Ningsport

Li-Ning cipők széles választéka az Ali szülinapon

A futóknak kedvezve

írta: SonkaMod2022.03.28.

Körülbelül két évvel ezelőtt fedeztük fel magunknak a Li-Ning cipőmárkát, mely Kína egyik vezető sportszergyártója, és már globális szinten is ismertek, hiszen például a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségnek a támogatói, így a Liu testvérek mezein is ez a logó szokott lenni. Remek cipőket gyártanak, többet mi is próbáltunk, a Rouge Rabbit IV futócipő azóta is nagy kedvencünk, és az Ali 12. szülinapján ezt is jutányos áron rendelhetjük.

Extra akciók a hétvégére a Geekbuyingon
BmaxGeekbuyingHimoz20 max

Extra akciók a hétvégére a Geekbuyingon

Most érdemes szemezgetni

írta: Fekete Norbert2022.03.25.

A Geekbuying a hétvégére is készült nektek még a hétindító akciókat is überelő ajánlatokkal, érdemes ellátogatni az oldalra, mert sok termék ára tovább csökkent. Ötletadónak kiválasztottunk két olyan kütyüt, ami szerintünk jó vétel. Próbáltunk nagyon eltérő felhasználási területről ötletelni, hátha jobban lefedjük ezzel a vásárlási igényeket. Hoztunk nektek egy összecsukható elektromos kerékpárt, hiszen indul a bringaszezon, illetve egy tabletet is, ha a sportolás után megfáradva játszanátok egyet, vagy megnéznétek egy filmet.

Hosszú az akciós Topshak szerszámok listája
Banggoodbarkácsszerszámtopshak

Hosszú az akciós Topshak szerszámok listája

Tavaszi szerszámleárazás

írta: SonkaMod2022.03.25.

A tavasz sokaknak a kerti munkákat, barkácsolást jelenti, így a Banggood nagyon jó érzékkel ráfeküdt erre a témára, és nagy adagnyi Topshak terméket akciózott le annyira, hogy ezekkel az árakkal már nagyon nehéz versenyre kelni. Ezt többek között azért is tudják megtenni, mert a saját márkájukról van szó, tehát nincs egy nagyker közéjük ékelődve. Igyekeztünk összeszedni a legkedvezőbb kuponokat, amik között mindenféle szerszám megtalálható, de szigorúan csak Topshak.

Nagy power bank kiárusítás fut a Banggoodon
BanggoodBaseusBlitzWolfkülső akkumulátorpower bankyoobao

Nagy power bank kiárusítás fut a Banggoodon

Több modell kedvező áron

írta: SonkaMod2022.03.24.

A tavaszi leárazás alkalmából a Banggoodon kiemelkedően jó áron vásárolhatunk meg különböző külső akkumulátorokat, ráadásul a jobbak közül. A felhozatalban van BlitzWolf, Yoobao és Baseus is, a legkülönbözőbb tudással és kapacitással. Ha kicsi 10 000 mAh-sat vagy háromszor akkorát vennénk, akkor is kedvünkre lesznek ezek az akciók.

Zseniális áron rendelhető a 70mai A800 menetrögzítő kamera
70mai a800Banggooddash cammenetrögzítő

Zseniális áron rendelhető a 70mai A800 menetrögzítő kamera

A dash cam király

írta: SonkaMod2022.03.24.

Sajnálatos módon az utóbbi egy évben csúnyán megdrágultak az autós kamerák, és sokszor azzal kellet szembesülnünk, hogy nem is érdemes őket Kínából rendelni, mert a hazai árak hasonlók, és még garanciát is kapunk hozzá. A Banggoodon most úgy tűnik, hogy megfordult ez a trend, legalábbis a tavaszi leárazásban a 70mai A800-as kamerát kiemelkedően jó áron vásárolhatjuk meg.

Jimmy Vásár indult a Geekmaxin
GeekmaxiH8Jimmyjv85porszívóPowerWash HW8

Jimmy Vásár indult a Geekmaxin

Porszívók, kiegészítők, ajándékok és kuponok is várnak titeket

írta: Atika2022.03.24.

A Geekmaxi most sem tétlenkedik, elindult ugyanis a Jimmy Vásáruk, amelynek keretein belül Jimmy termékeket és kiegészítőket vásárolhattok meg a szokásosnál olcsóbban. Akadnak termékek, amelyekre 30% kedvezmény is elérhető, de mi még ezekre is tudtunk kialkudni extra kuponokat. Természetesen nem csak a porszívók, de a kiegészítőik között is válogathattok, ugyanis ezeket is leárazták.

Cafago vegyesfelvágott a hétre
3D nyomtatóCafagohőmérőlézergravírozómennyezeti lámpaventilátor

Cafago vegyesfelvágott a hétre

Van itt minden a hőmérőtől a 3D nyomtatóig, közös jellemző pedig a nagyszerű ár

írta: Fekete Norbert2022.03.23.

A Cafago kiválogatott nekünk néhány terméket a hétre, amelyek szerintük - de a szerkesztőség szerint is - nem csak hasznos, de nagyon jó áron is van.  A cikkben felsorolt összes termék német raktárból érkezik, így hamar kézhez kaphatjátok őket, ráadásul az árak már tartalmazzák az áfát is, így extra költségekre sem kell számítanotok.

A Lenovo adattárolók árainak jót tett a tavaszi akció
adattárolóBanggoodLenovopendrivesd kártyaSSD

A Lenovo adattárolók árainak jót tett a tavaszi akció

SSD, pendrive, memóriakártya

írta: SonkaMod2022.03.23.

Banggoodon fut már a tavaszi leárazás, ami még pár napig tart, és egy csomó jó akciót kifoghatunk ebből az alkalomból. A Facebook csoportunkban minden nap csinálunk egy kis kuponválogatást, ahol a legjobbak közül szemezgetünk, de nem minden kerül be abba a listába, mert túl sok a jó ajánlat. A Lenovo belpiacos adattárolóinak is jót tett a tavaszi leárazás, mert kaptunk rá kuponokat, amikkel kifejezetten jó áron szerezhetjük be az egyes modelleket, ebbe a cikkbe pedig ezeket szedtük össze.

Akciós az üzemidő bajnok BlitzWolf fejhallgató
BanggoodBlitzWolfBW-ANC5fejhallgatóvezeték nélküli fejhallgatózajszűrés

Akciós az üzemidő bajnok BlitzWolf fejhallgató

Sosem volt ennyire olcsó

írta: SonkaMod2022.03.22.

A BlitzWolfnak a RendeljKínait szerkesztősége szerint egy igen jól sikerült terméke a BW-ANC5, mely minden egyes részletében minőséget képvisel, nagyon jól szól, az üzemideje pedig több, mint parádés. Szerencsére folyamatosan esik az ára ennek a terméknek, ami kicsit érthetetlen, mert sokkal több pénzt is megérne, de mi ennek csak örülhetünk. Most újból történelmi mélyponton az ára, mindössze 18 000 Ft-ba kerül, szállításiköltséggel együtt.

hirdetés