hirdetés

Hírek

Szuper áron rendelhetjük a Xiaomi okos csúcsfogkeféjét
Banggoodelektromos fogkefemijia t700Xiaomi

Szuper áron rendelhetjük a Xiaomi okos csúcsfogkeféjét

A gyártónak ez a zászlóshajója

írta: SonkaMod2022.02.24.

A Mijia T700 a Xiaominak a jelenleg legnagyobb tudású szónikus fogkeféje, ami ténylegesen a Xiaomi márkanév alatt fut. A fogkefe nagyon izgalmas konstrukció a LED-es kijelzője miatt, de több érdekesség is került bele ezen kívül is. nagyon sűrű a feje, észleli a túlzott rányomást, appról testreszabható és még megannyi remek tulajdonság jellemzi. Most a Banggoodon jó áron, 24 200 forintért rendelhető, ami ennél a modellnél alacsony árnak számít.

Banggoodon is jó áron kapható a Redmi Note 11 okostelefon
BanggoodokostelefonRedmi Note 11Xiaomi

Banggoodon is jó áron kapható a Redmi Note 11 okostelefon

A legkisebb modell már 58 300 Ft-tól rendelhető

írta: SonkaMod2022.02.23.

Az utóbbi egy hónap slágertelefonja a Redmi Note 11 készülék volt, ami most debütált, és ahogy várható volt, az első perctől kezdve nagy népszerűségnek örvend. A széria modelljei az olcsó, de jó termékekről híresek, és a 11-es verzió sem lóg ki a sorból. Mi már teszteltük, és leírtuk róla a kendőzetlen igazságot, de nagyon nem lehetett belekötni ennyi pénzért. A Banggoodon is elérhető lett a modell, ráadásul ezen a platformon is elég olcsó.

Bmax ajánlatok a Geekbuyingtól
BmaxGeekbuyingI11laptoptablety11

Bmax ajánlatok a Geekbuyingtól

Tablet és laptop kedvező áron

írta: hajas2022.02.23.

A Bmax egy rendkívül fiatal márka, tavaly szeptemberben töltötte be a második életévét. Többnyire a remek ár/érték arányú mini PC-iről és laptopjairól ismerhetitek, azonban egy ideje már tabletekkel is foglalkozik. Most utóbbi két kategóriából hoztam nektek egy-egy terméket a Geekbuyingtól, és persze kuponok is vannak hozzájuk.

Szoftver kedd
KeysfanMicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a Keysfantől

írta: Atika2022.02.22.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A Keysfan remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Érkezőben az ADO újdonsága, a D30 elektromos kerékpár
adoadoebike.comBanggoodd30elektromos kerékpár

Érkezőben az ADO újdonsága, a D30 elektromos kerékpár

Óriási kerekek, hatalmas hatótáv

írta: hajas2022.02.22.

Az ADO bemutatta legújabb elektromos kerékpárjait, és igen tetszetős darabok lettek. Ebben a cikkben a D30-at ismerhetitek meg, ami remek specifikációkkal, extra nagy hatótávval, és még egy rakás extrával rendelkezik, ráadásul a Banggoodon és az ADO hivatalos webshopjában is elérhető.

Ínyencségek a Cafago legújabb válogatásában
állóporszívóCafagoHaylouinsta360MijiaXiaomi

Ínyencségek a Cafago legújabb válogatásában

Jön a tavasz, ideje bevásárolni

írta: Atika2022.02.22.

A Cafago eheti válogatása kicsit olyan, mintha a tavaszra készülődve készült volna. Akad a listában porszívó a takarításhoz, kerti segédeszköz, akciókamera, elektromos roller és aktivitás mérő is. Szokás szerint a legtöbb terméket EU raktárból küldik, így gyorsan kézhez kapjátok a csomagokat, a plusz költségek miatt aggódni pedig fölösleges, ugyanis minden ár tartalmazza az áfát is.

Debütált a Himo Max széria a Geekbuyingon
elektromos járműGeekbuyingHimol2 maxz20 max

Debütált a Himo Max széria a Geekbuyingon

Két vadonatúj járgány

írta: hajas2022.02.21.

Két vadonatúj taggal bővült a Himo elektromos jármű flottája, egész pontosan egy kerékpárral és egy rollerrel. Előbbi a Himo Z20 Max, míg utóbbi az L2 Max nevet kapta, és mindkettő ígéretesnek tűnik. A járgányok már be is kerültek a Geekbuying kínálatába, ráadásul egyből kuponokat is sikerült szereznem hozzájuk, így kedvezményes áron rendelhetitek meg őket.

Itt van a Geekmaxi legújabb leárazása
állóporszívóeleglideelektromos rollerGeekmaxiJimmyRoborock

Itt van a Geekmaxi legújabb leárazása

Extra kuponokkal és remek árakkal várnak titeket

írta: Atika2022.02.21.

A Geekmaxi elég erősen kezdi az évet, ugyanis a Valentin-napi vásáruk után nem sokkal elindult a Special Sale nevezetű akciójuk, amelyenek keretében ismét találkozhattok akár 60%-os kedvezményekkel is. Kaptunk egyedi kuponokat, amiket minden termékre használhattok, a felhozotal ráadásul most a szokásosnál is színesebb, rengeteg kategóriából csemegézhettek, miközben mi extra kuponokat is megosztunk veletek három termékhez.

Fogy a Gshopper készlete a Midea M7 robotporszívóból
Gshoppermidea m7robotporszívótakarítás

Fogy a Gshopper készlete a Midea M7 robotporszívóból

Még mindig 60 000 Ft alatt

írta: SonkaMod2022.02.18.

Az idei év eddigi legjobb robotporszívós ajánlatát egyelőre a Gshopper szolgáltatta, ugyanis már több kupont is szolgáltattak, amivel a Midea M7 60 000 forint alatt megvásárolható volt. Voltak olyan kedvesek, hogy megint adtak rá egy kódot, illetve jelezték, hogy az utolsó 100 darab van belőle készleten, így lassan már nem lesz kapható. A gép egy elég fejlett takarítórobot, amiről jó visszajelzéseket hallottunk, és most középkategóriás áron lehet megvásárolni.

Artillery 3D nyomtatók a Hekka.com kínálatában
3D nyomtatóartilleryGenius ProHekkahornetSidewinder X2

Artillery 3D nyomtatók a Hekka.com kínálatában

Kezdőknek és haladóknak

írta: Atika2022.02.18.

Az Artillery 3D nyomtatók egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a piacból, a gyártó ugyanis egyáltalán nem tétlenkedik és folyamatosan fejleszti az új modelljeit. Már mi is többször bemutattuk néhány modelljüket, most viszont a Hekka webshop kért meg minket, hogy szedjük össze a legnépszerűbb Artillery nyomtatókat egy cikkbe. Három nyomtatóról lesz most szó, amelyek mindegyike kiváló választás kezdőknek és haladóknak is.

hirdetés