hirdetés

Hírek

A következő lépés az új generációs netezéshez
5GAlldocube iPlay 40 5GBanggoodtablet

A következő lépés az új generációs netezéshez

Alldocube iPlay 40 5G tablet

írta: Don Kartács2022.08.08.

Az Alldocube iPlay 40 széria hosszabb múltra tekint vissza, teszteltük is korábban az alapmodellt, sőt van belőle egy Pro verzió is, amiről itt írtunk. Most kijött az új variáns, amit ugyan 5G chippel reklámoznak, de ez egyben teljes hardvercserét is jelent. Az új eszköz már Dimensity alapokra építkezik, kapott 6 GB RAM-ot és 128 GB háttértárat, illetve egy 2K-s kijelzőt is. Fincsi összeállítás, de az ára sem kevés, 86 500 Ft-ot kérnek érte szállítással együtt, az áfát viszont fizeti a termék után a Banggood.

Érdekes termékre bukkantunk a Vevor oldalán
grillsütőhűtőládaPizzaPizzasütőVevor

Érdekes termékre bukkantunk a Vevor oldalán

Konyhában, szerszámokban nagyok

írta: Fekete Norbert2022.08.08.

A Vevor oldaláról még nem ajánlottunk nektek termékeket, pedig van pár érdekes darab a kínálatunkban, annak ellenére, hogy inkább ipari cuccokat forgalmaznak. A választék igen széles, árulnak például kétéltűtojás keltetőt is, ha épp már csak ez hiányozna otthonról, de azért a termékeik nagy része több gyakorlati haszonnal bír egy átlagember számára is. Ki lehet fogni jó árú darabokat náluk, pl. a fapellettel fűtött pizzasütő ára kifejezetten versenyképes. Most kuponok is elérhetőek az oldalukon, amit szabadon felhasználhattok a vásárlásnál értékhatártól függően.

Akciósan rendelhető Engwe elektromos biciklik
elektromos bicikliengweEP2-ProfatbikeGeekbuyingT14

Akciósan rendelhető Engwe elektromos biciklik

Két modell is nagyszerű áron a Geekbuyingon

írta: Fekete Norbert2022.08.08.

Az Engwe már 20 éve gyárt elektromos kerékpárokat, ez idő alatt több, mint 600 ezer darabot értékesítettek, tehát elmondható, hogy van némi tapasztalatuk a területen. A Geekbuyingon most több modell is akciósan lett elérhető a cég kínálatából. Érdemes szétnézni, mert nagyon menő járgányok vannak a listában, természetesen érdemes az európai raktárból válogatni, mert az hamar meg is érkezik, és garantáltan áfamentesen. Két bringát mi is kiválasztottunk, amiket nagyon jó vételnek gondolunk.

Jó áron kaphatóak az Ortur lézergravírozói a Madethebesten
Laser master 2Laser master 3lézergravírozóMadethebestOrtur

Jó áron kaphatóak az Ortur lézergravírozói a Madethebesten

A Laser Master 3 és a régebbi 2-es verzió is akciós

írta: Fekete Norbert2022.08.08.

A madethebest.com oldala lézergravírozók, 3D nyomtatók és egyéb szerszámok értékesítésére specializálódott, ráadásul a nevük összefonódott az Orturral, hiszen együttműködésük régóta tart. Az Ortur egy fiatal, elhivatott mérnökök által, 2018-ban alapított cég, amely jó minőségű, jó ár/érték aránnyal rendelkező lézergravírozóiról ismert. Legújabb modelljük, a Laser Master 3 is a Madethebest oldalán debütált. A termékeiket minden esetben helyi, jelen esetben európai raktárból szállítják ki, ingyenesen és garantáltan áfamentesen.

A fogmosási szentháromság olcsón az Ocleantől
fogkefeOcleansterilizálószájzuhany

A fogmosási szentháromság olcsón az Ocleantől

Fogkefe, szájzuhany és sterilizáló is kapható akcióban

írta: Don Kartács2022.08.06.

A fogápolás talán legfontosabb lépése a fogmosás, de fogaink épségét további lépésekkel is óvhatjuk, ezekhez pedig szép számmal találtok eszközöket az Oclean kínálatában, ilyen például a szájzuhany és a fogkefe fejeket sterilizáló tartó. A mai cikkben mindháromból akad egy, a Z1, a W10 és az S1 kódnév alatt, amit most kedvezményes áron vásárolhattok meg ingyenes szállítás mellett, illetve a webáruház ígérete szerint áfa- és vámmentesen jut el hozzátok a készülék.

Dupla akkus távirányítós autót vehettek olcsón
Banggoodbonzaimodellautótávirányítós autó

Dupla akkus távirányítós autót vehettek olcsón

A Bonzai 141600 négykerekűje kültérre is jó

írta: Don Kartács2022.08.05.

A nyár többek között azért jó, mert az egész család a természetben töltheti a szabadidejét. Itt viszont nehezebb a modern gyerekek figyelmét lekötni, pedig tapasztalataim szerint az egyik legjobb megoldás erre egy olcsóbb távirányítós autó. A Bonzai 141600 pont ilyen, és az 1:14 méretarány már kültéri használatra is alkalmassá teszi, addig sem a bútorokat pusztítja. 13 500 Ft-ba kerül cseh raktárból a BG837724  kuponkóddal, de ez már a két akkut tartalmazó variáns.

3D nyomtató kisokos, két remek áron kapható termékkel
3D nyomtatóLK5 ProLongerLonger3d

3D nyomtató kisokos, két remek áron kapható termékkel

Longer3D termékekkel illusztrálva

írta: Fekete Norbert2022.08.05.

Már többször írtunk nektek 3D nyomtatókról, de nem biztos, hogy mindenki tisztában van, hogy milyen fajtái vannak ezeknek, mi a működési elvük, így gondoltuk egy kicsit tisztába tesszük a dolgokat. Azt bizonyára sokan tudjátok, hogy mint a papíros nyomtatóknál itt is legalább két nagy csoportot különböztetünk meg. De itt nem lézeres és tintasugaras, hanem filamentet, vagy fényérzékeny folyékony gyantát használó készülékek léteznek. Hogy ne csak elméleti legyen az értekezés, így hoztunk nektek két példát is, amit most ráadásul kedvező áron szerezhettek be, ha kedvet kaptatok a 3D nyomtatáshoz.

Radiátor vezérléssel is védekezhetünk a rezsidémon ellen
BanggoodfűtésMoesmoeshouseokosotthonradiátor

Radiátor vezérléssel is védekezhetünk a rezsidémon ellen

Okos radiátor szelep, igen kedvező áron

írta: SonkaMod2022.08.04.

Eljött az augusztus, ami egyben azt is jelenti, hogy érvénybe lép a rezsicsökkentés csökkentés, mely hátrányosan érint egy rakás magyar háztartást. Az utóbbi időben rengetegen gondolkodtak el azon, hogy mivel lehet lejjebb vinni a rezsit, de a szolgáltatások mellőzésén kívül általában kijön a matek, hogy a korszerűsítésre kell költeni, ami pedig nem olcsó mulatság. Vannak ezek közül kisebb tételek is, amikkel lehet ügyeskedni, és az automatán vezérelhető radiátorszelepek pont ilyenek. Itthon nem túl elterjedtek, pedig viszonylag olcsó megoldás, aminek felszereléséhez még csak szakemberre sincsen szükség.

Rákívántál egy kis Super Mariora?
anbernicfogkefeHekkaretro konzolXiaomi

Rákívántál egy kis Super Mariora?

Retro konzolok és egy fogkefe a Hekkától

írta: Don Kartács2022.08.04.

Itt a szokásos kör a Hekka ajánlóval, a felhozatal azonban most eltér a megszokottól. Főleg retró konzolokat gyűjtöttünk nektek össze, de azért a listában megbújik egy Xiaomi fogkefe is. Ez utóbbi különösen jó áron kelleti magát, az előbbi csoporttal pedig remek játékélményeket lehet szerezni. Minden Hekka termék ingyenes szállítással érkezik, az áfát pedig a cég intézi a cuccok után.

24 000 forint alatt vihetők az Eureka porszívók
állóporszívóeurekaGshopperporszívótakarítás

24 000 forint alatt vihetők az Eureka porszívók

Kétféle porszívó, azonos, alacsony ár

írta: SonkaMod2022.08.03.

A mai napon már írtunk egy elég jó robotporszívó akcióról, de nem maradhat ki mellőle egy akkus és egy hagyományos verzió sem. Az Eureka gépeit vásárolhatjuk meg elképesztően alacsony áron a Gshopperről, így pedig a két gép egyenként csak 23 700 forintba kerül, amely nagyon jutányos ár.

hirdetés