hirdetés

Hírek

Újabb Hekka válogatás olcsó SUP-pal és Poco telefonokkal
F4 5GF4 Pro 5GHekkamobiltelefonPoco

Újabb Hekka válogatás olcsó SUP-pal és Poco telefonokkal

Mindegyik mellé jár egy olcsósító kupon

írta: Don Kartács2022.08.25.

A mai felhozatalban 3 különböző terméket találhattok, egyik a nyár slágere, a vízisportok egyik legkedveltebb kelléke, egy SUP. A másik kettő pedig a Xiaomi indiai piacra szánt almárkájának jeles képviselői, a Poco F4 és az F4 GT 5G. Természetesen mindegyik mellé jár egy olcsósító kupon, és a Hekka az áfát is intézi a termékei után.

A mai Crazy Thursday is tartogat remek akciókat
air fryerBanggoodblitzwolf bw-lt39crazy thursdaycsaptelepXiaomi

A mai Crazy Thursday is tartogat remek akciókat

Van olcsó mennyezeti lámpa, Xiaomi air fryer, konyhai csaptelep és egyéb nyalánkságok

írta: SonkaMod2022.08.25.

Az Aliexpress Mega Brands Sale miatt ezen a héten kicsit alszik a Banggood, olyan nagyon durva akciókkal nem jelentkeztek, de azért a Crazy Thursday-re összeszedték magukat. Az akciósorozatban eddig még soha nem kellett csalódnunk, és a leértékelt termékek között most is bukkantunk remek ajánlatokra. Hármat kiválasztottunk közülük, amik szerintünk a legjobbak. Az egyik egy zenélő BlitzWolf lámpa, a második egy Xiaomi air fryer, a harmadik pedig egy konyhai csaptelep.

Klassz cuccok rendelhetőek ma is olcsón a Hekka oldalán
aktivitásmérőBlackviewHekkaMi band 7 ProRealmeTab 7

Klassz cuccok rendelhetőek ma is olcsón a Hekka oldalán

A Xiaomi legújabb aktivitásmérője is kuponozható

írta: Fekete Norbert2022.08.24.

A mai Hekka válogatásunk sem sikerült gyengére véleményünk szerint, hiszen olyan remek termékekre sikerült kupont szerezni, mint a Realme 4K-s TV stickje, illetve a Blackview Tab 7, ami ugyan nem csúcsgép, de, korrekt minőséget képvisel, és az ára tényleg nagyon kedvező lesz a kupon használata után. Nem is beszélve a Xiaomi Mi Band 7 Pro verziójáról, ami nagyon friss termék, dollárban kifejezve a Hekkán elérhető árnál csak drágábban volt eddig elérhető.

Eleglide Coozy premier a Geekmaxin, sok más akcióval
Coozyeleglideelektromos kerékpárelektromos rollerGeekmaxiM1

Eleglide Coozy premier a Geekmaxin, sok más akcióval

Menő lett az újdonság

írta: Fekete Norbert2022.08.23.

A magas üzemanyagárak és a közlekedési szempontból élhetetlen nagyvárosok problémáinak megoldása sürgeti a mikromobilitás forradalmát, ami a szemünk előtt zajlik. Talán legnagyobb számban elektromos rollereket látni az utakon, ezek jeles képviselője az Eleglide legújabb modellje, a Coozy is. A 10 inch-es kerekekkel szerelt, 350 W-os motorral hajtott modell, aminek hatótávja tapasztalataink szerint akár 35 kilométer is lehet, a gyár által megadott 25 km/órás tempó mellett. A kétkerekű járművet a Geekmaxi európai raktárából lehet megvásárolni 225 900 Ft-ért, az ELECOOZY  kód bepötyögésével, ingyenes szállítás mellett.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2022.08.23.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24 remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

A Onemix cipők tök olcsók az Ali Mega Brands Sale-en
Aliexpresscipőmega brands saleonemix

A Onemix cipők tök olcsók az Ali Mega Brands Sale-en

Már van 9000 forintért is

írta: SonkaMod2022.08.22.

Az igazi Aliexpresses cipőbiznisz még két évvel ezelőtt elképesztő módon ment, aztán betett neki az új áfatörvény, most pedig az általános gazdasági helyzet, 10 000 forint alatt így már ritkán találunk Kínából jó minőségű lábbelit, de ha 12 000 forintnál húzzuk meg a határt, akkor simán belefutunk megfelelő minőségbe. A Mega Brands Sale-en körbenéztünk a Onemix boltban, és nagyon kedvező ajánlatokra bukkantunk.

Az Eleglide M1 család ára esett egy keveset a Geekbuyingon
eleglideelektromos kerékpárGeekbuyingM1M1 Plus

Az Eleglide M1 család ára esett egy keveset a Geekbuyingon

Bármelyik canga jó választás lehet

írta: Fekete Norbert2022.08.22.

Az Eleglide bringák már nem ismeretlenek számotokra, ha rendszeresen olvassátok a cikkeinket. Az M1 és az M1 Plus voltak a cég első szárnypróbálgatásai az elektromos rásegítéssel rendelkező bringák között. Most ezeknek, illetve az előbbi járgány esetében a fejlesztett verzió árát csökkentették. Sajnos a gyengélkedő forint nem kedvez a hazai vásárlóknak, de a mostani akcióban talán még így is megérheti berendelni belőlük. Még idén is sok örömötök lehet bennük, mert európai raktárból hamar megérkeznek.

A mai Hekka válogatás is tartogat izgalmakat
HekkaKospet TankmemóriakártyaOkosórasandiskvezeték nélküli töltő

A mai Hekka válogatás is tartogat izgalmakat

Óriás memóriakártya, okosóra, és egy vezeték nélküli töltő is olcsón kapható

írta: Fekete Norbert2022.08.19.

Biztos megszoktátok már, hogy a Hekkán időről-időre felbukkannak nagyon jóáras ajánlatok. Ezeket a Hekka ki is szokta emelni nektek, hogy jobban képben legyetek melyik terméknek olyan alacsony az ára, hogy megérje elgondolkodni a rendelésen. Mi is mindig igyekeztünk segíteni, ötleteket adni, hogy szerintünk mik a nap legjobb akciói, ma három ilyen terméket ajánlunk nektek. Ezek közül valamelyik ismerős lehet, hiszen már írtunk róla, de most újra aktuális lett az árcédulája miatt.

A 18. Crazy Thursday is elrajtolt
BanggoodBW-OLT9crazy thursdayHajvágógépriwashunzao z15

A 18. Crazy Thursday is elrajtolt

Ezúttal jó sok termékkel

írta: SonkaMod2022.08.18.

Ahogy minden csütörtökön, úgy most is elindult délelőtt 10 órakor a Banggoodon a Crazy Thursday. Ezúttal nyolc kiemelt terméket tudunk akciósan megvásárolni, de vannak egyéb ajánlatok is az oldalon. Nem mindtől kell hanyatt vágni magunkat, de kiemeljük azt a hármat, amik szerintünk a legjobb ajánlatok, és ennyiért tényleg érdemes megvásárolni. Az egyik egy prémium porszívó, aztán van egy BlitzWolf kültéri lámpa, és egy Riwa hajvágógép.

Mennyezeti BlitzWolf lámpák kuponos akcióban
BanggoodBlitzWolflámpamennyezeti lámpaokosotthonvilágítás

Mennyezeti BlitzWolf lámpák kuponos akcióban

Négyféle világítás is jó áron

írta: SonkaMod2022.08.17.

A BlitzWolf már rendelkezik jó pár mennyezeti lámpával, amiből van okos és csak simán távirányítós változat is. A Banggoodon most négy darabra is kaptunk kedvezményes kupont, így jó áron lehet ezeket a LED-es világításokat megszerezni.

hirdetés