hirdetés

Hírek

A Super Sale elérte az elektromos rollerek árát is
aovoelektromos rollerGeekbuyingHimo L2M 365 ProRoller

A Super Sale elérte az elektromos rollerek árát is

Bármelyik járgány jó választás lehet

írta: Fekete Norbert2022.09.14.

Már többször írtunk a Geekbuyingon futó Super Sale promócióról, mert klassz dolgokat lehet az oldalukon találni, és az árak is különösen szimpatikusak ilyenkor. Nem is beszélve, a mindenre felhasználható kuponokról, valamint a PayPallel való fizetés esetén kisajtolható extra kedvezményekről. Most két rollert mutatunk nektek, amelyek ára alacsonyabb a megszokottnál. Ráadásul a PayPales kedvezmény összevonható a kuponokkal, így még ennél az alacsony árnál is olcsóbban tudjátok beszerezni őket.

Hihetetlen, de tovább csökkent a Proscenic P11 Combo ára
állóporszívófelmosóGeekbuyingP11 ComboProscenic

Hihetetlen, de tovább csökkent a Proscenic P11 Combo ára

Csak kapkodjuk a fejünket

írta: Fekete Norbert2022.09.13.

Tovább dübörög a Super Sale a Geekbuying oldalán, itt találtok egy kis ismertetőt, hogy éppen most milyen akciókat tudtok kihasználni, hogy még jobban földbe döngöljétek pár termék árát. A PayPal rendszerén keresztül való fizetést külön honorálja a cég 3, 5, vagy akár 10 dollár kedvezményt is kaphattok 50, 100, 200 dolcsi értékhatár felett. Ezeket automatikusan vonja le a rendszer, ha érzékeli, hogy a fizetés PayPal-lel valósult meg.  

Villámakciót tart a Geekmaxi a héten, sok kupon érhető el
360 S10Bluetooth hangszóróForce seGeekmaxiJimmyjv85 pro

Villámakciót tart a Geekmaxi a héten, sok kupon érhető el

Takarítóeszközök is olcsón kaphatók a promócióban

írta: Fekete Norbert2022.09.13.

Nagy villámakcióba kezdett a Geekmaxi, számos termék árát csökkentették. Illetve ezen felül az oldalon elérhető összes termékre érvényes kuponokkal is készültek, amelyek a következők: 2X81L2HS  - 5€ kedvezmény, minden elköltött 50 euró után, 9N3LTQL5  - 3% kedvezmény a visszatérő vásárlók számára, F5Q3DIVG  - 4% kedvezmény az újonnan regisztrált megrendelőknek. Pár olyan terméket mi is kiemeltünk nektek, amiket érdemes lehet megfontolás tárgyává tenni a kedvező árazásuk miatt.

Ilyen egy komolyan vehető hordozható telep
Geekbuyingpower stationZendure

Ilyen egy komolyan vehető hordozható telep

Zendure SuperBase Pro 2000 powerstaion

írta: Don Kartács2022.09.13.

Tesztelünk már néhány hordozható telepet, ezeket szokták power station névvel illetni. A Zendure SuperBase Pro 2000 viszont egy kicsit komolyabb cucc, ahogyan az ára is az, mert…dobpergés, 640 000 Ft-ot kérnek érte a GKB22SS1  kuponkóddal. Cserébe akár 2000 W teljesítményű dolgokat is meghajt, van 100 W-os PD portja – notebookot használók előnyben -, szünetmentes tápegységként funkcionál, appból vezérelhető, és így tovább. Kétféle csomagban is árulják, egyikben egy 120 W-os napelemet adnak mellé, a másikban meg egy rollert. EU raktárból érkeznek a cuccok, ingyenes szállítással, de ezen az árszinten ez természetes.

A Hekkán már kapható a Poco legújabb készüléke, az M5
armor 15BlackviewHekkaM5PocoTab 13

A Hekkán már kapható a Poco legújabb készüléke, az M5

Strapatelefon és Blackview tablet is remek áron rendelhető

írta: Fekete Norbert2022.09.13.

A Poco M5 a bemutatója után kicsivel máris akciós áron vásárolható meg a Hekka oldalán a friss, ropogós kuponnal, amit nektek hoztunk. Az ára így mindössze 78 100 Ft, ami tekintve, hogy milyen jó tulajdonságokkal felvértezett készülékről van szó, egész jól hangzik. De nem ez az egyetlen a Hekkán fellelhető jóáras termékek sorában. A Blackview szintén nemrég megjelent tabletje nagyjából 62 ezer forintért kapható és egy érdekes strapatelefon is felbukkant a listában, amiben integrált TWS füles is található, véleményünk szerint mindenképp érdemes egy pillantást vetni rá.

Zseniális Ecovacs robotporszívó akció fut a Gshopperen
DeebotEcovacsGshopperrobotporszívó

Zseniális Ecovacs robotporszívó akció fut a Gshopperen

Három leárazott modell

írta: SonkaMod2022.09.12.

Az Ecovacs három igen fejlett robotporszívója is elérhető a Gshopperen, amiket most jelentős kedvezménnyel lehet megrendelni. Ezek a gépek nem kispályások és forgalmazzák őket a hazai webshopokban is, szóval elég jó összehasonlítási alapunk van, így tökéletesen kirajzolódik, hogy a Gshoppernek milyen jó árai vannak. Kapható most az N8, ami egy abszolút megfizethető darab, de még az X1-et is árulják, ami már egy drága szerkezet, ám nem is csoda, mert rengeteg funkcióval ellátták.

Még tart a Super Sale a Geekbuying oldalán
Bmaxelektromos bicikliFafreesGeekbuyingMaxpad l10 Protablet

Még tart a Super Sale a Geekbuying oldalán

Egy vagány e-bike is a kínálatban

írta: Fekete Norbert2022.09.12.

Ahogy azt már múlt héten megírtuk nektek a Geekbuying nagyszabású leárazásba kezdett, aminek nemes egyszerűséggel a Super Sale nevet adták. A bemelegítési szakasz immáron véget ért, így már az éles szakaszba fordult a promóció. Mi is hoztunk nektek két olyan terméket, amit érdemes lehet most megrendelni, mert az áruk korábban nem volt ilyen kedvező. Ilyen a BMAX tabletje, illetve a Fafrees elektromos kerékpárja is. Ráadásul ezek is részei egy nyereményjátéknak, amelyben 2000 dollár értékhatárig visszanyerhetitek a rendelt termékek árát.

Hétvégi kuponválogatás Gshopper módra
ajánlatakcióGshopperkuponXiaomi

Hétvégi kuponválogatás Gshopper módra

Ennyi jó cucc egy helyen ritkán van

írta: SonkaMod2022.09.09.

A Gshopper általában a hétvégére időzít egy csomó jó ajánlatot, amiket igyekszünk is most megosztani, hiszen vannak köztük olyan jó dealek, hogy kár lenne kihagyni. A Gshopper ezen termékei mind EU raktárból érkeznek, és az áfát már tartalmazzák az árak, tehát semmilyen plusz költséget nem kell rájuk fizetni. A mostani hétvége legütősebb ajánlata az Ecovacs Deebot N8 robotporszívó, ami nagyon olcsó, de vannak Xiaomi termékek és egyéb finomságok a listán.

Verhetetlen áron kapható a Proscenic P11 Combo
állóporszívófelmosóGeekbuyingP11 ComboProscenic

Verhetetlen áron kapható a Proscenic P11 Combo

Egy sokoldalú készüléket kaptok a pénzetekért

írta: Fekete Norbert2022.09.09.

A Proscenic készüléke még viszonylag friss megjelenés, csak pár hónapja jött ki. Eddig is jó terméknek tartottuk, a 70 ezer forint körüli ára nagyjából reflektált a tudására, meg a rengeteg kiegészítőre, amit hozzá mellékel a gyártó. Most egy elég erőteljes áresést tapasztaltunk a termékkel kapcsolatban, így már bőven a megérős kategóriának számít szerintünk, hiszen egy nagy szívóerővel és olyan felmosóval rendelkező termékről van szó, ami nem csak maszatol. A porszívó most csak picivel kerül többe, mint 50 ezer forint, ha használjátok a hozzá szerzett kuponunkat.

2 Two Trees termék is akciósan érhető el a Cafago oldalán
3D nyomtatóCafagolézergravírozóTwoTrees

2 Two Trees termék is akciósan érhető el a Cafago oldalán

Lézergravírozó és 3D nyomtató is vihető olcsón

írta: Fekete Norbert2022.09.09.

A lézergravírozás sokban hasonlít a 3D nyomtatáshoz olyan szempontból, hogy mindkét technológia korábban az otthoni, hobbi felhasználásra megfizethetetlen volt, de mostanra már az ilyen termékek ára annyit szelídült, hogy simán belefér, hogy csak ilyen barkács célokra is beszerezzetek egyet. A Two Trees most mindkét termékből leakciózott egyet, aminek az ára már tényleg nem terheli meg a költségvetést, így lehetőséget biztosít, hogy kipróbáljátok valamelyik technológiát, vagy akár mindkettőt.

hirdetés