hirdetés

Hírek

Fatbike-ok a hazai árnál jóval olcsóbban
elektromos bicikliengwefatbikeGeekbuying

Fatbike-ok a hazai árnál jóval olcsóbban

ENGWE elektromos bringák minden mennyiségben

írta: Don Kartács2022.08.16.

AZ ENGWE egy feltörekvő márka, amelyik gyakorlatilag a teljes elektromos bicikli spektrumot lefedi. Vannak nagyon menő fatbike-jaik, összecsukható kétszemélyes, városi utazós bringáik, meg közepes, "naked vázas" megoldásaik is, amivel a Himo egyik modelljével versenyeznek. A Geekbuying jó szokásához híven európai raktárból küldi a cuccokat, ingyenes szállítás mellett, egy általános kuponnal - EDM50OFF  -, ami mindegyik lenti modellre alkalmazható. Nézzük a legnépszerűbb ENGWE bringákat.

Újabb olcsó vegyesfelvágott a Cafagótól
Bezior S1Cafagofelmosó robotMi band 7 ProSmartmi Pionneer A1

Újabb olcsó vegyesfelvágott a Cafagótól

Felmosórobot, 1000 W-os roller és Xiaomi aktivitásmérő leárazva

írta: Don Kartács2022.08.16.

A Cafago összedobott egy műszaki salátás tálat, amiben van olcsó 1000 W-os roller a Bezior S1 személyében, egy spéci felmosásra is alkalmas robot a Xiaomi közeli Smartmi műhelyéből, és a Xiaomi Mi Band 7 Pro, ami a "kínai Apple" híres aktivitásmérője. Az első kettő termék német raktárból, az utolsó kínaiból érkezik, viszont mindháromra ingyenes a szállítás.

Már 50 000 Ft alatt is lehet venni elektromos rollert
elektromos biciklielektromos kerékpárengweGeekmaxiKugoo

Már 50 000 Ft alatt is lehet venni elektromos rollert

Itt a Geekmaxi nagy elektromos roller és bicikli leárazása

írta: Don Kartács2022.08.16.

Lassan vége nyárnak, mindenki morzsoljon el egy könnycseppet. Szerencsére ilyenkor esnek a nyári slágertermékek árai a béka feneke alá, a jó idővel előrajzottak a bringák és a rollerek, majd ősz végén téli álomra hajtják fejüket. De addig is jól leárazzák őket az eladók, ráadásul egy rakat kupont is adnak melléjük az árak további csökkentéséhez, így tett a Geekmaxi is. Az összes terméket EU raktárból küldik ingyenes szállítás mellett, úgyhogy érdemes turkálni a kétkerekűek között, de azért adunk néhány titkos tippet is.

Hekka válogatás pár igazán izgalmas termékkel
HekkaMesuvidaprojektorsupwanbo T2MAXwuben

Hekka válogatás pár igazán izgalmas termékkel

Új, dizájnos Mesuvida SUP is érkezett

írta: Fekete Norbert2022.08.15.

A Hekkán megint nem bírtak magukkal, kreáltak pár zseniális akciót, és így sok termék árát vitték le egészen mélyre. Ezeket az árakat akkor tudjátok elérni, ha használjátok a termékkuponokat, amiket nektek szereztünk, ezeket a termékleírás alatt találjátok meg. Ezen kívül továbbra is él az elektromos cuccokra használható hekka29-10  kuponkód is, ami minden 29 dollár feletti rendelésnél 10 dolcsi kedvezményt eredményez, de ha a vásárlás összege nem éri el ezt az értékhatárt, akkor a hekka1st0815  kuponnal vásárlási limit nélkül kaptok 3 dollár kedvezményt.

Rezsipara ihlette eszközök
Banggoodnapelempower stationXmund

Rezsipara ihlette eszközök

Egy power stationnél már csak egy napelem+power station a jobb

írta: Don Kartács2022.08.15.

Az emelkedő kőolaj- és áram árak sokak fantáziáját megmozgatták, nem véletlenül fogynak a rollerek úgy, mint még soha. Ráadásul nagyon meleg is van, állandóan süt a nap, így adja magát a dolog, hogy ezt valahogy ki kellene használni. Az XMUND két power stationt – magyarul talán a töltőállomás a megfelelő kifejezés – és a hozzájuk tartozó napelemeket árulja a nyugati márkákhoz képest olcsón, ezekből szemezgettünk most. Mindegyik európai raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Geekbuying vissza a koleszbe akciót tart
BebirdfültisztítóGeekbuyingM8P11Proscenic

Geekbuying vissza a koleszbe akciót tart

Alapvető cuccok akcióban

írta: Fekete Norbert2022.08.12.

Hívhatjuk iskolakezdési akciónak is, a lényege ugyanaz ezeknek a nagy kínai webshopos leárazásoknak. Stresszelik szegény diákokat, amikor szembesítik őket, hogy már vészesen közeledik a vakáció vége, ami sajnos nagyon igaz. De legalább egy csomó jó cuccot leakcióznak, jelen esetben olyanokat, amiket úgy gondolnak, hogy egy koleszosnak mindenképpen birtokolnia kell. Változnak az idők, régen ez a májkrém és a minél több házikolbász volt. Most már robot- és állóporszívó a menő, legalábbis a Geekbuying szerint, de végülis nekünk az apropó mindegy, a lényeg az alacsony ár, az meg adott.

Iskolakezdési akciókat indítottak a Geekbuying oldalán
back to schoolBmaxGamesirGeekbuyingMaxpad l10 Protablet

Iskolakezdési akciókat indítottak a Geekbuying oldalán

Sajnos elkerülhetetlenül közeledik az évnyitó

írta: Fekete Norbert2022.08.11.

Eléggé sajnálatos ezzel szembesülni, de lassan végéhez közeledik az idei nyár, már érezhetően rövidülnek a nappalok, hamarosan itt az ősz, vele pedig az iskolakezdés. A kínai webshopoknál megszokott, hogy nagy akciókat hirdetnek ebből az alkalomból, és főleg olyan termékek árát viszik le, amik így vagy úgy, de kötődnek az oktatáshoz vagy a nebulókhoz. A Geekbuying mostanra időzítette ezt a promócióját, ráadásul ebből az alkalomból a GKB2022BTS  kuponnal 5 százalékot tudtok spórolni az oldal teljes választékából, maximum 20 dollárig.

Nagy nyári takarítóeszköz vásárt tart a Geekmaxi
eve plusGeekmaxiJimmyJV35kisállatszőrnyíróneabot

Nagy nyári takarítóeszköz vásárt tart a Geekmaxi

A nyári nagytakarítás is menő

írta: Fekete Norbert2022.08.11.

Ugyan általában a tavasz a takarítással összekapcsolódó évszak, a Geekmaxi mégis úgy döntött, hogy így nyár közepén/végén csinál egy nagy akciót, ahol különféle takarítóeszközök a főszereplők. Ezenkívül hoztunk az oldal összes termékére felhasználható kupont is. Íme a lista ezekről: 5 dollár kedvezmény minden 50 dollár feletti vásárlás esetén a 2X81L2HS kuponkóddal, 4 százalék kedvezmény, amit kizárólag új vásárlók vehetnek igénybe az F5Q3DIVG kuponnal és 3 százalék kedvezmény, amit mindenki igénybe vehet a 9N3LTQL5 kóddal.

Longer Ray5 lézergravírozók kedvező áron a gyártótól
10 wattlézergravírozóLongerLonger3dRay5

Longer Ray5 lézergravírozók kedvező áron a gyártótól

Az 5 wattos és a 10 wattos verzió is elérhető

írta: Fekete Norbert2022.08.11.

A Longer Ray5 5 wattos változata még 2021 októberében látott napvilágot, ami már akkor egy nagyon innovatív terméknek számított, hiszen saját LCD kijelzővel rendelkezik, ami kiemelte a versenytársak hasonló árú termékei közül. A cég természetesen haladt az aktuális trendekkel és idén júliusban kiadta a termék 10 wattos lézerfejjel szerelt verzióját, amivel már vastagabb faanyagok vágása sem lehet akadály. A Longer3D-t 2016-ban alapították, 3D nyomtatók és lézergravírozók gyártása a fő profiljuk, korábban már a 3D nyomtatójukról is írtunk.

A Bezior 500 wattos rollere remek áron kapható a Cafagón
beziorCafagoelektromos rollerS500MAX

A Bezior 500 wattos rollere remek áron kapható a Cafagón

Erős roller, akár 50 km-es hatótávval

írta: Fekete Norbert2022.08.10.

Az elektromos rollerek hihetetlen választékban vannak jelen a piacon, nehéz is eligazodni a hatalmas kínálatban. Igazából, amit érdemes nézni az a teljesítmény, amiből azért nem árt, ha legalább 500 watt rendelkezésre áll, azzal már a nagyobb emelkedők sem jelentenek gondot, illetve a gyorsulás is megfelelő. Aksiból minimum 10 Ah az, ami már élhető hatótávot biztosít, de persze minél több, annál jobb, addig amíg nem száll el ettől a roller súlya. A nagyobb kerekek mindig jobb menetkomfortot biztosítanak, tehát abból sem árt, ha minimum 10 col méretűekkel szerelik a járművet. Természetesen az ár sem utolsó szempont, de a Bezior rollere abban is jól teljesít, a felsoroltakat mind hozza.

hirdetés