hirdetés

Hírek

2 Two Trees termék is akciósan érhető el a Cafago oldalán
3D nyomtatóCafagolézergravírozóTwoTrees

2 Two Trees termék is akciósan érhető el a Cafago oldalán

Lézergravírozó és 3D nyomtató is vihető olcsón

írta: Fekete Norbert2022.09.09.

A lézergravírozás sokban hasonlít a 3D nyomtatáshoz olyan szempontból, hogy mindkét technológia korábban az otthoni, hobbi felhasználásra megfizethetetlen volt, de mostanra már az ilyen termékek ára annyit szelídült, hogy simán belefér, hogy csak ilyen barkács célokra is beszerezzetek egyet. A Two Trees most mindkét termékből leakciózott egyet, aminek az ára már tényleg nem terheli meg a költségvetést, így lehetőséget biztosít, hogy kipróbáljátok valamelyik technológiát, vagy akár mindkettőt.

Elindult a Geekbuying Super Sale
állóporszívóGeekbuyingrobotporszívósuper sale

Elindult a Geekbuying Super Sale

Számtalan remek akcióval kedveskedik nektek az oldal

írta: Don Kartács2022.09.08.

Itt van az ősz, itt van újra, ennek örömére beröffentették a kínai webshopok az akciógyárakat, most a Geekbuying kezdte meg a Super Sale-nek hívott sorozatát. Tegnap óta megy a ráhangolódás, de az igazi csinnadratta 13-ától indul be, ennek ellenére már most is érdemes ránézni az akciókra, mert van egy két egészen pofás deal is, robot és állóporszívó, vagy éppen elektromos magasságállítással rendelkező asztal. A Geekbuying a megszokottak szerint minden termékét EU raktárból küldi, ingyenes szállítás mellett.

A Hekka válogatásunkban jutott pár érdekesség mára is
A1Baseuselektromos pumpaHekkaMibroS1 Pro

A Hekka válogatásunkban jutott pár érdekesség mára is

Két remek Baseus termék is belefért a válogatásba

írta: Fekete Norbert2022.09.08.

Fél szemünket igyekszünk a Hekka kínálatán tartani, mert igazi gyöngyszemekre lehet náluk bukkanni ár szempontjából. A mai akciókban nincs semmilyen kirívó ajánlat, de azért akadt pát termék, amit most kedvezőbb áron lehet megvásárolni, mint általában. Ráadásul ezek nagyon jól használható eszközök, ilyen például a Baseus elektromos pumpája, ami hamarjában orvosolni tudja, ha picit leengedett az autó kereke, vagy arra is tökéletesen alkalmas, hogy valami vízi játékot felfújjunk vele. Ezen kívül találtok a mai listában egy zajcsökkentős vezeték nélküli fülest és egy okosórát is.

A Segway Ninebot D szériája kuponnal olcsón rendelhető
elektromos rollerGobooNinebotSegwaySegway Ninebot D series

A Segway Ninebot D szériája kuponnal olcsón rendelhető

Mindenki találhat magának megfelelőt

írta: Fekete Norbert2022.09.08.

A Segway kifejezetten kellemes elektromos eszközöket gyártott mindig is, amik nemcsak jók, de azért többnyire tartósak is. A céget később megvette a Xiaomi, de továbbra is ezen a néven hozzák forgalomba a rollerjeiket. A Goboon most a komplett Ninebot D széria kapható akciós áron, ami háromféle járgányt jelent különböző teljesítménnyel és akkumulátor kapacitással. A legolcsóbbat már 92 600 Ft-ért meg tudjátok rendelni, de a legbikább darab is beszerezhető nagyjából 180 ezer forintért.

Megint van kuponos okos radiátorvezérlő
Banggoodmoeshouseokosotthonradiátorrezsi

Megint van kuponos okos radiátorvezérlő

Okos megoldás a rezsiárak ellen

írta: SonkaMod2022.09.06.

Beütött a nem rezsicsökkentett számlák első köre, és máris leterheltek lettek az MVM vonalai. Legjobb, ha ki tudunk maradni az egész rezsiparából, de sajnos ez egyáltalán nem olyan egyszerű. Érdemes valahogyan az átlag alá tornászni a fogyasztást, ami nem egyszerű, de vannak rá különböző megoldások. Az egyik ilyen, az okos fűtésvezérlés, amivel lehet spórolni, és ha csak a radiátorok szelepeit cseréljük le, akkor bizony nem igényel hatalmas ráfordítást sem. A Banggoodon újra kaphatók ezek a kütyük kedvezményesen, tehát lecsaphatunk rájuk, és még felszerelhetjük a fűtési szezon előtt.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2022.09.06.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24 remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Remek áron kapható a Jimmy állóporszívója, a JV65 Plus
állóporszívóGeekbuyingJimmyJV65 Plus

Remek áron kapható a Jimmy állóporszívója, a JV65 Plus

Kuponnal majd' 50 százalék kedvezmény érhető el

írta: Fekete Norbert2022.09.05.

A Jimmy terméke járt a szerkesztőségünkben teszten, egész jó pontszámokat is kapott az amúgy porszívó ügyben különösen kritikus Don Kartács kollégától. A készülék nem mai darab, így a róla készült értekezésünk is nagyjából kétéves, akkoriban sokkal kedvezőbb dollár/forint árfolyam mellett került a termék 67 000 forintba, most a 400 feletti árfolyam mellett is kihozható a rendelés nagyjából 47 ezerből, így érdemes vetni rá egy pillantást, mit is tud ezért a pénzért.

Végre egy Xiaomi telefon kiárusítás
BanggoodkuponokostelefontelefonXiaomi

Végre egy Xiaomi telefon kiárusítás

Ritka, mint a fehér holló

írta: SonkaMod2022.09.05.

Már egy ideje elmúltak azok az idők, amikor még sokkal olcsóbban lehetett Xiaomi telefonokat rendelni kintről, mint a hazai webshopokból. Persze mindig van egy-egy jó akció, ami megéri, de az egyáltalán nem általános, hogy több modell is egyszerre legyen kedvező árú. A Banggood viszont hamarosan indítja a nagy szeptemberi leárazását, és emiatt most egy csomó Xiaomi telefont megrendelhetünk kuponkóddal, kedvező áron. Így sem kell 50%-os akciókra gondolni, de a legtöbb még így is jóval megérősebb, mint itthonról beszerezni. Összeszedtük ezeket az akciókat egy csokorba, amit alább láthattok.

Profi RockBros sportszemüveg párezerért
Aliexpressnapszemüvegrockbrossportsport szemüvegszemüveg

Profi RockBros sportszemüveg párezerért

Mindenféle sporthoz

írta: SonkaMod2022.09.05.

A biciklis felszerelések egyik nagy kínai királya a RockBros, akik nagyon jó minőségben készítenek valóban megfizethető kerékpáros kiegészítőket és ruházatot. Ha szeretünk sokat tekerni, akkor érdemes velük megismerkedni, de ha más sportokat űzünk, akkor is találhatunk megfelelő termékeket, hiszen nem minden csak bicózáshoz való. A most bemutatott napszemüveg is ilyen, mivel mindenféle sporthoz használható, például futáshoz vagy túrázáshoz is. A szett lenyűgöző, ahhoz képest pedig nagyon olcsón megrendelhető.

Elképesztően olcsó a Chuwi legjobb notebookja
BanggoodChuwicorebook xlaptopnotebook

Elképesztően olcsó a Chuwi legjobb notebookja

Ez már nem játékszer

írta: SonkaMod2022.09.02.

Nemrég járt teszten nálunk a Chuwi CoreBook X, amiben egy egészen jó processzor ketyeg, és más téren is jól teljesít a gép. Viszonylag olcsón adták eddig is ezt a laptopot, de most olyan jó áron rendelhető, hogy nagyon megörültünk neki, bár hozzátartozik, hogy csak pár darab van belőle raktáron.

hirdetés