hirdetés

Hírek

Az egyik legerősebb állóporszívó vihető olcsón
GeekbuyingporszívóshunzaoXiaomi

Az egyik legerősebb állóporszívó vihető olcsón

A Shunzao Z11 Max szívóereje legendás

írta: Don Kartács2022.12.05.

A Shunzao is a Xiaomi érdekeltségi körébe tartozó márka, és szerencsére már teszteltük is, így tudjuk, hogy egy kiváló termékről van szó. A hírnevét a brutális szívóerejével szerezte, nem is tudom, hogy a piacon van-e nála bikább eszköz. A 60 perces üzemidő sem rossz, de az igazi finomság az ára, az NNNSHUNZOCZ  kuponnal 61 000 Ft-ért vihető haza EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Komoly sétagép vihető akciósan a Geekbuyingról
futópadGeekbuyingkingsmithsétagép

Komoly sétagép vihető akciósan a Geekbuyingról

A KingSmith terméke nem kispályás

írta: Atika2022.11.30.

A sétagépek és futópadok pont a nemrég beköszöntött időjárásban a leghasznosabbak, hiszen kinek van kedve kimenni ebbe a hidegbe mozogni. Ezeknek hála azonban otthon is tudtok egy sorozat vagy film megnézése közben edzeni, vagy egy állítható magasságú asztalhoz állítva még össze is köthetik az edzést a munkával. A KingSmith WalkingPad R2 modellje nem olcsó, azonban kicsire összecsukható és még egy app is társul hozzá, amivel különböző funkciók érhetők el. A GKB22BF50  kuponnal még ma 216 500 Ft-ért tudjátok megvásárolni, holnapra viszont már 12 000 forinttal drágább lesz.

A Geekbuyingnál az elektromos járműveké a főszerep
AOVOPRO M365elektromos rollerENGWE S6GeekbuyingZ8

A Geekbuyingnál az elektromos járműveké a főszerep

Mindegyik mellé jár kupon is

írta: Don Kartács2022.11.30.

Három elektromos jármű került a mai válogatásba, az egyik megdöbbentően jól imitál egy naked kismotort, a másik kettő pedig két érdekes elektromos roller. A Geekbuying a szokásos feltételekkel - ingyenes szállítás és EU raktár - szállítja ki a kétkerekűeket.

Három Hekka termék kelti fel a figyelmet
HekkaLenovo XiaoxinXiaomiXiaomi mi 2c

Három Hekka termék kelti fel a figyelmet

Az árazásuk szokás szerint alacsonyabb az átlagnál

írta: Don Kartács2022.11.30.

Három termékkel köszön be a Hekka a szokásos heti cikkben. Lapop, robotportszívó és a mostanában nagyon népszerű power stationok egyike teszi tiszteletét, mindegyiket jutányos áron vásárolhatjátok meg. A Hekka belekalkulálja az árba az áfát, tehát többletköltségekkel nem kell számolnotok, illetve a Lenovo tabletjét leszámítva a másik két cucc EU raktárból érkezik, de mindegyik szállítása ingyenes.

Olcsó tablet és stylus kéz a kézben
CafagoLenovo XiaoxinstylustabletXiaomi

Olcsó tablet és stylus kéz a kézben

A Cafagónál az akciók örökké tartanak

írta: Don Kartács2022.11.29.

A Cafago ha fúj, ha esik, ha van Black Friday, ha nincs, akkor is olcsón adja a termékeit. Ez azért előnyös, mert nem kell kuponozgatni, azok nem járnak le, nincsenek mindenféle fura játékok és még sorolhatnám. A szállítás ingyenes a termékekre, az áfát pedig a Cafago bekalkulálta az árba.

A teljes Fiido elektromos bringa kínálat kedvezményes
elektromos kerékpárFiidoFiido X

A teljes Fiido elektromos bringa kínálat kedvezményes

Számtalan remek közlekedési eszköz lett olcsóbb

írta: Don Kartács2022.11.29.

A Fiido a Black Friday keretein belül az összes elektromos kerékpárját leárazta, és a kínálat kellően széles ahhoz, hogy mindenki találjon magának valami érdekeset. Van itt futurisztikus koncepció bringa, nagy hatótávú, számtalan összecsukható modell és még sorolhatnám. A modelleket, az árakat és a kedvezmény kuponokat a lenti táblázatban látjátok, a szállítás ingyenes, az akciós kódok 30-áig élnek.

A Geekbuying Cyber Mondayen a Tronsmart a nyerő
Cyber MondayGeekbyuingHangszóróTronsmart

A Geekbuying Cyber Mondayen a Tronsmart a nyerő

Ezeket a zajongókat tényleg érdemes megvenni

írta: Don Kartács2022.11.29.

A Cyber Mondaynél - aminek itt találjátok az aloldalát - sokkal hálásabb feladat Tronsmart cuccokról írni, a kettőt összetolva pedig szinte már kívánatos a téma. A fogyasztási ünnepek miatt ugyanis ezek a remek zajkeltők most olcsóbbak lettek, tényleg merem őket teljes mellszélességgel ajánlani. A mostani felhozatalban 3 modelljük is szerepel, mindegyiket teszteltük, megbízható, jó minőségű cuccok, és mindegyik EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett. Az akciók 7 napon át tartanak, de ki tudja, mennyire bőségesek a készletek, szóval azért sokat totojázni nem érdemes.

Véget ért a Black Friday, de itt a Cyber Monday
Cyber MondayGeekmaxiiLifeKTCOSOTEKroidmi

Véget ért a Black Friday, de itt a Cyber Monday

Minden megy tovább, olcsó árakkal és kuponokkal

írta: Don Kartács2022.11.28.

A Geekmaxi lelőtte a Black Friday akciókat, helyette elindította a Cyber Mondayt, ami lényegében ugyanazt takarja, amit eddig, csak más név - és egy új aloldal - alatt futnak az akciók. A Geekmaxi a legtöbb termék esetében európai raktárból szállít, ez szinte pedig ingyenes, de ha nem, akkor sem szokott 1€-nál több lenni.

Lenyesték a Navee rollerek árát is a Geekbuyingon
Black Friday 2022Geekbuyingnavee

Lenyesték a Navee rollerek árát is a Geekbuyingon

Egy régi ismerős és az új csúcsgép is akciós

írta: Atika2022.11.26.

A Navee N65 egy nagyon népszerű roller, mert a remek minősége ellenére közel sem nevezhető drágának, miközben a legtöbb felhasználó igényeit tökéletesen kiszolgálja. Most azonban nemrég megjelent az S65 modelljük is, ami még dobott pár lapáttal az eddig jól működő sablonra, és habár jóval drágább rollerről beszélünk, így is igen csábító tulajdonságokkal rendelkezik. A Geekbuyingon mindkettő lengyel raktárból vásárolható meg, így 1 héten belül házhoz is szállítják a termékeket.

Most éri meg előfizetni a Surfshark VPN szolgáltatására
Black Friday 2022SurfsharkVPN

Most éri meg előfizetni a Surfshark VPN szolgáltatására

1000 forint alatt a havi díj

írta: hajas2022.11.25.

A Surfshark VPN szolgáltatásáról már több alkalommal adtunk hírt, sőt, májusban mi is kipróbáltuk. A vállalat is készült a Black Fridayre, nem is akárhogy. Most kétéves előfizetés esetén két hónapig ingyen használhatjátok a szolgáltatásokat.

hirdetés