hirdetés

Hírek

A TomTop és a Navee kéz a kézben csökkentik az árakat
elektromos rollernaveeNavee N40Navee S65Tomtop

A TomTop és a Navee kéz a kézben csökkentik az árakat

Két pofás elektromos roller a placcon

írta: Don Kartács2023.02.07.

A Navee rollereket a Xiaomi márkához szokták kötni, ami a minőségük alapján teljesen indokolható is. Remek járművek, masszív vázzal és viszonylag hibamentes működéssel büszkélkedhetnek, cserébe magasabb árat kérnek értük, és ez igaz a mai tesztünkben szereplő Navee S65-re és N40-re is. Szerencsére nem olyan magasat, mint korábban, és a TomTopnál szépen le is kuponozható mindkét jármű, ráadásul mindkettőt lengyel raktárból, ingyenes szállítással érhetitek el.

Újabb Aovo roller jelent meg a Geekbuying kínálatában
Aovo X8elektromos rollerGeekbuying

Újabb Aovo roller jelent meg a Geekbuying kínálatában

Rég láttunk hasonló megoldást

írta: Atika2023.02.07.

Az Aovónak nem az X8 az első rollere, és valószínűleg nem is az utolsó, de az biztos, hogy az akkumulátor elhelyezkedése nem mindennapi a járművön, azonban ez nem véletlen. Hozza az átlagos, városi, munkába járós roller adatokat, a szokásosnál nagyobb teherbírás és hatótáv ígérete mellett. Az Aovo X8 sokak számára vonzó lehet, de el is kérik az árát, 186 300 Ft-ba kerül a 7MXFV33D  kuponkód felhasználása után, de ezért cserébe legalább európai raktárból, ingyenesen szállítják házhoz.

Geekmaxin is elhozta a szerelem napja a leárazásokat
Bluetti EB240GeekmaxiKugoo S1 PlusOrtur Laser Master 3Roborock S7 Pro Ultravalentin-nap

Geekmaxin is elhozta a szerelem napja a leárazásokat

A Valentin név lassan összeforr az alacsonyabb árakkal

írta: Don Kartács2023.02.07.

Megint lepergett életünk homokóráján egy újabb év, és újra itt a Valentin-nap, amit a Geekmaxi szokás szerint akciókkal ünnepel. A termékeikre általánosan jellemző, hogy a EU raktárból érkeznek és most mindenféle kuponnal lehet faragni az árukon. Vannak egyedi, termékspecifikus cuccok és egész oldalra általánosan használható kedvezmények, ezekről lesz most szó.

Oclean Valentin-napi akciók elektromos fogkefékre
elektromos fogkefeOcleanvalentin nap

Oclean Valentin-napi akciók elektromos fogkefékre

A szájápolás minden kiegészítője kedvezménnyel vihető

írta: Don Kartács2023.02.06.

Az Oclean egy fogápolási termékekkel foglalkozó cég, aminek szinte az összes termékét teszteltük már. Jó cuccokat gyártanak, de viszonylag borsos áron – igaz, még mindig olcsóbban mint egy Oral-B vagy egy Philips –, viszont a Valentin-napi kedvezmények alkalmából most egészen szép summákat lehet megtakarítani. Ehhez rendelkezésre áll egy aloldal is, innen érdemes a nézelődést kezdeni. Az Oclean a termékeit szokás szerint ingyenes szállítással küldi, az áfa pedig már az ár részét képezi.

Leárazott az extra felmosó funkciós Roidmi robotporszívó
EvaGeekbuyingrobotporszívóroidmi

Leárazott az extra felmosó funkciós Roidmi robotporszívó

A csúcsok között olcsó

írta: SonkaMod2023.02.02.

A Roidmi EVA gyakorlatilag a csúcsok csúcsa robotporszívó téren, csak pár kihívója akad, mint mondjuk a Roborock S7 Pro Ultra, viszont ez az a készülék, ami a tudásához képest nagyon jó áron megvásárolható. Rengeteg dolgot tud, erős, fejlett térképet készít, önürítős, ami pedig a felmosó funkciót illeti, az egyik legjobb a piacon, hiszen ez már nemcsak feltöröl, hanem ténylegesen felmos. A Geekbuyingon akciósan rendelhető, ennél olcsóbb talán még sosem volt.

Olcsó tablet és power station a napi érdekes termék
CafagoFlashFish A101Lenovo XiaoxintabletXiaomi

Olcsó tablet és power station a napi érdekes termék

A Cafagónál az akciók örökké tartanak

írta: Don Kartács2023.02.01.

A Cafago a mostanában slágerterméknek számító Lenovo tabletet promózza, amihez egy FlashFish power stationt társított, mint kiemelt terméket. Előbbi kiegészíthető stylussal és billentyűzettel is, így mini munkaállomássá alakítható, utóbbi pedig már a tavasz előszelét ígéri, amikor mindenki kiszabadul lakása börtönéből és megy a szabadba. Mindkét termék ingyenes szállítás mellett érhető el, utóbbi ráadásul német raktárból, így a gyors szállítás garantált.

Tonnányi Hekka ajánlat és 3 érdekes kiemelt termék
HekkaLenovoPocotablettelefonXiaomi

Tonnányi Hekka ajánlat és 3 érdekes kiemelt termék

Izmos telefonok, kiegészítve egy tablettel

írta: Don Kartács2023.02.01.

A Hekka ismét nem aprózta el a dolgokat, hozott egy csomó kupont mindenféle termékhez, de természetesen hármat ki is emelt közülük. A "sztárvendég" szerepe most egy Lenovo tabletre és két izmos Xiaomi telefonra esett, az egyik a cég almárkájától, a Pocótól érkezik. Mint minden Hekka cuccra, ezekre is igaz, hogy az árban már benne van az áfa, és a szállítás is ingyenes.

Bemutatkozik a piacon a Tronsmart Halo 100 hangszóró
Geekmaxitronsmart bangTronsmart Bang SETronsmart Force SETronsmart Halo 100

Bemutatkozik a piacon a Tronsmart Halo 100 hangszóró

Négy Tronsmart testvér, az egyik ráadásul újszülött

írta: Don Kartács2023.01.31.

A Geekmaxi, ami leginkább arról híres, hogy szinte mindent EU raktárból küld ingyenes szállítás mellett, egy csinos, 4 termékből álló mini válogatást gründolt össze a mai napra. Egyikük a Tronsmart Halo 100, még nem járt nálunk, hiszen egy teljesen új termékről van szó, ami leginkább a hordozható "büfé" hangfalak kategóriájába sorolható, színes-szagos, LED-es kinézetével. A másik három képviselő a már jól ismert Bang, Bang SE és Force SE, amelyeknek korábban a tesztjeit is olvashattátok. Mindegyik jutányos áron kelleti magát, EU raktárból, többletköltségek nélkül.

A KTC H32S17 a cég egyik legnagyobb gamer monitora
gamer monitorGeekbuyingKTCKTC H32S17

A KTC H32S17 a cég egyik legnagyobb gamer monitora

Árban veri a konkurenseket

írta: Don Kartács2023.01.31.

A KTC monitorokról az oldalon többször volt már szó, az S27-et és a H27-et is teszteltük, és olyannyira elégedettek voltunk vele, hogy a H27-ből vásároltam is magamnak egyet. Az előbbi nagyobbik testvéréről lesz ma szó, a H32S17-ről, aminek a nevéből kitalálható, hogy ez a 32 colos, ívelt variáns. Egy hasonló vagy egy picit gyengébb képességekkel rendelkező megjelenítő itthon 130 000 Ft-tól érhető el, kintről pedig csak 93 100 Ft-ot kérnek érte az NNNKTCH32S17  kóddal.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2023.01.31.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24 remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

hirdetés