hirdetés

Hírek

A Black Sharknál ilyen a „belépő” gamer egér
AliexpressBlack Sharkblack shark mako m1egérgamerperiféria

A Black Sharknál ilyen a „belépő” gamer egér

Ennyiért nem semmi

írta: SonkaMod2023.01.04.

Egyértelmű, hogy a Black Shark a Mako M1-es gamer egerével az olcsóbb játékosperifériák közé tartozik, és akár közvetlen konkurense lehet a Razer DeathAdder Essentialnek. A dizájn gamer viszonylatban visszafogott, mégis egyedi, a funkciói pedig több szempontból is zseniálisak. Persze mindez a nagyon alacsony ára mellett érdekes igazán, hiszen nem kerül sokkal többe, mint 10 000 forint.

Újévi akciók a Geekmaxinál
FiidoGeekmaxiiLifeJimmyKTCTwoTrees

Újévi akciók a Geekmaxinál

Kuponok és Lucky Draw játék, értékes nyereményekkel

írta: Atika2023.01.03.

A Geekmaxi újévi akciójában játszhattok és kedvezményesen vásárolhattok egy rakás cuccot. A játék során kuponokat, kedvezményeket és igen értékes termékeket is nyerhettek, szóval érdemes megpróbálni, hátha ki tudtok pörgetni valami hasznosat a Lucky Draw játékban. Emellett természetesen kaptok néhány kupont is, amit már megszokhattatok ezekben a cikkekben. A termékek EU raktárból érkeznek, és semmilyen többletköltséggel sem kell számolnotok, hiszen az árak már tartalmazzák az áfát.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2023.01.03.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24 remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

A LiDAR szkenneres 360 S5 robotporszívó elképesztő olcsó
360360 s5Gshopperrobotporszívó

A LiDAR szkenneres 360 S5 robotporszívó elképesztő olcsó

Ennyiért bomba vétel

írta: SonkaMod2022.12.16.

A 360 a robotporszívó gyártásba nagyon korán beszállt, és mindig kidobott egy aktuális csúcsgépet a piacra, amik rendre a Roborockok ellenfelei voltak, jellemzően hasonló tudással, de kedvezőbb árral. A 360 S5 nem mai darab, már sok éve a piacon van, de mivel egykoron csúcsporszívónak számított, így még most is vállalható készülék. A legtöbb helyen már nem lehet kapni, csak elvétve, de érdekes módon a magyar piacon még árulják két helyen is. Az olcsóbbik webshopban 115 900 Ft-ba kerül, ami igencsak nevetségesnek hat a Gshopper 50 600 forintos ajánlata mellett, ami viszont elképesztően jó ajánlat rá.

Remek takarítóeszköz ajánlatokat kaptunk
állatállóporszívóNeakasaNebotrobotporszívószáraz-nedves porszívó

Remek takarítóeszköz ajánlatokat kaptunk

Neabot és Neakasa termékek igen jó áron

írta: Atika2022.12.15.

A Neabot NoMo Q11 önürítős robotporszívót sikerült letesztelnünk korábban és erősen meg is lepett minket, hogy az eddig számunkra ismeretlen gyártó milyen korrekt robotot alkotott, és még a dizájn is kimondottan megnyerő lett. Azonban nem ez az egyetlen terméke a gyártónak, és még egy testvérmárkájuk is van Neakasa néven, vagyis bőven van takarítóeszközük, amik közül válogathattok. Most mindkét márka karácsonyi leárazásokkal támad, és EU raktárból szállítják a termékeiket, így nem kell aggódni semmilyen extra költség miatt.

Olcsó retro kézikonzol a Geekbuyingon
Game BoyGeekbuyingPowkiddyretró

Olcsó retro kézikonzol a Geekbuyingon

A Powkiddy V90 leginkább egy Game Boyra hasonlít

írta: Atika2022.12.14.

Virágkorukat élik a retro játékok, egyre több kézikonzol jelenik meg, amik valamilyen formában a régi, 8 bites játékokat költöztetik új készülékbe. Az elsőre Game Boynak tűnő Powkiddy V90 is egy ilyen konzol, tehát könnyen hordozható, a kis mérete miatt könnyen magatokkal vihetitek, és emiatt még a retro érzést is erősíti. A modern kor szellemében kapott akkumulátort, Type-C portot, micro SD kártya olvasót és 16 platform emulátorát képes futtatni, mindössze 14 200 Ft-ért, és magyar raktárból szállítják, hogy karácsonyig meg is érkezzen.

A Welock is leakciózta az okoszárjait
OkoszárWelock

A Welock is leakciózta az okoszárjait

Mindenhol beindult a karácsonyi láz

írta: Atika2022.12.14.

A Welock okoszárakkal és ezek kiegészítő megoldásaival foglalkozik, és ők sem maradhattak ki a nagy, év végi, karácsonyi lázból. Az XMAS sale oldalukon megtalálhatjátok az elérhető zár megoldásaikat, ahol részletesen listázzák is a legfontosabb tulajdonságaikat. Minden terméküket EU raktárból küldik, így ha most rendeltek még karácsony előtt megérkezhet a csomag, ráadásul 2 év garanciát vállalnak az összes okoszárra.

Elindult a Geekbuying idei utolsó akcióhulláma
AOVOPROelektromos rollerGeekbuyingKarácsonyi vásár

Elindult a Geekbuying idei utolsó akcióhulláma

12.12 és karácsonyi vásár egyben

írta: Atika2022.12.14.

A Geekbuying nem nyugszik az év utolsó pár hetében sem, most a 11.11 után szabadon elindították a 12.12 és a karácsonyi akcióhullámukat is, amelynek keretében több kupont is kaptunk, illetve rengeteg terméknek csökkentették az árát. Ha karácsonyi ajándékot vásárolnátok, akkor lassan lejár az idő, még az EU raktáras rendelések megérkezhetnek, ha a héten leadjátok a megrendelést, de utána már mindenki magárra vessen, ha nem vásárolt be a családnak.

Még jobb áron kapható a Proscenic Washvac F16 takarítógép
felmosógépGeekbuyingProscenicwashvac f16

Még jobb áron kapható a Proscenic Washvac F16 takarítógép

Már kevesebb, mint 40 000 forintba kerül

írta: Atika2022.12.13.

A Proscenic Washvac F16-ról még novemberben írtunk először, akkor még közel 50 000 forintos áron lehetett megvásárolni ezt a készüléket, azóta azonban eltelt egy hónap és egyre közelebb kerülünk a karácsonyhoz, így az ára azóta jelentőset zuhant. Jelenleg a 76AOEEM kóddal 36 200 Ft-ba kerül, ami azt jelenti, hogy több, mint 10 000 forinttal lett olcsóbb egy hónap alatt. A gépet EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

A Hekka még karácsony előtt sem nyugszik
3D nyomtatóállóporszívóartilleryfényprojektorHekka

A Hekka még karácsony előtt sem nyugszik

3 EU raktáras ajánlat érkezett tőlük

írta: Atika2022.12.13.

A Hekka még karácsony előtt is szorgalmasan akciózza le a termékeket, most egy 3D nyomtató, egy száraz-nedves állóporszívó és egy hóesést imitáló fényprojektor esett áldozatául az árcsökkentésnek. Mivel mindhárom termék EU raktárból érkezik, így még nagy esély van rá, hogy karácsony előtt megérkeznek, így akár ajándékként is vásárolhattok belőlük.

hirdetés