hirdetés

Hírek

Remek Shunzao porszívók keltették fel a figyelmünket
GeekbuyingshunzaoShunzao Z1 Proshunzao z15

Remek Shunzao porszívók keltették fel a figyelmünket

Egyet a lakásba, egyet az autóba

írta: Don Kartács2023.02.10.

A Shunzao porszívókhoz általában oda szokták biggyeszteni a Xiaomi nevet, hiszen valóban van valami kötődés a legismertebb kínai elektronikai cuccokat gyártó vállalattal. Ami a Shunzao Z11 Max tesztünkből is kiderült, hogy tetszetős, minőségi és arányaiban nem túl drága készülékeket készítenek, így érdemes rájuk odafigyelni, ha takarító eszközöket kerestek. A Z1 Pro autóba való, a Z15 pedig lakásba, mindkettőt EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Valentin-napon még okoszárat is olcsóbban lehet venni
Okoszárvalentin-napWelock

Valentin-napon még okoszárat is olcsóbban lehet venni

A Welock akciózott ismét egy jót

írta: Don Kartács2023.02.10.

A Welock alapvetően okoszárakat és ezek kiegészítő megoldásait szállítja, és természetesen, ha jön egy ünnep, akkor kapva kapnak az alkalmon és akcióznak egy jót. Mivel az alaptermékeik nagyon hasonlóan működnek, ezért könnyű átlátni a palettát, csak az a kérdés, hogy milyen módon akarjátok azt nyitni. Számkód, RFID, ujjlenyomat és hasonlók, és persze ott van az appból nyitás is, vagyis tudnak mindent, amit a kor követelményei szerint kell.

A rosszul csengő FOSSiBOT power station lett most olcsóbb
FossibotGeekmaxipower station

A rosszul csengő FOSSiBOT power station lett most olcsóbb

Fura név, de jó technika

írta: Don Kartács2023.02.10.

Magyarul nem igazán hangzik jól a FOSSiBOT F2400, de hát nem működhet minden márkanév a világ összes nyelvén. A termék nem más mint egy meglehetősen combos power station, rengeteg kimenettel, a tudásához képest olcsón. Ez persze magyar léptékben még mindig nem kevés pénz, a 7CASAPZX kóddal 799 500 Ft-ot kérnek a telepért és a 2 darab 200 W-os napelemért, de természetesen a termékek külön-külön is elérhetők. A cuccok EU raktárból érkeznek, az árban pedig már benne van a szállítás költsége, és van hozzá egy aloldal is, a termék bevezetéséről.

Kugoo Kirin S4 roller vihető olcsón
elektromos rollerGeekbuyingKugooKugoo Kirin S4

Kugoo Kirin S4 roller vihető olcsón

A Geekbuying lejjebb szorítja a roller árakat

írta: Don Kartács2023.02.09.

A Kugoo Kirin S4-re sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy ismeretlen ismerős, mert már minden csavarját kielemeztük az oldal keretein belül. Tipikus puritán, de olcsó roller, aminek az ára egyre lejjebb kúszik. Most a Geekbuyingon az NNNKKS4HUSS4  kóddal 130 800 Ft-ért lehet hazavinni, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból.

Második világháborús motort imitáló elektromos bringa
Cafagoelektromos biciklifejlámpaHappyrun G50

Második világháborús motort imitáló elektromos bringa

A Cafago érdekes termékeket kínál megvételre

írta: Don Kartács2023.02.09.

A Happyrun G50 nevében benne van a lényeg, ez egy nagyon érdekes, vicces motorkerékpárt utánzó, elektromos kétkerekű, amit a Cafagótól lehet behúzni. A másik termék nem ennyire feelinges, ellenben hasznos, ha sokat botorkáltok a sötétben, például túrázások alkalmával, ugyanis egy elég brutális fejlámpáról van szó. Előbbi német, utóbbi kínai raktárból érkezik, közös jellemzőjük, hogy mindkettő ingyenes szállítással rendelhető meg.

A Bluetti Valentin-napon az energiatárolás is olcsóbb
Bluettipower stationSzponzorált tartalomupsvalentin nap

A Bluetti Valentin-napon az energiatárolás is olcsóbb

Mindenféle kis- és nagyméretű akkumulátoros rendszerek érhetők el olcsóbban

írta: Don Kartács2023.02.09.

Már a Valentin-napra is rá lehet bármit fogni, lassan több az ünnepnap, mint a sima. A Bluetti úgy gondolta, hogy megragadják ezt az alkalmat, és gyorsan akcióznak egyet, így tekintsünk el most attól, hogy mi az apropó és koncentráljunk a termékeikre, és persze az alacsonyabb árakra. Minden cuccukra általánosan igaz, hogy össze-vissza lehet vegyíteni őket egymással, ezeket a csomagokat a kampányoldalon, a felső fülekkel lapozgatva szemlélhetitek meg. Van továbbá egy "BLUTTILOVE" névre keresztelt nyereményjáték, aminek keretein belül értékes ajándékokat lehet nyerni.

Ultra drága, de ultra jó a Roborock S7 Pro Ultra robot
GeekbuyingRoborockS7 Pro UltraXiaomi

Ultra drága, de ultra jó a Roborock S7 Pro Ultra robot

Ha csak a csúcs a jó

írta: SonkaMod2023.02.09.

Szívesen írnám, hogy a legeslegjobb porszívó a piacon az S7 Pro Ultra, de ez már nem így van, hiszen kijött már az újabb kiadása, az S8 Pro Ultra. Na persze ez nem változtat azon, hogy eszméletlenül jó gépről van szó, ami nem mellesleg drága is. Egy átlagos robotporszívónál nagyjából háromszor többe kerül, amit viszont nyújt, az elképesztő. Automatikusan csinál mindent: porszívóz, felmos, kimossa a felmosópárnáit és alapvetően tisztán tartja az egész házat.

Premieren a két új Poco telefon
HekkaokostelefonPocotabletUlefone

Premieren a két új Poco telefon

És már egyből el is érhetők a Hekka kínálatában

írta: Don Kartács2023.02.08.

A Hekka meglehetősen gyorsan lereagálta a hype-ot ami az újonnan megjelent Poco telefonok körül alakult ki, hiszen tegnap bemutatkozott a Poco X5 5G és a X5 Pro 5G mellett egy decens strapatabletről is lesz ma szó az Ulefone műhelyéből. A Hekka a termékeiket ingyenes szállítással küldi, az áfát pedig az ár már tartalmazza.

Szürreálisan olcsó a JX1 miniatűr számítógép
Geekbuyingjx1mini PCPCszámítógép

Szürreálisan olcsó a JX1 miniatűr számítógép

Alap feladatokra ennyiért ajándék

írta: SonkaMod2023.02.08.

Kína a mini PC-k igazi hazája, ahol ezeket a gépeket szinte fillérekből állítják össze, a vásárlók pedig szintén elég kedvező áron juthatnak hozzájuk. Van ezek között gyengébb és erősebb variáns is, attól függően kell közülük választani, hogy mire szeretnénk használni. A Geekbuyingon kapható JX1 a belépőkategóriába tartozik. Multimédiás felhasználásra, például filmezni, de alap irodai használatra is alkalmas. Az Intel Celeron processzorcsalád egyik tagja adja az alapot, ami mellé megfelelő mennyiségű és minőségű egyéb hardvert tett a gyártó. Most mindössze 58 000 forintért megvásárolható, ami váratlanul alacsony ár ezért a konstrukcióért.

Új Reolink 2K videós ajtócsengőket vezetnek be a piacra
ajtócsengőkameraPoEReolinkvideócsengőWiFi-s kamera

Új Reolink 2K videós ajtócsengőket vezetnek be a piacra

WiFi-s és PoE-s verzió is van belőle

írta: Don Kartács2023.02.08.

A Reolink leginkább a kameráiról volt ismert, most viszont kihozták a Reolink Smart 2K+ felbontású kamerájukat, egyből két verzióban is. Az egyik variáns WiFi-s, a másik PoE-s - vagyis a tápot és a jelet ethernet kábelen keresztül kapja -, de az alapadataikban egyformák. Mindkettőhöz társítható applikáció, távolról vezérelhetitek, nézelődhettek a segítségével és természetesen egy csomó más dolgot is tud, ezekről lesz szó. A WiFi-s variánsért 49 000, míg a PoE-s verzióért 43 500 Ft-ot kérnek az awdbpre  kóddal, ez 20%-kal alacsonyabb az előrendelési akció miatt, mint egyébként a normális ár lesz.

hirdetés