hirdetés

Hírek

A Lenovo Xiaoxin Pad Prót vihetitek olcsón
LenovoLenovo Xiaoxin Pad ProtabletTomtop

A Lenovo Xiaoxin Pad Prót vihetitek olcsón

Az erősebb modell a Pluszon is túltesz

írta: Don Kartács2023.01.16.

Korábban írtunk már a Xiaoxin Pad Plusról, igaz az a Plus verzió volt, ez pedig a Pro, ami gyakorlatilag mindenben többet tud, mint a kisebb variáns. 8 GB RAM-mal és egy hatalmas OLED kijelzővel büszkélkedhet, és a központi egysége is elég bika, egy Snapdragon 730G pörgeti a rendszert. A tabletet német raktárból vihetitek haza flash sale keretein belül 110 200 Ft-ért cserébe, ez az ár pedig már tartalmazza az áfát.

Atomikusan jó az új Atomi roller
AtomiAtomi Alphaelektromos rollerGeekbuying

Atomikusan jó az új Atomi roller

A piac is ilyen járműveket kíván

írta: Don Kartács2023.01.13.

Az Atomi egy új versenyző az elektromos rollerek piacán, és nem is akármilyen járművet dobtak össze Alpha néven. 650 W-os motorteljesítmény, 40 kilométeres hatótáv, 25 km/órás végsebesség, alumínium váz, és egy olyan applikáció, amibe integráltak navigációt is. Pofás szett, pofás áron? 214 400 Ft-ot kérnek érte az NNNATOMI23  kuponkóddal. A szokásos geekbuyingos feltételekkel karöltve érkezik, vagyis ingyenes szállítás, EU raktárból, pont ahogy szeretjük.

A Jimmy JV12 atkaeltávolító, hogy ne trüsszögj egész nap
atkaeltávolítóGeekbuyingJimmyJimmy JV12

A Jimmy JV12 atkaeltávolító, hogy ne trüsszögj egész nap

Allergiásoknak, asztmásoknak kötelező darab

írta: Don Kartács2023.01.12.

Teszteltünk már több atkaeltávolítót, a Jimmy JV12 jóval drágább variánsát a Jimmy Apollo BX7 Prót, erről itt írtunk, illetve éppen gyúrjuk a Smarock S10 Prót, amiről hamarosan érkezik a teszt. Nem kell azonban egyből ágyúval verébre lőni, a JV12 egy egyszerűbb, de olcsóbb modell, ami nagy teljesítménnyel, ultrahanggal és UV fénnyel is pusztítja a nem kívánt bentlakókat. Ráadásul szépet esett az ára, legutóbb, mikor írtunk róla, még 36 000 Ft volt, most viszont a 7HXX2EMRQ  kóddal 29 700 Ft-ot kérnek lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Ilyen egy erős és olcsó magasnyomású mosó
Banggoodmagasnyomású mosóMenselanagynyomású mosópw-w1

Ilyen egy erős és olcsó magasnyomású mosó

írta: SonkaMod2023.01.12.

A nagynyomású mosók között is vannak gyengébbek, erősebbek, jobbak, rosszabbak, a Mensela PW-W1 ezek közül a jó és erős kategóriát erősíti. Klasszikus tudással, kábellel, egy csomó kiegészítővel, 2100 wattos teljesítménnyel és akár 165 baros nyomással rendelkezik. A Banggoodon nagyon jó áron megrendelhető, már csak 29 300 forintba kerül kuponkóddal, EU raktárból rendelve.

BLUETTI power stationök
BluettiEB3Apower stationSzponzorált tartalom

BLUETTI power stationök

Hogyan válasszatok hordozható telepet?

írta: Don Kartács2023.01.10.

A BLUETTI neve nem lehet ismeretlen számotokra, már csak azért sem, mert rengeteget írtunk róla az oldalon, sőt teszteltük is az EB3A kódnévvel illetett terméküket. Azt viszont nem nagyon taglaltuk eddig, hogy mi alapján kell kiválasztani egy ilyen eszközt a cég termékpalettájáról. Bármire is teszitek a voksotokat, a termékek szállítása ingyenes, az ár már tartalmazza az áfát, így gyakorlatilag többletköltségek nélkül húzhatjátok be a nektek tetszőt.

Új év, új termékek a Cafagótól
3D nyomtatásCafagoflsunnyakmasszázs

Új év, új termékek a Cafagótól

Nyak- és gerincmasszás egy kis 3D nyomtatással kombinálva

írta: Don Kartács2023.01.10.

Minden év elején igyekeznek a webshopok kitalálni, mi lesz az idei menő termék. Tavaly például az olcsó szerszámok és a fritőzök mentek nagyot, és hát ki tudja, mi jön be a vásárlóknak a következő 12 hónapban. A Cafago szerint a 3D nyomtatás és a különböző egészséghez köthető cuccok, így ebben a témában kerül terítékre mtézi a Cafago az áfáta két termék. Mindkettőre ingyenes a szállítás, az egyik Németországból érkezik, a másik Kínából, mindkét esetben in, így nektek már nem kell a többletköltségekkel foglalkoznotok.

Újabb kuponáradat a Hekkától
3D nyomtatóAnkerartilleryHekkahiBREWiLife

Újabb kuponáradat a Hekkától

3D nyomtatók, rengeteg fülhallgató és még sok más

írta: Atika2023.01.09.

A Hekka rögtön az év elején elárasztott minket egy rakás kuponnal, köztük több Artillery 3D nyomtatóra és rengeteg TWS fülesre is küldött kódokat. Érdemes csemegézni, ugyanis vannak érdekességek, kimondottan jó olcsóságok és rendkívül hasznos háztartási termékek is. Nagyon sok ezek között az EU raktáras ajánlat, de nem kell megijedni a kínai lerakattól sem, ugyanis minden termék ára tartalmazza az áfát, így a rendelés után semmilyen extra költséggel nem kell számolnotok.

Még olcsóbb lett a Smarock atkaporszívója
atkaporszívóGeekmaxiSmarock

Még olcsóbb lett a Smarock atkaporszívója

A Geekmaxin ráadásul már a Pro verzió is elérhető

írta: Atika2023.01.05.

A Smarock S10 atkaporszívóról már korábban is írtunk, azóta pedig már itt csücsül a termék a szerkesztőségünkben, így hamarosan részletesebben is olvashattok róla nálunk. Ám a Geekmaxi most szólt, hogy náluk a korábbinál is olcsóbban meg lehet venni a porszívót, ráadásul azóta megjelent a Pro változata is, ami kapott egy kis extrát, az ára viszont nem lett vészesen több ettől. Mindkét terméket EU raktárból szállítják, ingyenesen, további költségek nélkül.

Olcsó 3D nyomtató és WiFi jelerősítő a Cafago akciójában
3D nyomtatóartilleryCafagoWiFi jelerősítőXiaomi

Olcsó 3D nyomtató és WiFi jelerősítő a Cafago akciójában

A Cafagón sem állt meg az élet

írta: Atika2023.01.05.

A Cafago küldött nekünk két egészen jó ajánlatot, az egyik egy Artillery 3D nyomtató kevesebb, mint 100 000 forintért, a másik pedig a Xiaomi WiFi Amplifier Pro készüléke, ami egy WiFi jelerősítő, még az előző generációból. A termékek ingyenes szállítással érkeznek, és mivel az áruk már tartalmazza az áfát, ezért további költségekkel sem kell számolnotok a vásárlás után.

Rengeteg színben, rekord áron a FunWater SUP-ok
evezésFunwaterGshoppersportsup

Rengeteg színben, rekord áron a FunWater SUP-ok

Már gyúrhatunk a jó időre

írta: SonkaMod2023.01.05.

Talán már nincs is annyira messze, hogy újra meleg legyen és hódolhassunk a vízi sportoknak. Aki még nem próbálta a SUP-olást, annak mindenképp ajánljuk, aki pedig éppen deszkát venne, az se habozzon sokat, hiszen még soha nem volt ennyire olcsó a FunWater SUP a Gshopperen. Rengeteg színben és kialakításban elérhető már 49 000 forinttól. Az egyikből már mi is vásároltunk, és elég jó sporteszközt kaptunk a pénzünkért cserébe, csak ajánlani tudjuk.

hirdetés