hirdetés

Hírek

Ez a porszívó a hajszálakat is elrágcsálja
Geekbuyingshunzaoshunzao z15

Ez a porszívó a hajszálakat is elrágcsálja

A Shunzao egyedi tulajdonságát a kisállat tartók is szeretni fogják

írta: Don Kartács2023.03.20.

A Shunzao porszívók egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy van egy pengesor a forgókefén, amire a forgómozgás ráhúzza a hajszálakat, és ezzel egyből szét is vágja őket. Ezt a hosszú hajú egyének és az álattartók biztosan értékelni fogják, hiszen az egyik legutálatosabb meló a hengerkefére feltekeredett szőr kiműtése. A porszívó másban is jeleskedik, erős és az üzemideje is hosszú. A SHUNZAOZ15  kóddal 97 000 Ft-ért, EU raktárból hazavihető a takarítóeszköz, ingyenes szállítás mellett.

A Dreame D9 Max végre annyiért kapható, mint az elődje
BanggoodD9 MaxDreamerobotporszívó

A Dreame D9 Max végre annyiért kapható, mint az elődje

30 000 forintos áresést mutatott be pár hónap alatt

írta: Atika2023.03.20.

A Dreame D9-et és a D9 Maxot is sikerült tesztelnünk, amikor megjelentek, sőt, a D9 azóta is nálam teljesít kiváló szolgálatot. Ezt leváltotta a Max verzió, nagy bánatunkra viszont jóval drágábban lehetett eddig kapni, mint az elődjét. Ez most megváltozott, ugyanis nagyot zuhant az ára, a 11.11-es akcióhoz képest 30 000 forinttal lett olcsóbb, így már 66 500 Ft-ért hazavihetitek a BGf790a0  kuponkód felhasználásával.

Matractisztító és 3D nyomtató kelleti magát a Cafagón
anycubicAnycubic Kobra GoCafagomatrac tisztító

Matractisztító és 3D nyomtató kelleti magát a Cafagón

Mindkettő jó áron hazavihető

írta: Don Kartács2023.03.20.

A Cafago két termékkel jelentkezik a hét elején, az egyik az Anycubic 3D nyomtatója, abból is a Kobra Go modell, míg a másik egy matractisztító porszívó, aminek lényege, hogy eltávolítja a koszt és az atkákat a fekhelyből. Előbbi német, utóbbi kínai raktárból érkezik, mindkettőre ingyenes a szállítás, illetve az áfát is rendezi a webáruház a termékek után.

Bluetti tavaszi akció és egy friss termék bejelentése
Bluettinapelempower stationPV420tavaszi vásár

Bluetti tavaszi akció és egy friss termék bejelentése

Jön a jó idő, érdemes izzítani a kempingezős cuccokat

írta: Don Kartács2023.03.17.

A Bluetti energiatárolási megoldásokban utazik, leginkább power stationöket gyárt, illetve mindent, ami ezt a témakört kiegészíti. A tavaszi vásár keretében szépen leárazták a cuccokat, így érdemes csemegézni a felhozatalból, illetve bevezettek egy új terméket PV420 néven, ami nem más mint egy napelem. A szokásos módon a Bluetti termékekre a szállítás ingyenes, a cuccokat EU raktárból küldik.

Irány az udvar, pörögjenek a kerekek
Banggoodrc autótávirányítós autó

Irány az udvar, pörögjenek a kerekek

Király RC autók kicsiknek és nagyoknak

írta: Atika2023.03.17.

Az RC autózás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakoztató időtöltés, főleg akkor, ha több ilyen játékszer is akad a háznál. A Banggoodon most 6 különböző autóra is kaptunk kupont, amelyekre érdemes legalább egy pillantást vetni. Akad itt olcsóbb és drágább darab is, az egyik akár 75 km/h-s sebességre is képes, míg másokat driftelésre terveztek.

29 colon gurulni is jobb
eleglideEleglide M1 Plu 29 colGeekbuying

29 colon gurulni is jobb

Az Eleglide M1 Plus 29 inch-es változata is megfontolandó választás

írta: Don Kartács2023.03.16.

A fületeken jön már ki, annyit írtunk az Eleglide M1 szériáról, viszont van ennek a bringának egy újabb verziója, ami 29 colos kerekeken gurul. A mai cikk apropóját az adta, hogy nálunk van a Duotts C29, ami egy ehhez nagyon hasonló bringa, és a tesztkörök alapján elég sokat számít a nagyobb kerékméret, ami azért hazánk útminőségét is minősíti. A Geekbuyingon elérhető a közlekedési eszköz, sok más akcióval egyetemben, erről is lesz most szó.

A Hekkán található cuccról még nem írtunk soha
elektromos kerékpárFiido D2SFiido T1Genkinno P1Hekka

A Hekkán található cuccról még nem írtunk soha

Természetesen számtalan másik termék is olcsón elérhető

írta: Don Kartács2023.03.16.

Nem is emlékszem már, hány éve írok a Kínából rendelésről, de az tuti, hogy még egyetlen cikkbe sem tettem bele automata, a medence alján magától guruló takarító robotot. Természetesen a mai felhozatalt más járművek is kiegészítik, a Fiido kínálatából érkezik 2 darab elektromos kerékpár és még további számos kupon is elérhető a Hekka jóvoltából.

Mibro füles és mini autós porszívó kelleti magát a Cafagón
CafagoMibroMibro Earbuds 2vezetéknélküli porszívó

Mibro füles és mini autós porszívó kelleti magát a Cafagón

Még csak kuponra sincs szükségetek az alacsony ár eléréséhez

írta: Don Kartács2023.03.14.

A Cafago jellemzően úgy dolgozik, hogy alacsonyan tartja az árakat kuponok nélkül, így ugyan nincs konkrét akció, viszont mindig olcsók a termékeik. A mai felhozatalt egy TWS füles, a Mibro Earbuds 2, és egy vezeték nélküli, autóban is használható porszívó teszi ki, mindkettő filléres, de hasznos kütyü. A cuccokat kínai raktárból küldi a Cafago, ingyenes szállítás mellett, az áfát fizeti a termékek után a webshop.

WiFi 6 képes router és olcsó TWS füles a nap sztárja
Haylou GT5Honor Router 3RouterTomtopTWS fülhallgató

WiFi 6 képes router és olcsó TWS füles a nap sztárja

A TomTopon az árak akkor is nyomottak, ha nincs hozzájuk kuponkód

írta: Don Kartács2023.03.14.

A TomTop kínai raktárában van egy-két finomság kínai raktárban, amit érdemes megnéznetek. A mai nap két legfontosabb terméke egy Honor router, ami WiFi 6 képes, illetve a Haylou műhelyéből érkező belépőkategóriás füles, a GT5. Mindkettő termék ingyenes szállítással érkezik, és a TomTop fizeti utánuk az áfát is.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2023.03.14.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24 remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

hirdetés