hirdetés

Hírek

Heti Hekka NPad tabletekkel és rengeteg egyébbel
HekkaNpadtablet

Heti Hekka NPad tabletekkel és rengeteg egyébbel

És a szokásos kuponhegyek is rendelkezésre állnak

írta: Don Kartács2023.03.30.

Ha Hekka, akkor kuponáradat, és azok között is a kiemelt termékek előtérben. Most az N-One cég NPad tabletjei vannak terítéken, amiket már többször magasztaltunk, sőt a legkisebb modelljüket - az Airt - teszteltük is, de persze nemcsak ennyiben merül ki a felhozatal. Van még vagy 25 másik műszaki eszköz is, amihez mind van kupon, és a Hekka fizeti utánuk az áfát, illetve a szállítás is ingyenes az esetek többségében.

A legszexibb Fiido bringa vihető kuponnal a Geekbuyingon
elektromos keréképárFiidoFiido D11Geekbuying

A legszexibb Fiido bringa vihető kuponnal a Geekbuyingon

Még mindig jóval olcsóbbak az ilyen járművek kintről, mint itthon

írta: Don Kartács2023.03.30.

A Fiido D11 a gyártó legpofásabb elektromos bringája, és ráadásul összecsukható is a 20 colos kerekkel szerelt jármű. Műszaki adatok tekintetében a tipikus elektromos bringás paramétereket hozza, 250 W-os motor mozgatja, a hatótávja 40-50 kilométer körül alakul, míg a végsebessége 25 km/óra. 320 000 Ft-ot kérnek érte az NNNALLFID11 kuponkóddal, és EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

263 000 Ft az elektromos Eleglide M1 Plus bringa
11.11 (2022)eleglideelektromos kerékpárGeekbuyingM1 Plus

263 000 Ft az elektromos Eleglide M1 Plus bringa

Ennyiért még konkurense sem akad

írta: Don Kartács2023.03.29.

Az Eleglide M1 Plus egy elképesztően népszerű kínai elektromos kerékpár. Viszonylag nagy hibáktól mentes, remek a hatótávja, tetszetős a külseje, és most már annyira olcsó, hogy gyakorlatilag nincs a vásárlás ellen érv. Legutóbb még 300 000-et kértek érte, most a PayPallel fizetés esetén már 263 700 Ft-ért haza lehet vinni, ha felhasználjátok az NNNAFFSALE699  kupont is. Nézzen mindenki utána, itthon mennyiért lehet ilyesmiket kapni, de általában bőven 400 000 Ft fölött. Ráadásul EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett. Ezt hívjuk úgy, kérem szépen, hogy jó deal!

Folytatódnak a Geekmaxi tavaszi akciói, sok kedvezménnyel
GeekmaxiKugooKugoomProscenicRoborockSmarock

Folytatódnak a Geekmaxi tavaszi akciói, sok kedvezménnyel

Brutálisan olcsó 500 W-os rollert vehettek mindössze 2 napig

írta: Don Kartács2023.03.27.

Következő szakaszába lépett a Geekmaxin a márciusi Super Sale, a feltételek változatlanok, a termékpaletta azonban frissült. Bekerült néhány roller – ebből a Kirin M3 brutálisan olcsó, ezt mindenképpen nézzétek meg – egy atkaeltávolító, egy robotporszívó és egy hangszóró a kínálatba, de persze számtalan egyéb érdekességgel is találkozhattok.

Haladó futóknak is jó a Geemax C2 futópad
Banggoodfutásfutópadgeemax c2sétapadsport

Haladó futóknak is jó a Geemax C2 futópad

Ismét akciós

írta: SonkaMod2023.03.24.

Csak ajánlani tudom a futást, hiszen egy nagyon jó mozgásforma, ami pillanatok alatt felnyomja a pulzust, ezáltal lehet vele erősödni, fogyni, állóképességet fejleszteni és remek kardió edzésforma. Sokan persze nem szeretnek eljárni az utcára, aminek ezernyi oka lehet, de számukra a futópad kínál élhető megoldást. Egy ilyen géppel bármikor tudunk edzeni, nem függünk az időjárástól, és tökéletesen kihasználhatjuk a rendelkezésre álló időt. A Geemax C2 pedig már egy olyan fejlett gép, amivel akár virtuális futásokat is tolhatunk, igencsak kedvező áron.

Roborock S7 Pro Ultra mindenféle kellékanyaggal egybekötve
Geekbuyingönürítős robotporszívóRoborock S7 Pro Ultra

Roborock S7 Pro Ultra mindenféle kellékanyaggal egybekötve

Nemcsak olcsóbb a robot, hanem a kopó-fogyó cuccokat is adják mellé

írta: Don Kartács2023.03.23.

A Roborock S7 Pro Ultra a mindenkori királya az önürítős robotporszívó szcnénának - igaz, már nem sokáig, mert küszöbön van az S8 Pro Ultra érkezése -, és az őrségváltás előtt olcsóbban lehet megvenni, mint eddig, grátiszba pedig megkapjátok mellé a fontosabb kopó-fogyó cuccokat is. Ilyen például a henger- és az oldalkefe, illetve egy adag porzsák, így ezzel sem kell vacakolnotok. Mivel az alap dobozban is van egy portároló, ezért szépen kitolható a működési idő, és hát az ilyen csúcscuccoknak pont ez az értelme: ritkán kell velük foglalkozni. A termékért a GKB23MS2  kóddal 316 700 Ft-ot kérnek lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellett.

A Tuerbb márka az autózás szerelmeseinek kedvez
Aliexpressautós bikázónapelemTuerbb

A Tuerbb márka az autózás szerelmeseinek kedvez

Napelem, bikázó és alkoholszonda került a terítékre

írta: Don Kartács2023.03.22.

A Tuerbb alapvetően autózáshoz köthető termékeket gyárt, a kínálatukban megtalálható egy csomó érdekes és hasznos kiegészítő. Teszteltünk már tőlük akkumulátoros pumpát, ami kifejezetten kellemes darab volt, de nyilván a paletta nemcsak ennyiben merül ki. A mai felhozatalban egy hordozható napelem, egy autós bikázó és egy alkoholszonda kerül terítékre, mindegyik szervesen köthető a járműhasználathoz. Az Aliexpresses Tuerbb Direct Store-ban elérhető termékek szállítása ingyenes, az áfát az Aliexpress rendezi utánuk, illetve a standard shipping szállítással a posta vámkezelési díja is elkerülhető.

Többféle Topshak rezgőcsiszoló is kedvező áron vihető
BanggoodbarkácsolásRezgőcsiszolótopshak

Többféle Topshak rezgőcsiszoló is kedvező áron vihető

Barkácsoló mennyország

írta: SonkaMod2023.03.21.

A Topshak nagyon jó budget szerszámokat gyárt, és lassan mindenkinek ezeket a gépeket szoktuk ajánlani, hiszen rendszerint nagyon olcsók, ahhoz képest pedig remek minőséget képviselnek. Nem szabad összetéveszteni őket a profi szerszámgépekkel, de hobbi kategóriában becsülettel állják a sarat. Most a Banggood tavaszi fesztiválján elhozható több rezgőcsiszoló modelljük is remek áron, amiket összeszedtünk egy csokorba az összes fontos tulajdonságukkal együtt.

Meg fogtok döbbenni az elektromos Kaisda K1-V MTB árán
elektromos kerékpárGeekbuyingKaisdaKaisda K1-V

Meg fogtok döbbenni az elektromos Kaisda K1-V MTB árán

Ennyiért én még kerékpárt kintről sem láttam

írta: Don Kartács2023.03.21.

Alapvetően azért éri meg elektromos bringákat rendelni kintről, mert sokkal olcsóbbak mint itthon. Leginkább belépőszintű modelleket árulnak, mint amilyen a Kaisda K1-V is, ami egy 26 colos MTB. 250 W-os motor mozgatja, és megfelel a hazai jogszabályoknak is, 25 km/óráig rásegít, papíron elmegy 70 kilit, de a legjobb az ára. 248 800 Ft-ot kérnek érte a GKB23MS1  kóddal, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Árreferenciaként a Rockrider ST-100 dechatlonos bringát szoktuk használni, az most 420 000 Ft-ba kerül, ez azért szemmel látható különbség.

Beindul a Geekmaxi tavaszi vásár sok kedvezménnyel
Bluetti EB240Eleglid T1Eleglide CoozyGeekmaxiSculpfun S30 Pro

Beindul a Geekmaxi tavaszi vásár sok kedvezménnyel

Nemcsak a fák, de a kedvezmény és a kuponos láda is kinyílik

írta: Don Kartács2023.03.21.

Ha tavaszi vásár, akkor akciók, ezt a hagyományt egyik évben sem törik meg az cégek. Ismét vannak generál kuponok, de most termékkategóriánként - szezonálisan ilyenkor a járművek és a kültéri eszközök mennek jól -, és persze vannak egyedi kedvezmények is rollerre, elektromos biciklire, 3D nyomtatóra de még power stationre is. Lássuk is, mi a felhozatal!

hirdetés