hirdetés

Hírek

Újdonságok és alacsony árak 11.11 alkalmából
BanggoodBlitzWolfpower bank
írta: Don Kartács2019.11.11.

Újdonságok és alacsony árak 11.11 alkalmából

Power bank, okos socket és sok más

Dübörög a kínai Szinglik napjának szekere, ráadásul az eddig előrendelői státuszban lévő cuccok is elérhetővé váltak. Van egy-két ütős ajánlat, például vezetéknélküli töltésre képes, 20 000 mAh-s power bank 8000-ért vagy duális okos konnektor 4200 forintért, és így tovább. Itt az ideje a termékek behúzásának, happy hunting.

Kettőt vihet, egyet se fizet! – Kihagyhatatlan akciók a Gearbesten
11.11Gearbest
írta: molcsa2019.11.11.

Kettőt vihet, egyet se fizet! – Kihagyhatatlan akciók a Gearbesten

Durván jön fel a GB is a 11.11 programjával, lassan már a Banggoodot is beelőzik. Legújabb akciójuk, hogy bizonyos termékekből ha kettőt veszünk, még egynek a teljes árát sem kell otthagynunk a pénztárnál. Konkrétan 60%-os kedvezményről beszélünk, és elég jó cuccok szerepelnek a listán.

Végre elstartolt az Ali!
11.11Aliexpress
írta: Rolla2019.11.11.

Végre elstartolt az Ali!

A legjobb ajánlatok

Elindult az Aliexpress-en a 11.11, és már ilyen rövid idő alatt is sok jó ajánlatot találtunk. Első blikkre belefutottunk robotporszívóba, SSD-be, memóriakártyába és Bluetooth hangszóróba is, amiket itt meg is találhattok a cikkben. Remélem, hogy ez segít nektek az Alin lévő káoszban eligazodni, a nap folyamán többször is jelentkezünk majd hasonló válogatásokkal.

Porszívózzon helyettünk a gép November 11-én…és utána is
BanggoodrobotporszívóXiaomi
írta: Don Kartács2019.11.11.

Porszívózzon helyettünk a gép November 11-én…és utána is

Mindenki utálja a házimunkát, hiszen egy rakat időt vesz el a sokkal fontosabb dolgok elől. Ezért a robotporszívók és egyéb, az életeteket könnyebbé tevő gépek igen nagy népszerűségnek örvendenek. Ezért össze is szedtük nektek a legjobb ajánlatokat, van itt minden mi szem s szájnak ingere: Xiaomi robotporszívó, vezetéknélküli takarítógép, és slusszpoénnak a végére egy hagyományos variáns is terítékre kerül. A cikkben szereplő termékek  EU Priority Line szállítással áfa- és vámmentesek.

Nemsokára kezdődik a 11.11 az Alin
11.11Aliexpresskedvezménykupon
írta: Rolla2019.11.11.

Nemsokára kezdődik a 11.11 az Alin

Izgalmasabb, mint a Szilveszter

Teljesen olyan érzésem van, mintha az Újévet várnám, pedig az Aliexpress 11.11-es akciósorozata indul magyar idő szerint ma délelőtt 9 órakor. A többi oldalon - Gearbest, Geekbuying, Banggood - már megkezdődtek az akciók, ettől függetlenül sokan az Alit várják a legjobban. De mire is számíthattok pontosan?

Elindult a 11.11!
11.11BanggoodGearbestGeekbuyingkuponok
írta: Rolla2019.11.10.

Elindult a 11.11!

Itt vannak a mi kedvenc kuponjaink

A mai nappal a legtöbb platformon elindult a november 11-i akcióáradat, bár minden valószínűség szerint holnap is futhatunk még bele újabb és újabb érdekességekbe. Az Aliexpressen még pörög a visszaszámláló - holnap délelőtt 9 órakor kezdődnek a leárazások -, de a Gearbesten, a Banggoodon és a Geekbuyingon már most turkálhattok a jobbnál-jobb ajánlatok között. Mi is ezt tettük, így összeszedtünk néhányat a kedvenc kuponjaink közül, a termékeket pedig a nevükre vagy a képükre kattintva éritek el.

Cipővásár van Kínában – Éljen 11.11!
11.11cipőXiaomi
írta: SonkaMod2019.11.10.

Cipővásár van Kínában – Éljen 11.11!

Bár Kínából elég rizikós ruházatot vásárolni, a Xiaomihoz köthető márkák méretezésével nem szokott gond lenni. Illetve olvasóink visszajelzései alapján a cipők kifejezetten jól méretezettek. 11.11 alkalmából a legtöbb Xiaomi cipőre minimum féláras kedvezménykupon elérhető, így akár előre is gondolkodhatunk már, hogy nyáron milyen csukára lesz majd szükségünk. Szerencsére olyan alacsony a lábbelik ára, hogy az összes áfa- és vámhatár alatti. És a legjobb, hogy ezek még biztosan ideérnek karácsonyig, így ajándékötletnek sem rosszak.

A mai nap legjobb Xiaomi cuccai kuponnal
BanggoodGearbestkuponokXiaomi
írta: Rolla2019.11.09.

A mai nap legjobb Xiaomi cuccai kuponnal

A modern kor hétvégi piacozása

A mai felhozatal ismét olyan vegyes, mint a méltán híres józsefvárosi piac kínálata volt, akár az árat, akár a termékeket nézzük. Ráadásul mennyire egyszerűbb otthon ülve, online beszerezni őket, plusz a kuponoknak köszönhetően már az alkudozást is kiváltja egy kód. Bugyira, zoknira, étkészletre nem, de okoskarkötőre, fogkefére és robotporszívóra hoztam kuponokat, amikkel sokat spórolhattok a végösszegből. A termékek eléréséhez csak kattintsatok a képre vagy a névre, és érdemes gyorsnak lennetek, mivel a jó árral rendelkező cuccok hamar fogynak.

Digoo cuccok 10 dollár alatt
BanggoodDigookupon
írta: Rolla2019.11.08.

Digoo cuccok 10 dollár alatt

Akár ajándéknak is jó

A Digoo a kínai termékek között az ismeretlen ismerős, hiszen bár nem egy Xiaomi, ettől függetlenül igen népszerű. Nálunk is találkozhattatok már sok termékteszttel, így ha még ismerkedő fázisban vagytok a Digoo-val vagy bővítenétek az otthon meglévő cuccok listáját, akkor olvassatok el néhányat. Most pedig olyan termékeket mutatok, amiknek bőven 10 dollár felett van az áruk, de a kuponnal levihetitek őket 3000 forint alá.

Már elérhető a 11.11-es ár Aliexpressen
11.11Aliexpresskedvezménykupon
írta: Rolla2019.11.07.

Már elérhető a 11.11-es ár Aliexpressen

Így még könnyebb előre tervezni

Bár már október végén elindult az Aliexpressen a 11.11 előtti láz, a dátum közeledtével egyre inkább felpörögnek a dolgok az online piactér háza táján. A soron következő eseményeket az Ali naptárában nézhetitek meg, így mindig naprakészek lehettek az aktuális infókkal. Jelenleg már a legutolsó szakaszban járunk a nagy nap előtt, szóval ha eddig még nem ültetek neki a kívánságlista elkészítésének, akkor lassan itt az ideje. Hogy ez kicsit egyszerűbb legyen, vegyük át még egyszer, hogy hogyan is tudjátok a legtöbbet kihozni ebből az egészből.

hirdetés