hirdetés

Az Umidigi Bison erősebb változata sem drága

hír
Az Umidigi Bison erősebb változata sem drága 1
írta: SonkaMod
2021-05-06

Az Umidigi Bison azok közé az olcsó kínai telefonok közé tartoznak, ami elnyerte a tetszésünket. Alapból az Umidigi nem a kedvenc gyártónk, a telefonjaikkal sokszor megküzdöttünk már az évek során, mert majdnem mindegyiknek volt valami nagyobb hibája. A Bisonnal szerencsére jól jártunk, ez egy jól működő készülék volt, így meg is szerettük a teszt során. Az erős hardver kifejezetten tetszett benne, és az még csak a 6/128 GB-os verzió volt. Ebből létezik egy erősebb, 8 GB memóriával ellátott készülék is, ami még erősebb, és ez sem túl drága. Sőt, kifejezetten olcsó.

A telefon IP68 és IPK69K minősítéssel rendelkezik, így ellenáll a víznek és az ütésnek is. A kommunikációs képességei teljesen megfelelők, a 4G és a duális Wifi alap, de van benne NFC chip is, tehát tudunk a mobillal fizetni.

A kisebbik Bison 46 000 forint körül kapható, de éppen ezért érdemes egy pillantást vetni a 8 GB-os verzióra, mert az csak 50 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és már benne van a szállítási költség is. Az EU Priority Line szállítási módot kell választani, és akkor már nem kell rá megfizetnünk az áfa- és vámterhet.

hirdetés