hirdetés

Hírek

Nemsokára kezdődik a 11.11 az Alin
11.11Aliexpresskedvezménykupon
írta: Rolla2019.11.11.

Nemsokára kezdődik a 11.11 az Alin

Izgalmasabb, mint a Szilveszter

Teljesen olyan érzésem van, mintha az Újévet várnám, pedig az Aliexpress 11.11-es akciósorozata indul magyar idő szerint ma délelőtt 9 órakor. A többi oldalon - Gearbest, Geekbuying, Banggood - már megkezdődtek az akciók, ettől függetlenül sokan az Alit várják a legjobban. De mire is számíthattok pontosan?

Elindult a 11.11!
11.11BanggoodGearbestGeekbuyingkuponok
írta: Rolla2019.11.10.

Elindult a 11.11!

Itt vannak a mi kedvenc kuponjaink

A mai nappal a legtöbb platformon elindult a november 11-i akcióáradat, bár minden valószínűség szerint holnap is futhatunk még bele újabb és újabb érdekességekbe. Az Aliexpressen még pörög a visszaszámláló - holnap délelőtt 9 órakor kezdődnek a leárazások -, de a Gearbesten, a Banggoodon és a Geekbuyingon már most turkálhattok a jobbnál-jobb ajánlatok között. Mi is ezt tettük, így összeszedtünk néhányat a kedvenc kuponjaink közül, a termékeket pedig a nevükre vagy a képükre kattintva éritek el.

Cipővásár van Kínában – Éljen 11.11!
11.11cipőXiaomi
írta: SonkaMod2019.11.10.

Cipővásár van Kínában – Éljen 11.11!

Bár Kínából elég rizikós ruházatot vásárolni, a Xiaomihoz köthető márkák méretezésével nem szokott gond lenni. Illetve olvasóink visszajelzései alapján a cipők kifejezetten jól méretezettek. 11.11 alkalmából a legtöbb Xiaomi cipőre minimum féláras kedvezménykupon elérhető, így akár előre is gondolkodhatunk már, hogy nyáron milyen csukára lesz majd szükségünk. Szerencsére olyan alacsony a lábbelik ára, hogy az összes áfa- és vámhatár alatti. És a legjobb, hogy ezek még biztosan ideérnek karácsonyig, így ajándékötletnek sem rosszak.

A mai nap legjobb Xiaomi cuccai kuponnal
BanggoodGearbestkuponokXiaomi
írta: Rolla2019.11.09.

A mai nap legjobb Xiaomi cuccai kuponnal

A modern kor hétvégi piacozása

A mai felhozatal ismét olyan vegyes, mint a méltán híres józsefvárosi piac kínálata volt, akár az árat, akár a termékeket nézzük. Ráadásul mennyire egyszerűbb otthon ülve, online beszerezni őket, plusz a kuponoknak köszönhetően már az alkudozást is kiváltja egy kód. Bugyira, zoknira, étkészletre nem, de okoskarkötőre, fogkefére és robotporszívóra hoztam kuponokat, amikkel sokat spórolhattok a végösszegből. A termékek eléréséhez csak kattintsatok a képre vagy a névre, és érdemes gyorsnak lennetek, mivel a jó árral rendelkező cuccok hamar fogynak.

Digoo cuccok 10 dollár alatt
BanggoodDigookupon
írta: Rolla2019.11.08.

Digoo cuccok 10 dollár alatt

Akár ajándéknak is jó

A Digoo a kínai termékek között az ismeretlen ismerős, hiszen bár nem egy Xiaomi, ettől függetlenül igen népszerű. Nálunk is találkozhattatok már sok termékteszttel, így ha még ismerkedő fázisban vagytok a Digoo-val vagy bővítenétek az otthon meglévő cuccok listáját, akkor olvassatok el néhányat. Most pedig olyan termékeket mutatok, amiknek bőven 10 dollár felett van az áruk, de a kuponnal levihetitek őket 3000 forint alá.

Már elérhető a 11.11-es ár Aliexpressen
11.11Aliexpresskedvezménykupon
írta: Rolla2019.11.07.

Már elérhető a 11.11-es ár Aliexpressen

Így még könnyebb előre tervezni

Bár már október végén elindult az Aliexpressen a 11.11 előtti láz, a dátum közeledtével egyre inkább felpörögnek a dolgok az online piactér háza táján. A soron következő eseményeket az Ali naptárában nézhetitek meg, így mindig naprakészek lehettek az aktuális infókkal. Jelenleg már a legutolsó szakaszban járunk a nagy nap előtt, szóval ha eddig még nem ültetek neki a kívánságlista elkészítésének, akkor lassan itt az ideje. Hogy ez kicsit egyszerűbb legyen, vegyük át még egyszer, hogy hogyan is tudjátok a legtöbbet kihozni ebből az egészből.

Kincskeresés a RendeljKínaittal
11.11Gearbestjátékkuponnyeremény
írta: Rolla2019.11.07.

Kincskeresés a RendeljKínaittal

Így még izgalmasabb a 11.11

A Gearbest sem maradt ki idén sem a novemberi akciókból, ráadásul megspékelte az egészet egy nektek szóló játékkal. Szombatig tart még a bemelegítés, utána pedig - a többi oldallal ellentétben - már vasárnaptól elindítják a legnagyobb akcióikat. De addig sem kell unatkoznotok, hiszen van többek között pontgyűjtögetés, napi check-in, kuponcenter és a legjobb, kincskeresés is.

Meglepetés az új Xiaomi Mi Note 10 háza táján
GearbestXiaomiXiaomi Mi CC9 ProXiaomi Mi Note 10Xiaomi Mi Note 10 Pro
írta: Rolla2019.11.06.

Meglepetés az új Xiaomi Mi Note 10 háza táján

Nem szabad feltétlenül hinni a pletykáknak

A tegnapi Xiaomi Mi CC9 Pro kínai bemutatója után ma leleplezték a párját Madridban, a Xiaomi Mi Note 10 okostelefont. Nagy volt a meglepetés, hiszen az előzetes pletykákkal ellentétben mégse okosították fel a CC9 Prohoz képest, szimplán csak a nevét változtatták meg a globális piacra szánt készüléknek. De ne keseredjetek el, mert így se semmi, amit a Xiaomi összedobott.

Egy éves zászlóshajó az eredeti ár feléért!
11.11mi 8Xiaomizászlóshajó
írta: SonkaMod2019.11.05.

Egy éves zászlóshajó az eredeti ár feléért!

Minden karácsony előtti időszaknak van egy top terméke, amit sokan vásárolnak, és nem véletlenül, mert tényleg nagyon jó akciót hirdetnek rá a kínaiak. Ezeket előre nem lehet tudni, de a mostani Xiaomi Mi 8 ajánlat esélyes az idei trónra. Nem szaporítanám a szót, mivel nem lehet tudni, hogy mennyi van még a telefonból, főleg, hogy csak 75 000 forintba kerül, ami az eredeti ár fele!

Indul a 11.11 akcióhullám!
11.11kuponválogatás
írta: SonkaMod2019.11.05.

Indul a 11.11 akcióhullám!

Az egész Rendeljkínait szerkesztőség lázban ég, mivel elkezdődtek a kínai webshopokban a karácsony előtti leárazások, ami nem is csoda, hiszen ilyen messziről rendelni az ajándékokat sok időbe telik. Mivel mostantól kezdve nagyon sok jobbnál jobb ajánlat lesz, a cikkek nyitóképén megjelenítjük a 11.11 EXKLUZÍV feliratot, ami jelöli a szinglik napjához kapcsolódó kontentet.

hirdetés