hirdetés

Hírek

Xiaomishop Black Friday akciók
Black Friday 2019Xiaomishop
írta: Don Kartács2019.11.29.

Xiaomishop Black Friday akciók

Olcsó Segway és dupla hűségpont

A hazai Xiaomishop is beizzította Black Friday akcióját, aminek keretében a tavalyi árnál mintegy 100 000 Ft-tal olcsóbban juthattok hozzá a Ninebot S-hez, illetve a vásárolt termékek után is dupla pontot kasszírozhattok. Na de mi ez a hűségpont egyáltalán? A cikkből ez is kiderül.

Blitzwolf.shop Black Friday akció
Black Friday 2019Blitzwolf.shop
írta: Don Kartács2019.11.29.

Blitzwolf.shop Black Friday akció

Gyors szállítás, magyar gari

A Blitzwolf.shop is beizzította Black Friday-es akcióit, a lenti kedvezményeket novemer 29-én 12:00 órától vehetitek igénybe. Olcsón juthattok hozzá füleshez, vezetéknélküli, illetve hagyományos, QC. 3.0-s töltőhöz, de nemcsak BW termékeket találtok majd a kínálatban, hanem például Baseus autós telefontartót is. Ne felejtsétek el a 40%-os kedvezmények igénybevételéhez beírni az RKIBF kuponkódot. Természetesen mivel a Blitzwolf.shop hazai bolt, magyarországi számlát és garanciát, magyar nyelvű ügyfélszolgálatot és gyors szállítást kaptok a pénzetekért.

Ha azt hittétek, már mindent láttatok
Aliexpressláthatatlan táskamasszírozóXiaomi
írta: Rolla2019.11.23.

Ha azt hittétek, már mindent láttatok

Egy Alis bolt, sok érdekes Xiaomi cuccal

Olvashattatok már nálunk cikket érdekes Xiaomi termékekről, és mindennapos dolog a telefontól és az okoskütyüktől eltérő darabok felbukkanása is a cég égisze alatt. És amikor már azt hisszük, hogy láttunk minden Xiaomi cuccot a Gearbesten és a Banggoodon, akkor érkezik az Aliexpress-en egy bolt, ahol a márka fanatikusai még szőrös fülvédőt is vehetnek.

Mivel üssétek el az időt Black Friday-ig?
Black FridayGearbest
írta: Rolla2019.11.22.

Mivel üssétek el az időt Black Friday-ig?

Kuponok és kedvezmények Gearbesten

Már elindult a rágyúrás a jövő heti Fekete Péntekre a Gearbestnél is. Ha 11.11 alkalmával is látogattátok rendszeresen az oldalukat, akkor ismerős lesz a szitu, hiszen a játékok nagy részét megőrizték, helyette a dizájnra fordítottak nagyobb figyelmet. Innen már azért sejthető, hogy akiknek bejöttek a november 11-i játékok és nyeremények, azoknak ez ismét jó buli lesz, de a többiek sem maradnak ki, hiszen azért a hasznos kuponoknak és kedvezményeknek mindenki örül.

Mi az, X5, de nem BMW?
GearbestUlefoneUlefone Armor X5
írta: Rolla2019.11.21.

Mi az, X5, de nem BMW?

30 000-ért strapatelefon az Ulefone-tól

Ki is igazából a strapatelefonok célközönsége? Gyakorlatilag bárki, akiben már okozott valaha stresszt az, hogy összetöri drága mobilját. Munka közben, fesztiválon, sportolás alkalmával, kisgyerekek társaságában, de notórius képernyőbetörőknek a lakást sem kell elhagyni ahhoz, hogy kárt tegyenek a telefonjukban. Akár fő készüléknek, akár másodlagosnak ma már pár tízezer forintért beszerezhettek egy törhetetlen darabot, szerencsére régen leáldozott már a Caterpillar egyeduralma.

Jövőre már nem álom az 5G a Xiaominál
5GtelefonXiaomi
írta: Rolla2019.11.15.

Jövőre már nem álom az 5G a Xiaominál

A középkategóriás készülékek sem maradnak ki

Bár már elérhető a piacon több 5G képes telefon is, a Xiaomi jövőre tervezi elterjeszteni a jobb mobilnet eléréshez szükséges chipeket. Szeretnék, ha a középkategóriás készülékeik is képesek lennének erre, ami azt jelenti, hogy akár már 86 000 forintért is vehetnénk 5G képes mobilt.

Kevesebb, mint két óra van hátra az akcióból
11.11Aliexpresskupon
írta: Rolla2019.11.13.

Kevesebb, mint két óra van hátra az akcióból

Utolsó lehetőség a kuponok beváltására

Az utolsó két órában még igyekszik megtolni az Aliexpress a vásárlási kedvet kuponokkal és akciókkal. Az egész oldalon felhasználható kódok mellett olyan rejtett lehetőségeket is találtok, amiket kifejezetten az adott bolt kínál, ami lehet akár 50 százalékos kupon vagy több termék esetén nagyobb kedvezmény. Emellett ne felejtsétek el átnézni a kupongyűjteményeteket sem, hiszen 9 órakor rengeteg kód lejár.

Holnap reggel 9-ig még tart az akció Alin
11.11Aliexpress
írta: Rolla2019.11.12.

Holnap reggel 9-ig még tart az akció Alin

A népszerű márkák boltjai

3 napig tart a 11.11-es akciósorozat Aliexpress-en, így ha tegnap lemaradtatok vagy utólag jutott eszetekbe még valami, akkor még nem csúsztatok le semmiről. Amíg tart a készlet, addig még a tegnapi cikkünkből is meríthettek ötletet, továbbá a csoportunkban ma is pörögnek a dealek. Most pedig a kütyük helyett nézzük meg a népszerű márkákat, akik kuponokat és kedvezményeket ajánlanak, ha náluk vásároltok Alin. Kaptunk mindenre érvényes kuponokat is, ezeket is érdemes használnotok: GO11 kóddal $5 kedvezmény $50 feletti rendelésre, FINAL11 kóddal $10 kedvezmény $100 feletti rendelésre.

Nem kell aggódni az áfahatár miatt
11.11Geekbuying
írta: Rolla2019.11.11.

Nem kell aggódni az áfahatár miatt

Top 5 kupon a Geekbuyingtól

Ha az Aliexpress-en nézelődtök, akkor figyeljetek mindig arra, hogy EU raktárból érkezzen az áfahatár feletti termék, vagy ritkább esetben az is előfordul, hogy az Alis eladó kínálja fel a leírásban a vámmentes küldés lehetőségét. A Geekbuyingon szerencsére nincs szükség erre a vacillálásra, hiszen az esetek 99 százalékában elérhető az EU Priority Line szállítási mód, aminek köszönhetően nem kell a vételáron felül további költségekkel számolnotok, ha pedig szerencsések vagytok, akkor európai raktárból is elérhető az adott termék. Ezt kihasználva most áfahatár feletti termékekre mutatok nektek kuponokat.

Újdonságok és alacsony árak 11.11 alkalmából
BanggoodBlitzWolfpower bank
írta: Don Kartács2019.11.11.

Újdonságok és alacsony árak 11.11 alkalmából

Power bank, okos socket és sok más

Dübörög a kínai Szinglik napjának szekere, ráadásul az eddig előrendelői státuszban lévő cuccok is elérhetővé váltak. Van egy-két ütős ajánlat, például vezetéknélküli töltésre képes, 20 000 mAh-s power bank 8000-ért vagy duális okos konnektor 4200 forintért, és így tovább. Itt az ideje a termékek behúzásának, happy hunting.

hirdetés