hirdetés

Hírek

A NexTool multifunkciós eszközével bármit megjavíthattok
bicskaBlack KnightGshoppermultiszerszámNexTool

A NexTool multifunkciós eszközével bármit megjavíthattok

írta: Bagi2024.04.18.

Közeledik a kempingszezon, amikor egy csomó dolgot kell összerakni majd szétszedni, ráadásul Murphy szerint ami elromolhat az el is romlik. Ha felkészülten szeretnétek ezt várni, akkor érdemes felszerelkeznetek szerszámokkal, de ha nem akartok egy bőröndnyi cuccot cipelni, abban az esetben érdemes lehet beszereznetek a NexTool Black Knight típusú 11 funkciós eszközét, amivel szinte minden helyzetet túlélhettek.

Beépített kábel is tartozéka a Baseus autós töltőnek
Aliexpressautós töltőBaseustöltő

Beépített kábel is tartozéka a Baseus autós töltőnek

írta: SonkaMod2024.04.18.

Autós töltők esetében ritka, hogy valami igazán érdekeset lássunk, de az alábbi Baseus termék esetében mégis igaz, hogy olyasmivel találkozunk, amivel más kütyük esetében csak nagyon ritkán. Ez az autós töltő egy kifinomult eszköz, nagy teljesítménnyel, de ami igazán egyedivé teszi, hogy beépített kábellel rendelkezik, ami felcsévélhető. Amikor nem használjuk, akkor diszkréten el lehet tüntetni, de mégis egy mozdulattal fel tudjuk tenni töltőre a telefonunkat általa.

Ennél olcsóbban nem kaptok aksis állóporszívót
állóporszívóGeekbuyingkuponVactidy v8

Ennél olcsóbban nem kaptok aksis állóporszívót

írta: Atika2024.04.18.

Az aksis állóporszívók annyira népszerűek manapság, hogy szinte mindenki szeretne magának egyet. Sajnos sokszor elég borsos ezeknek az ára, hiába elérhető már a középkategória 50-60 ezer forint környékén, nem mindenki teheti meg, hogy ennyi pénzt költ egy porszívóra. A Vactidy V8 azonban egy teljesen jó eszköz, a legtöbb takarítási feladatot ez is könnyedén ellátja, egyedül üzemidő terén kell kompromisszumokat kötnötök, de cserébe 30 000 forintot sem kérnek érte egy kuponnak köszönhetően.

A masszázspisztolyok „apró” képviselője
Aliexpressboostermasszázsmasszázspisztolysportx6

A masszázspisztolyok „apró” képviselője

írta: SonkaMod2024.04.17.

Egy nagy kedvenc Aiexpressről a Booster X6 mini masszázspisztoly, mert remek ár/érték aránnyal rendelkezik. Egy jól használható kütyü az olcsóbb megoldások közül. Egyáltalán nem gagyi, rendkívül kicsi és könnyen használható. Aki még nem próbált masszázspisztolyt, számára lesz igazán üdítő a használata. Aliexpressről most mindössze 6500 forintért meg lehet rendelni, négyféle fejjel.

Alkoholszonda, hogy ne üljünk ittasan a volán mögé
alkoholalkoholszondaautóBanggood

Alkoholszonda, hogy ne üljünk ittasan a volán mögé

írta: SonkaMod2024.04.17.

Nem kell alkoholistának lenni ahhoz, hogy egy szonda jó szolgálatot tegyen. Egy iszogatás után senki sem kíváncsi, hogy mennyi alkohol került a vérébe, viszont ha kocsiba akar ülni, akkor már annál is inkább. Amennyiben érezzük a szesz hatását, akkor egyértelmű, hogy nem szabad vezetni, de vajon egy 6 órával ezelőtt elfogyasztott pohár sör után mi a helyzet? Biztosat nem tudhatunk, de egy szonda gyorsan megmondja a frankót.

Qi töltős, autós telefontartó az Essagertől 5000 Ft alatt
Aliexpresstelefontartótöltőtöltős telefontartó

Qi töltős, autós telefontartó az Essagertől 5000 Ft alatt

írta: Atika2024.04.17.

A megfelelő autós telefontartó megtalálása nem könnyű feladat, mert mindenkinek mások a preferenciái. Van, aki a szélvédőre tapadósat szereti, másik a szellőzőrácsra rakhatót, van akinek mágneses kell, másnak olyan, ami körbeöleli a telefont. A legtöbben viszont biztosan örülnek annak, ha van vezeték nélküli töltő a tartóban, így biztosan nem merül le navigálás vagy telefonálás miatt. Az Essager ezt ráadásul egy pofás, átlátszó házba rakta be és még a telefon rögzítése is automatikus, szóval egy kézzel használható.

Makita kompatibilis 18 voltos aksik Banggoodról
akkumulátorBanggoodmakitaszerszámgép

Makita kompatibilis 18 voltos aksik Banggoodról

írta: Atika2024.04.17.

Kínából nagyon sok olyan szerszámgépet lehet rendelni, ami Makita kompatibilis akkumulátorokat használ. Ezeket vagy aksival rendelitek meg vagy itthon megvásároljátok mellé a Makita saját energiahordozóit, amik egyáltalán nem olcsók. Ha viszont nem ragaszkodtok a márkához vagy esetleg sokalljátok a szerszámgépgyártó árait, akkor Banggoodról is rendelhettek a nagy márkával kompatibilis aksikat. Jelenleg 3, 4, 5 és 6 Ah-s kapacitásban elérhetők a 18 voltos telepek, ráadásul elhanyagolható postaköltség mellett, cseh raktárból rendelhetitek meg őket. Az árak egyáltalán nem vészesek, sőt, kimondottan olcsó mindegyik.

Brutál szívóerejű Redkey állóporszívó kapható jó áron
AliexpressállóporszívóRedkey

Brutál szívóerejű Redkey állóporszívó kapható jó áron

írta: Atika2024.04.17.

Találkoztunk már pár Redkey termékkel, több álló- és robotporszívójukról is írtunk már. Most a P9 modellen akadt meg a szemünk Aliexpressen, ugyanis kimondottan jó áron lehet megrendelni. A specifikációk alapján nagyon jónak tűnik a porszívó, 30 kPa szívóerő, maximum 60 perces üzemidő és még egy surlófény is került a motoros fejre, hogy ne menekülhessenek el a porcicák. Az OUTDOOR8  kuponkóddal és némi coinnal 41 900 Ft-ért vásárolhatjátok meg a Redkey P9-et.

8 portos, 200 watt teljesítményű töltő a Rocorentől
AliexpressPD 3.0rocorentöltőállomás

8 portos, 200 watt teljesítményű töltő a Rocorentől

írta: Atika2024.04.17.

Mutattunk már be nektek Rocoren terméket, főleg töltőket és kábeleket forgalmaznak, most pedig a 200 wattos töltőállomásukon akad meg a szemünk, olyan jó áron kapható. 8 portot kapott, amelyekből mindegyik vagy PD3.0 vagy QC4.0+ gyorstöltési szabványokat támogat, a másfél méteres tápkábele miatt pedig kényelmesen le tudjátok tenni az asztalra, éjjeliszekrényre vagy eldughatjátok egy fiókba is. Habár a 200 watt soknak tűnik, ezt több csatlakozón keresztül tudja leadni, de még így is nagyon hasznos kütyü. Jelenleg 13 600 Ft-ért tudjátok megrendelni Aliexpressről a 3ROCOREN  kuponkód felhasználásával.

Lazuljatok el a Konka N10 nyakmasszírozóval
BanggoodkonkaN10nyakmasszírozó

Lazuljatok el a Konka N10 nyakmasszírozóval

A párnázott kialakítással még kellemesebb élményt nyújt

írta: Bagi2024.04.16.

Egyre több időt töltünk monitor előtt és mobilozással, ami nyakfájdalomhoz vezethet a természetellenes testhelyzet miatt. Ezen segít a Konka N10 nyakmasszírozó, ami nemcsak átnyomkodja és melegíti a fájó testrészt, hanem kényelmes, párnázott kialakításával kellemes viselet. Megéri kipróbálni, hiszen a Banggood kuponjával most jó áron rendelhetitek meg, a szállítása pedig költségmentes.

hirdetés