hirdetés

7000 Ft a legolcsóbb aksis Xiaomi smoothie készítő

hír
7000 Ft a legolcsóbb aksis Xiaomi smoothie készítő 1
írta: SonkaMod
2021-05-07

A különböző turmixok elkészítésére rengetegféle gép létezik, mind a hazai, mind a kínai piacon. A Xiaomi érdekeltségéből is tudnánk rögtön 4-5 darab eszközt mondani, hiszen van mindenféle alakú, teljesítményű, méretű és árfekvésű gépük. Mi megkerestük azt a terméket, ami most a legolcsóbb olyan akkumulátoros turmix, ami valahogy kapcsolódik a Xiaomihoz.

Biztonsági megoldás is került bele, ha véletlen elkezdenénk lecsavarni az alját működés közben, akkor rögtön megállnak a kések, így nem lesz tiszta turmix a környezetünk, illetve nem is vetünk véget rövid, de annál szebb életünknek egy laza ütőér átvágással.

A 17pin smoothie készítőjénél olcsóbb megoldást csak a noname kínálatban lehet találni, tehát ez ennek a kategóriának az alja. Az Aliexpressen 7000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a kütyü kínai raktárból. Fehér és rózsaszín színben is kapható.

hirdetés