hirdetés

Jó áron rendelhető a Yeelight Arwen mennyezeti lámpa

hír
Jó áron rendelhető a Yeelight Arwen mennyezeti lámpa 1
írta: SonkaMod
2021-05-11

Az Arwen már az újgenerációs Xiaomi mennyezeti lámpák közé sorolható, így nem is meglepő, hogy még viszonylag borsos árat kérnek értük. A lámpának elég fénye van, hogy bevilágítson egy teljes helyiséget, applikációval vezérelhető, lehet állítani a fényerejét és a színhőmérsékletét és még RGB-s hangulatvilágítást is kapott. Eddig még nem lehetett 40 000 forint alatt rendelni, főleg nem EU raktárból, de most egy alis eladónál megvehetjük 32 700 forintért a kisebbik verziót, lengyel vagy francia raktárból.

A vezérlése többféleképpen lehetséges. Adnak hozzá egy távvezérlőt, amivel a legfontosabbak irányíthatók, de természetesen alkalmazásalapú vezérlése is van. A Mi Home vagy Yeelight appokból tudjuk vezérelni, ahol időzíthetjük, állíthatunk mindenfélét, kiválaszthatunk egy adott fényképet, hogy arra lője be a színét és efféle jópofaságok. Google Assistant, Amazon Alexa és Apple Home Kit kompatibilis, így akár hangalapú vezérlésre is rábírhatjuk.

Az Arwen egy nagyon ütős lámpa, amihez hasonlót itthon szinte nem is lehet kapni. A Yeelight cuccokat sokan nem is azért veszik mert olcsó, hanem mert nincs normális alternatíva. Persze relatíve nem is drága, hiszen itthon egy sima E27 foglalatos csillárért is kell néha ennyit fizetni, nemhogy egy okos-LED-es megoldásért. Az Arwent a legtöbb helyen még 40 000 forint körül árulják, és sokan nem is szállítják EU-ból. Az Aliexpressen a hivatalos Yeelight store-nak szerencsére van belőle készlete, így berendelhetjük Francia- vagy Lengyelországból is. Az árazása elég baráti, a kisebb darabért 32 700 forintot kérnek, míg a nagyobb is csak 38 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. A szállítás ingyenes hozzá, és 7 napos, így egy hét leforgása alatt már házhoz is szállítják.

hirdetés