hirdetés

Előrendelhető az alsópolcos Wanbo X1 projektor Banggoodon

hír
Előrendelhető az alsópolcos Wanbo X1 projektor Banggoodon 1
írta: SonkaMod
2021-05-12

A Wanbo T2 Max tesztünk még egészen friss és az élményeink is még erősen élnek bennünk a termékkel kapcsolatban. A T2 Max egy előremutató, de korántsem hibátlan készülék volt, ami rendkívül alacsony áron kínált egy csomó technikai finomságot. A Wanbo most kijött egy még annál is olcsóbb vetítővel, ami ugyan csak 720p felbontásra képes, de ezt az ára is nagyon jól tükrözi.

A szoftveres része érdekes, kimerül annyiban, hogy tükrözhetünk rá telefon kijelzőt, illetve DLNA-val is megy, ezt pedig 2,4 GHz-es Wifi-n keresztül lehet megtenni. Az nem is baj, hogy nem került rá semmiféle Android vagy efféle operációs rendszer, mert azt általában el szokták rontani ezeknél az olcsó projektoroknál.

A Wanbo X1 tényleg egy belépőkategóriás vetítő lett, aminek a megjelenése azért igényes, a felbontása is tűrhető és WiFi-vel ellátott. Ehhez képest az előrendelési ára mindössze 30 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és ebben már az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállításnak a költsége is benne van.

hirdetés