hirdetés

Flytec etetőhajó Kínából, féláron

hír
Flytec etetőhajó Kínából, féláron 1
írta: SonkaMod
2021-05-13

Már a Nagy Ho-ho-ho horgásznak is csillog a szeme, mert itt a jó idő, ki lehet menni naphosszat horgászni valamelyik tóra. Aki kicsit komolyabban veszi ezt a sportot, és szeret kísérletezni, az már biztos találkozott az etetőhajókkal, de azt is tudja, hogy milyen mocsok drágák ezek a készülékek. Nos igen, aki itthon akar ilyet beszerezni, annak rendesen a zsebébe kell nyúlnia, de minek vennénk meg a kínai terméket Magyarországról, ha az anyaországban csak feleannyiba kerül?

A hajótest ABS műanyagból készült, természetesen vízálló szigeteléssel. Két darab etetőkosara van, ezeket külön is lehet üríteni, az együttes teherbírásuk pedig 1,5 kilogramm. Az oldalain tudja mutatni a töltöttségi szintet, valamint bekapcsolhatók rajta LED-ek, hogy éjszaka is lássuk a hajót. Akkor sincsen gond, ha véletlen hínáros területre érkeznénk, mert a hajócsavarokat műanyag rácsos burkolat védi, így nem csavarodik rá fel a növényzet.

Az 50 centiméter hosszú modell egy belépőkategóriás etetőhajó, nincsen benne GPS és halradar sem, de cserébe elég olcsó. A hazai kereskedésekben jellemzően 60 000 forint körül kapható, és mivel kedvelt típus, így a pótalkatrész ellátottsága is jó. A Banggoodról, csehországi raktárból már 35 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, ráadásul ingyenes szállítással, így ezt mindenképp érdemes inkább onnan megvenni.

hirdetés