hirdetés

Hírek

Nemsokára kezdődik a 11.11 az Alin
11.11Aliexpresskedvezménykupon

Nemsokára kezdődik a 11.11 az Alin

Izgalmasabb, mint a Szilveszter

írta: Rolla2019.11.11.

Teljesen olyan érzésem van, mintha az Újévet várnám, pedig az Aliexpress 11.11-es akciósorozata indul magyar idő szerint ma délelőtt 9 órakor. A többi oldalon - Gearbest, Geekbuying, Banggood - már megkezdődtek az akciók, ettől függetlenül sokan az Alit várják a legjobban. De mire is számíthattok pontosan?

Elindult a 11.11!
11.11BanggoodGearbestGeekbuyingkuponok

Elindult a 11.11!

Itt vannak a mi kedvenc kuponjaink

írta: Rolla2019.11.10.

A mai nappal a legtöbb platformon elindult a november 11-i akcióáradat, bár minden valószínűség szerint holnap is futhatunk még bele újabb és újabb érdekességekbe. Az Aliexpressen még pörög a visszaszámláló - holnap délelőtt 9 órakor kezdődnek a leárazások -, de a Gearbesten, a Banggoodon és a Geekbuyingon már most turkálhattok a jobbnál-jobb ajánlatok között. Mi is ezt tettük, így összeszedtünk néhányat a kedvenc kuponjaink közül, a termékeket pedig a nevükre vagy a képükre kattintva éritek el.

Cipővásár van Kínában – Éljen 11.11!
11.11cipőXiaomi

Cipővásár van Kínában – Éljen 11.11!

írta: SonkaMod2019.11.10.

Bár Kínából elég rizikós ruházatot vásárolni, a Xiaomihoz köthető márkák méretezésével nem szokott gond lenni. Illetve olvasóink visszajelzései alapján a cipők kifejezetten jól méretezettek. 11.11 alkalmából a legtöbb Xiaomi cipőre minimum féláras kedvezménykupon elérhető, így akár előre is gondolkodhatunk már, hogy nyáron milyen csukára lesz majd szükségünk. Szerencsére olyan alacsony a lábbelik ára, hogy az összes áfa- és vámhatár alatti. És a legjobb, hogy ezek még biztosan ideérnek karácsonyig, így ajándékötletnek sem rosszak.

A mai nap legjobb Xiaomi cuccai kuponnal
BanggoodGearbestkuponokXiaomi

A mai nap legjobb Xiaomi cuccai kuponnal

A modern kor hétvégi piacozása

írta: Rolla2019.11.09.

A mai felhozatal ismét olyan vegyes, mint a méltán híres józsefvárosi piac kínálata volt, akár az árat, akár a termékeket nézzük. Ráadásul mennyire egyszerűbb otthon ülve, online beszerezni őket, plusz a kuponoknak köszönhetően már az alkudozást is kiváltja egy kód. Bugyira, zoknira, étkészletre nem, de okoskarkötőre, fogkefére és robotporszívóra hoztam kuponokat, amikkel sokat spórolhattok a végösszegből. A termékek eléréséhez csak kattintsatok a képre vagy a névre, és érdemes gyorsnak lennetek, mivel a jó árral rendelkező cuccok hamar fogynak.

Digoo cuccok 10 dollár alatt
BanggoodDigookupon

Digoo cuccok 10 dollár alatt

Akár ajándéknak is jó

írta: Rolla2019.11.08.

A Digoo a kínai termékek között az ismeretlen ismerős, hiszen bár nem egy Xiaomi, ettől függetlenül igen népszerű. Nálunk is találkozhattatok már sok termékteszttel, így ha még ismerkedő fázisban vagytok a Digoo-val vagy bővítenétek az otthon meglévő cuccok listáját, akkor olvassatok el néhányat. Most pedig olyan termékeket mutatok, amiknek bőven 10 dollár felett van az áruk, de a kuponnal levihetitek őket 3000 forint alá.

Már elérhető a 11.11-es ár Aliexpressen
11.11Aliexpresskedvezménykupon

Már elérhető a 11.11-es ár Aliexpressen

Így még könnyebb előre tervezni

írta: Rolla2019.11.07.

Bár már október végén elindult az Aliexpressen a 11.11 előtti láz, a dátum közeledtével egyre inkább felpörögnek a dolgok az online piactér háza táján. A soron következő eseményeket az Ali naptárában nézhetitek meg, így mindig naprakészek lehettek az aktuális infókkal. Jelenleg már a legutolsó szakaszban járunk a nagy nap előtt, szóval ha eddig még nem ültetek neki a kívánságlista elkészítésének, akkor lassan itt az ideje. Hogy ez kicsit egyszerűbb legyen, vegyük át még egyszer, hogy hogyan is tudjátok a legtöbbet kihozni ebből az egészből.

Kincskeresés a RendeljKínaittal
11.11Gearbestjátékkuponnyeremény

Kincskeresés a RendeljKínaittal

Így még izgalmasabb a 11.11

írta: Rolla2019.11.07.

A Gearbest sem maradt ki idén sem a novemberi akciókból, ráadásul megspékelte az egészet egy nektek szóló játékkal. Szombatig tart még a bemelegítés, utána pedig - a többi oldallal ellentétben - már vasárnaptól elindítják a legnagyobb akcióikat. De addig sem kell unatkoznotok, hiszen van többek között pontgyűjtögetés, napi check-in, kuponcenter és a legjobb, kincskeresés is.

Meglepetés az új Xiaomi Mi Note 10 háza táján
GearbestXiaomiXiaomi Mi CC9 ProXiaomi Mi Note 10Xiaomi Mi Note 10 Pro

Meglepetés az új Xiaomi Mi Note 10 háza táján

Nem szabad feltétlenül hinni a pletykáknak

írta: Rolla2019.11.06.

A tegnapi Xiaomi Mi CC9 Pro kínai bemutatója után ma leleplezték a párját Madridban, a Xiaomi Mi Note 10 okostelefont. Nagy volt a meglepetés, hiszen az előzetes pletykákkal ellentétben mégse okosították fel a CC9 Prohoz képest, szimplán csak a nevét változtatták meg a globális piacra szánt készüléknek. De ne keseredjetek el, mert így se semmi, amit a Xiaomi összedobott.

Egy éves zászlóshajó az eredeti ár feléért!
11.11mi 8Xiaomizászlóshajó

Egy éves zászlóshajó az eredeti ár feléért!

írta: SonkaMod2019.11.05.

Minden karácsony előtti időszaknak van egy top terméke, amit sokan vásárolnak, és nem véletlenül, mert tényleg nagyon jó akciót hirdetnek rá a kínaiak. Ezeket előre nem lehet tudni, de a mostani Xiaomi Mi 8 ajánlat esélyes az idei trónra. Nem szaporítanám a szót, mivel nem lehet tudni, hogy mennyi van még a telefonból, főleg, hogy csak 75 000 forintba kerül, ami az eredeti ár fele!

Indul a 11.11 akcióhullám!
11.11kuponválogatás

Indul a 11.11 akcióhullám!

írta: SonkaMod2019.11.05.

Az egész Rendeljkínait szerkesztőség lázban ég, mivel elkezdődtek a kínai webshopokban a karácsony előtti leárazások, ami nem is csoda, hiszen ilyen messziről rendelni az ajándékokat sok időbe telik. Mivel mostantól kezdve nagyon sok jobbnál jobb ajánlat lesz, a cikkek nyitóképén megjelenítjük a 11.11 EXKLUZÍV feliratot, ami jelöli a szinglik napjához kapcsolódó kontentet.

hirdetés