hirdetés

Hírek

Csúcskategóriás telefon 111 000 forintért. Na mi ez?
GeekbuyingMi Mix 3Mi MIx 3 5GXiaomiXiaomi Mi Mix 3 5G

Csúcskategóriás telefon 111 000 forintért. Na mi ez?

Most vagy soha akció a Xiaomi Mi Mix 3 5G-re

írta: Rolla2019.10.31.

Ugye azzal mindenki tisztában van, hogy a Xiaomi pont azért annyira népszerű, mert még az olyan zászlóshajói és egyedi készülékei is 100 ezer forint körül vannak, mint a Mi 9 vagy a Mi 9T. Na most képzeljétek el, hogy akkor mit tudhat az a készülékük, ami majd' 200 ezerbe került megjelenésekor? A Xiaomi Mi Mix 3 5G még sokáig az élmezőnyben fog maradni, tipikusan az a készülék, amiről nem csúsztatok még le, ha eddig nem vettétek meg, így most ha váltáson gondolkodtok, akkor mindenképpen csapjatok le rá a Mix35G kuponkóddal 111 000 forintért.

Igaz a hír: jön a Mi Watch
Mi WatchMIUIXiaomi

Igaz a hír: jön a Mi Watch

Már csak jövő hétig kell kibírni

írta: Rolla2019.10.30.

November 5-én mutatja be a Xiaomi a legelső okosóráját, amin a hírekkel ellentétben nem WearOS, hanem az Androidon alapuló MIUI egy speciális változata fog futni. Ugyanezen a napon láthatjuk majd először a Xiaomi Mi CC9 Pro okostelefont és a legújabb Xiaomi TV-t is, így mindenképpen izgalmasnak ígérkezik a jövő hét kedd.

Olcsó házimozi! – Rápörögtek az akciókra a Kínaiak
projektorSoundbarTVtv box

Olcsó házimozi! – Rápörögtek az akciókra a Kínaiak

írta: SonkaMod2019.10.30.

Nincs is jobb, mint a ködös, ronda időben otthon lenni, és megnézni egy jó filmet. Ehhez kellenek mindenféle eszközök, mert egy sima laptoppal nem valami nagy élmény a képkockák befogadása. Illetve nagyon jó filmenk kell lennie az adott műnek ahhoz, hogy ne zavarjanak a körülmények. A kínai partenereink szerencsére már felültek a karácsonyi akcióvonatra, így elég jó áron juthatunk hozzá házimozi cuccokhoz.

Érkezik a Xiaomi Mi CC9 Pro 108 Megapixeles kamerával
CC9 ProMi Mix AlphaXiaomi

Érkezik a Xiaomi Mi CC9 Pro 108 Megapixeles kamerával

Újabb dobás a Mi Mix Alpha után

írta: Rolla2019.10.29.

Múlt hónapban mutatta be a Xiaomi a legújabb készülékét, a Mi Mix Alphát, amit még az avatatlan szemek is azonnal felismerhetnek a körbeérő képernyőről. Nem sokáig ült a babérjain a cég, hiszen egy hónapon belül itt van a legújabb készülékük, a Xiaomi Mi CC9 Pro okostelefon, ami ugyanazzal a 108 Megapixeles kamerával érkezik, mint az Alpha.

12 dolláros Xiaowei érzékelős szappanadagoló
Banggoodérzékelőszappanadagoló

12 dolláros Xiaowei érzékelős szappanadagoló

Ennyiért nem luxus

írta: Rolla2019.10.29.

Most, hogy jön a nátha- és megfázásszezon, itt az ideje az eddiginél is többször kezet mosni, hiszen a tévhittel ellentétben a legtöbb megbetegedést nem a hideg, hanem a vírusok okozzák. Bár a közelségérzékelős szappanadagoló nem új találmány, itthon elég drága, de a Banggoodon egy villámakció keretén belül 3600 forintért juthattok hozzá.

Cipőszárító és sterilizáló 12 dollárért
Banggoodcipőszárító

Cipőszárító és sterilizáló 12 dollárért

Télen-nyáron száraz cipő

írta: Rolla2019.10.28.

A cipőszárító hallatán sokszor az esős-havas évszakokra asszociálunk, pedig ez pont az az eszköz, aminek télen és nyáron is nagy hasznát veheti mindenki. Melegebb hónapokban és sportoláskor a lábizzadás miatt szükséges használni, hidegebb hónapokban pedig a jegesre fagyott lábbelik felmelegítése miatt érdemes elővenni. Fertőtlenítő hatása és alacsony ára - 3600 forint - már csak a pont az i-re.

Buta robotporszívó fillérekért
kuponrobotporszívóXshuai

Buta robotporszívó fillérekért

írta: SonkaMod2019.10.25.

Robotporszívóból annyi féle van, hogy már Dunát lehet velük rekeszteni, mégis sokan azt hiszik, hogy ez a gazdag emberek kiváltsága. Természetesen a gazdagság az mindig nézőpont kérdése, de igaz az, hogyha egy felsőkategóriás gépet akarunk venni, akkor jócskán a zsebünkbe kell nyúlni, és akár több százezer forintot is rá lehet költeni. De természetesen megjelentek már olcsók is, és a Banggoodon most találtunk egy hihetetlenül alacsony árú gépet.

Pop-up kamerás mobil 48 000 forintért
Elephone PXokostelefonpop-up

Pop-up kamerás mobil 48 000 forintért

Itt az Elephone PX, ha sokalljátok a pénzt a OnePlus-ra

írta: Rolla2019.10.25.

Többek között a Xiaomi Mi 9T és a OnePlus 7 Pro telefonok kapcsán már ismerős lehet a pop-up kamera, a probléma viszont az, hogy előbbi 103 000, utóbbi 190 000 forintba kerül. Az Elephone sietett azok segítségére, akiknek bejön a telefon tetejéből előugró egység, de nem költenének rá ennyit. A sort az Elephone U2-vel kezdték, ami már barátinak számított a maga 74 000 forintos árával a többiekhez képest, de az Elephone PX okostelefonnal még tovább tudták csökkenteni az árat 48 000 forintra.

7 dollárért Bluetooth hangszóró?
BanggoodBluetooth hangszóróDigoo

7 dollárért Bluetooth hangszóró?

Most csapjatok le rá

írta: Rolla2019.10.24.

Ennyiért is ritkán kapni bármit, Bluetooth hangszórót meg főleg, ráadásul nem is egy nevenincs dologról beszélünk, hiszen a Digoo márka nagysikerű termékéről beszélünk. Vízálló, bárhova felcuppantható, így akár a fürdőszobába is magatokkal vihetitek. 2000 forintért nem rossz, ugye?

Az új Xiaomi Haylou LS01 okoskarkötő
Haylou LS01OkosóraXiaomiYoupin

Az új Xiaomi Haylou LS01 okoskarkötő

Közösségi finanszírozásból készül az új okoskarkötő

írta: Rolla2019.10.24.

A Xiaomi új okosórát tervez piacra dobni közösségi finanszírozással, amit Haylou LS01 névre kereszteltek. A pulzusmérés, az alvásmonitorozás és az aktivitásmérés nem számít már akkora fícsörnek, viszont a pláne az az egészben, hogy mindezt körülbelül 4000 forintért tervezi értékesíteni a cég.

hirdetés