hirdetés

Kína javíthat a testtartásunkon

hír
Kína javíthat a testtartásunkon 1
írta: SonkaMod
2021-08-27

Elismerhető, hogy a cím elég clickbait, és ez a kínázás sem túl szép benne, mert valójában nem az ország, de még csak nem is az államapparátus fog javítani a testtartásunkon. Tehát aki ebben hitt, az most el fog szomorodni, mert valójában csak egy egyszerű kínai termékről van szó, a Hipee-ről, mely segít a helyes tartásban, ezáltal pedig javíthatunk a hátfájáson vagy meg is előzhetjük esetleg.

Okostelefonos alkalmazás is jár hozzá, amin játékos tartásjavító gyakorlatokkal találkozhatunk, beállíthatjuk azt, hogy mikor riasszon, valamint statisztikát is vezet arról, hogy egy napon mennyit tartottuk jól és rosszul a hátunkat.

A Hipee készülék olyannyira olcsó, hogy mindenképp érdemes kipróbálni, sok vesztenivalónk nincsen vele. Régebben még az számított jó ajánlatnak, ha 7000 forint környékén meg lehetett csípni, de most már a BG6b21f9 kuponkóddal mindössze 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük. Ebben pedig már benne van az áfa és a szállítási költség is, további kiadásokkal nem kell számolni.

Frissítés: Sajnos elfogyott a kuponkód, ezzel az újjal még faraghatunk kicsit az áron, de csak kevesebbet: BG123AA

hirdetés