hirdetés

Hírek

Érkezik a Xiaomi Mi CC9 Pro 108 Megapixeles kamerával
CC9 ProMi Mix AlphaXiaomi

Érkezik a Xiaomi Mi CC9 Pro 108 Megapixeles kamerával

Újabb dobás a Mi Mix Alpha után

írta: Rolla2019.10.29.

Múlt hónapban mutatta be a Xiaomi a legújabb készülékét, a Mi Mix Alphát, amit még az avatatlan szemek is azonnal felismerhetnek a körbeérő képernyőről. Nem sokáig ült a babérjain a cég, hiszen egy hónapon belül itt van a legújabb készülékük, a Xiaomi Mi CC9 Pro okostelefon, ami ugyanazzal a 108 Megapixeles kamerával érkezik, mint az Alpha.

12 dolláros Xiaowei érzékelős szappanadagoló
Banggoodérzékelőszappanadagoló

12 dolláros Xiaowei érzékelős szappanadagoló

Ennyiért nem luxus

írta: Rolla2019.10.29.

Most, hogy jön a nátha- és megfázásszezon, itt az ideje az eddiginél is többször kezet mosni, hiszen a tévhittel ellentétben a legtöbb megbetegedést nem a hideg, hanem a vírusok okozzák. Bár a közelségérzékelős szappanadagoló nem új találmány, itthon elég drága, de a Banggoodon egy villámakció keretén belül 3600 forintért juthattok hozzá.

Cipőszárító és sterilizáló 12 dollárért
Banggoodcipőszárító

Cipőszárító és sterilizáló 12 dollárért

Télen-nyáron száraz cipő

írta: Rolla2019.10.28.

A cipőszárító hallatán sokszor az esős-havas évszakokra asszociálunk, pedig ez pont az az eszköz, aminek télen és nyáron is nagy hasznát veheti mindenki. Melegebb hónapokban és sportoláskor a lábizzadás miatt szükséges használni, hidegebb hónapokban pedig a jegesre fagyott lábbelik felmelegítése miatt érdemes elővenni. Fertőtlenítő hatása és alacsony ára - 3600 forint - már csak a pont az i-re.

Buta robotporszívó fillérekért
kuponrobotporszívóXshuai

Buta robotporszívó fillérekért

írta: SonkaMod2019.10.25.

Robotporszívóból annyi féle van, hogy már Dunát lehet velük rekeszteni, mégis sokan azt hiszik, hogy ez a gazdag emberek kiváltsága. Természetesen a gazdagság az mindig nézőpont kérdése, de igaz az, hogyha egy felsőkategóriás gépet akarunk venni, akkor jócskán a zsebünkbe kell nyúlni, és akár több százezer forintot is rá lehet költeni. De természetesen megjelentek már olcsók is, és a Banggoodon most találtunk egy hihetetlenül alacsony árú gépet.

Pop-up kamerás mobil 48 000 forintért
Elephone PXokostelefonpop-up

Pop-up kamerás mobil 48 000 forintért

Itt az Elephone PX, ha sokalljátok a pénzt a OnePlus-ra

írta: Rolla2019.10.25.

Többek között a Xiaomi Mi 9T és a OnePlus 7 Pro telefonok kapcsán már ismerős lehet a pop-up kamera, a probléma viszont az, hogy előbbi 103 000, utóbbi 190 000 forintba kerül. Az Elephone sietett azok segítségére, akiknek bejön a telefon tetejéből előugró egység, de nem költenének rá ennyit. A sort az Elephone U2-vel kezdték, ami már barátinak számított a maga 74 000 forintos árával a többiekhez képest, de az Elephone PX okostelefonnal még tovább tudták csökkenteni az árat 48 000 forintra.

7 dollárért Bluetooth hangszóró?
BanggoodBluetooth hangszóróDigoo

7 dollárért Bluetooth hangszóró?

Most csapjatok le rá

írta: Rolla2019.10.24.

Ennyiért is ritkán kapni bármit, Bluetooth hangszórót meg főleg, ráadásul nem is egy nevenincs dologról beszélünk, hiszen a Digoo márka nagysikerű termékéről beszélünk. Vízálló, bárhova felcuppantható, így akár a fürdőszobába is magatokkal vihetitek. 2000 forintért nem rossz, ugye?

Az új Xiaomi Haylou LS01 okoskarkötő
Haylou LS01OkosóraXiaomiYoupin

Az új Xiaomi Haylou LS01 okoskarkötő

Közösségi finanszírozásból készül az új okoskarkötő

írta: Rolla2019.10.24.

A Xiaomi új okosórát tervez piacra dobni közösségi finanszírozással, amit Haylou LS01 névre kereszteltek. A pulzusmérés, az alvásmonitorozás és az aktivitásmérés nem számít már akkora fícsörnek, viszont a pláne az az egészben, hogy mindezt körülbelül 4000 forintért tervezi értékesíteni a cég.

Frissített a Banggood
Banggoodbiztosításújdonság

Frissített a Banggood

Az új felületen továbbra is lehet biztosítást kötni

írta: Rolla2019.10.22.

Szemfülesek észrevehették már, hogy a Banggood frissítette a fizetési felületét. Eddig két lehetőségetek volt a termék kiválasztásakor: vagy a kosárba tettétek vagy azonnal megvettétek. Ez a két opció maradt, ami viszont változott, az az, hogy a kuponkódot most már nem a kosárnál, hanem az összesítésnél adhatjátok hozzá. Kedves a Banggoodtól, hogy erre fel is hívja azok figyelmét, akik a régi helyen keresik ezt az opciót. De a variáláson kívül még fontosabb az, hogy átismételjük azt az évek óta jelenlévő lehetőséget, hogy hogyan tudjátok biztosítani a csomagotokat.

Hivatalos specifikációkat tudunk a Huawei Nova 5z-hez
HuaweiKirin 810nova

Hivatalos specifikációkat tudunk a Huawei Nova 5z-hez

írta: SonkaMod2019.10.21.

Majdnem az összes Huawei telefonra igaz az, hogy alapvetően nem érdemes őket Kínából rendelni, mivel ott sem olcsóbbak. Vajon megcáfolja ezt az axiómát a Nova 5z? És ha igen, akkor mégis milyen telefonra számíthatunk? Kiderültek a hivatalos specifikációk, így legalább az utóbbi kérdésünkre gyorsan választ is kapunk.

Mégis lesz Xiaomi Mi Mix 4?
Mi Mix 4pletykaXiaomi

Mégis lesz Xiaomi Mi Mix 4?

írta: SonkaMod2019.10.18.

A márka egyik legsikeresebb projektje volt a Mix széria, mely már évek óta, újra és újra el tudta a felhasználókat varázsolni, de ez a sorozat az idén megtört. Igen, ugyanis kiadták a Mix Alpha-t, ami nem túl barátságos, 860 000 forintos árcímkével rendelkezik, és valójában inkább csak egy hímvessző méregetős készülék. Elvileg nem is lesz már Mi Mix 4, de most napvilágot látott pár kép, amin elvileg ez a telefon látható, de erre valójában kicsi az esély.

hirdetés