hirdetés

Fillérekért rendelhető a Creality 3D nyomtató kezdőszett

hír
Fillérekért rendelhető a Creality 3D nyomtató kezdőszett 1
írta: SonkaMod
2021-08-26

Már olyannyira nem extrém dolog a 3D nyomtatás, hogy egy egyszerű hobbigépe bárkinek lehet otthon. A komoly, termelésre szánt gépek természetesen milliós tételek, de egy belépőszintű masina, amivel belekóstolhatunk a nyomtatásba, már egyáltalán nem drága. A Creality Ender 3 egy olyan szerkezet, ami már használható, egészen komoly dolgokat is ki lehet vele hozni, mégis nagyon olcsó. Ez a gépezet pedig most mindössze 43 000 forintért rendelhető EU-s raktárból.

Mivel a gyártó teljesen nyílt forráskódokkal dolgozik, így minden megtalálható a készülékhez a számára dedikált GitHub oldalon. Éppen ezért lett nagyon elterjedt típus, többszázezer darabot értékesítettek belőle. Nagyon sok kiegészítő kapható hozzá, a végtelenségig lehet tuningolni, sőt, nyomtatni is lehet hozzá különböző módosításokat.

Szétszerelt állapotban küldik ki a gépet, de mindössze 20 csavarral össze lehet szerelni, és van hozzá egy jó leírás, ami végig vezeti a felhasználót a lépéseken. Ha bele szeretnénk kóstolni a 3D nyomtatás világába, akkor az Ender 3-nál jobb kezdő megoldás nincsen. Eredetileg egy 60 000 forint környéki gép volt, de egy picit vesztett az árából. A Banggoodról nagyon jó áron lehet megvásárolni, már 43 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni a BG32caee kuponkóddal. Ez az összeg egy gyengébb okostelefon ára, tehát már tényleg elmondható, hogy ez nem is olyan nagyon drága hobbi, főleg ha tanulunk vele, és később a megszerzett tudást kamatoztatjuk valahogyan. EU raktárból küldik a gépet, teljesen áfamentesen, ingyenes szállítással.

hirdetés