hirdetés

Mindenki megengedhet magának egy kínai légtisztítót

hír
Mindenki megengedhet magának egy kínai légtisztítót 1
írta: SonkaMod
2021-08-31

Legtöbbször a városlakók szoktak rárepülni a légtisztítókra, mert köztudott, hogy a nagyobb településeken rosszabb a levegő a sok ház és autó miatt. Sajnos ez Magyarországon télen nem feltétlenül mondható el, mert sok kisebb faluban is rendkívül rossz a levegő, amikor nincsen szél, és a hideg miatt beröffentik a fatüzelésű kazánokat, amiket nem megfelelően kiszáradt tűzifával táplálnak. Viszont egy légtisztítóval annyit el lehet érni, hogy a lakásban vagy a házban ki tudjuk szűrni a füstöt. Szerencsére a BlitzWolf nagy teljesítményű gépe már olyan jó áron megrendelhető, hogy szinte mindenki megengedheti magának.

A gép okos, tehát csatlakozik az otthoni WiFi hálózatra, ezáltal távolról is elérhetjük. Adott esetben a világ egy másik szegletéből is tudjuk vezérelni a légtisztítót. Okosotthonba is illeszthető, így ha van egy külső levegő minőség mérőnk, akkor azzal össze lehet például kötni, de az időzítés is remek funkció. A BlitzWolf, Tuya vagy Smart Life applikációkkal megy, így egy rakás okosotthon cuccal együtt tud működni, és természetesen az összes BlitzWolf okostermékkel.

A berendezés lelke a többrétegű szűrő, ami áll egy előszűrőből, egy HEPA filterből, valamint aktívszenes rétege is van. Egy idő után ezt cserélni kell, de kapható hozzá cseredarab.

Részletes tesztet készítettünk erről a termékről is, és igencsak meg voltunk vele elégedve. Az akkori ára 52 000 forint volt, amit érdekes módon nem éreztünk rossz árnak. Nem is volt az, de most már sokkal olcsóbban is rendelhető, a BGHU0940 kuponkóddal most mindössze 35 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjuk, ami elképesztően alacsony ár érte. Az pedig már csak hab a tortán, hogy európai raktárból szállítják, ingyenesen, áfamentesen, és futárszolgálattal.

hirdetés