hirdetés

Hírek

Még szinte meg sem jelent máris nagyon olcsó a Redmi 8
BanggoodMIUIokostelefonRedmi 8Xiaomi

Még szinte meg sem jelent máris nagyon olcsó a Redmi 8

írta: Atika2019.11.05.

A Redmi 8 szerintünk az eddigi legjobb belépőkategóriás telefon a Xiaomi és a Redmi széria történetében, ugyanis végre nem a végtelenségig butított hardvert kapunk hihetetlenül olcsón, hanem kompromisszum-mentesen használható okostelefont adnak egy igen korrekt összegért. Jelenleg a BGR86GG1 kuponnal 40 500 forintért lehet beszerezni, amivel már nagyon sok belépő kategóriás készüléket maga mögé utasít.

Fázósoknak asztali hősugárzó
Banggoodhősugárzó

Fázósoknak asztali hősugárzó

Minden pénzt megér

írta: Rolla2019.11.04.

Nagyon becsapós volt eddig az időjárás, majdnem elhitette mindenkivel, hogy örökké fog tartani a napos idő, de ez a mai nap azért nagy pofánvágás. Eső, hideg, átfagyott falak, mi is összeverekedtünk ma már az irodában, hogy melyikünk bújjon hozzá a radiátorhoz. A lábmelegítő és a meleg, szarvasos pulcsi mellett itt van még egy tipp fázósoknak, az asztali hősugárzó. 6000 forintba kerül a BG3LIFEHS kóddal, ez végre megoldhatja a csatározást.

Alfawise micro SD és olvasó
adapterAlfawiseGearbestmicro sd kártyaolvasó

Alfawise micro SD és olvasó

Hogy legyen mit tenni a Mikulás csomagba

írta: Rolla2019.11.04.

Ha december 6-án a csokit és virgácsot kevésnek találjátok, de nem szeretnétek mégse karácsonyi végletekig menni ajándékozás terén, akkor dobjatok be a zokniba egy tetszőleges Alfawise SD kártya és olvasó csomagot. Ebből soha nem elég, mindig van rá mit pakolni, ráadásul most különböző szarvasos és Mikulásos mintákat láthattok rajtuk, ami még különlegesebbé teszi őket.

Xiaomi Mijia kamera olcsón
Banggoodbeltéri kameraXiaomiXiaomi Mijia

Xiaomi Mijia kamera olcsón

Ennyit megér a biztonság

írta: Rolla2019.10.31.

Ha még nincs otthon biztonsági kamerátok, akkor most érdemes elgondolkoznotok rajta, hiszen ezzel a 7700 forintos befektetéssel egy betörés vagy káreset esetén hatalmasat spórolhattok. A Xiaomi összedobott egy olyan sokrétű eszközt, ami nemcsak annyiból áll, hogy egy látószögben rögzíti az eseményeket, hanem arra törekszik, hogy tényleg ne történhessen távollétetekben semmi probléma.

Csúcskategóriás telefon 111 000 forintért. Na mi ez?
GeekbuyingMi Mix 3Mi MIx 3 5GXiaomiXiaomi Mi Mix 3 5G

Csúcskategóriás telefon 111 000 forintért. Na mi ez?

Most vagy soha akció a Xiaomi Mi Mix 3 5G-re

írta: Rolla2019.10.31.

Ugye azzal mindenki tisztában van, hogy a Xiaomi pont azért annyira népszerű, mert még az olyan zászlóshajói és egyedi készülékei is 100 ezer forint körül vannak, mint a Mi 9 vagy a Mi 9T. Na most képzeljétek el, hogy akkor mit tudhat az a készülékük, ami majd' 200 ezerbe került megjelenésekor? A Xiaomi Mi Mix 3 5G még sokáig az élmezőnyben fog maradni, tipikusan az a készülék, amiről nem csúsztatok még le, ha eddig nem vettétek meg, így most ha váltáson gondolkodtok, akkor mindenképpen csapjatok le rá a Mix35G kuponkóddal 111 000 forintért.

Igaz a hír: jön a Mi Watch
Mi WatchMIUIXiaomi

Igaz a hír: jön a Mi Watch

Már csak jövő hétig kell kibírni

írta: Rolla2019.10.30.

November 5-én mutatja be a Xiaomi a legelső okosóráját, amin a hírekkel ellentétben nem WearOS, hanem az Androidon alapuló MIUI egy speciális változata fog futni. Ugyanezen a napon láthatjuk majd először a Xiaomi Mi CC9 Pro okostelefont és a legújabb Xiaomi TV-t is, így mindenképpen izgalmasnak ígérkezik a jövő hét kedd.

Olcsó házimozi! – Rápörögtek az akciókra a Kínaiak
projektorSoundbarTVtv box

Olcsó házimozi! – Rápörögtek az akciókra a Kínaiak

írta: SonkaMod2019.10.30.

Nincs is jobb, mint a ködös, ronda időben otthon lenni, és megnézni egy jó filmet. Ehhez kellenek mindenféle eszközök, mert egy sima laptoppal nem valami nagy élmény a képkockák befogadása. Illetve nagyon jó filmenk kell lennie az adott műnek ahhoz, hogy ne zavarjanak a körülmények. A kínai partenereink szerencsére már felültek a karácsonyi akcióvonatra, így elég jó áron juthatunk hozzá házimozi cuccokhoz.

Érkezik a Xiaomi Mi CC9 Pro 108 Megapixeles kamerával
CC9 ProMi Mix AlphaXiaomi

Érkezik a Xiaomi Mi CC9 Pro 108 Megapixeles kamerával

Újabb dobás a Mi Mix Alpha után

írta: Rolla2019.10.29.

Múlt hónapban mutatta be a Xiaomi a legújabb készülékét, a Mi Mix Alphát, amit még az avatatlan szemek is azonnal felismerhetnek a körbeérő képernyőről. Nem sokáig ült a babérjain a cég, hiszen egy hónapon belül itt van a legújabb készülékük, a Xiaomi Mi CC9 Pro okostelefon, ami ugyanazzal a 108 Megapixeles kamerával érkezik, mint az Alpha.

12 dolláros Xiaowei érzékelős szappanadagoló
Banggoodérzékelőszappanadagoló

12 dolláros Xiaowei érzékelős szappanadagoló

Ennyiért nem luxus

írta: Rolla2019.10.29.

Most, hogy jön a nátha- és megfázásszezon, itt az ideje az eddiginél is többször kezet mosni, hiszen a tévhittel ellentétben a legtöbb megbetegedést nem a hideg, hanem a vírusok okozzák. Bár a közelségérzékelős szappanadagoló nem új találmány, itthon elég drága, de a Banggoodon egy villámakció keretén belül 3600 forintért juthattok hozzá.

Cipőszárító és sterilizáló 12 dollárért
Banggoodcipőszárító

Cipőszárító és sterilizáló 12 dollárért

Télen-nyáron száraz cipő

írta: Rolla2019.10.28.

A cipőszárító hallatán sokszor az esős-havas évszakokra asszociálunk, pedig ez pont az az eszköz, aminek télen és nyáron is nagy hasznát veheti mindenki. Melegebb hónapokban és sportoláskor a lábizzadás miatt szükséges használni, hidegebb hónapokban pedig a jegesre fagyott lábbelik felmelegítése miatt érdemes elővenni. Fertőtlenítő hatása és alacsony ára - 3600 forint - már csak a pont az i-re.

hirdetés