hirdetés

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó szemérmetlenül jó akcióban

hír
Xiaomi Mijia 1S robotporszívó szemérmetlenül jó akcióban 1
írta: Don Kartács
2020-10-21

Frissítés: az új kuponnal alacsonyabb lett az ár 7000 Ft-tal

Ha osztanának díjakat a robotporszívók középkategóriájában, akkor két versenyző igen nagy eséllyel pályázhatna az elsőségre. Az egyik a Xiaomi Viomi SE, a másik pedig a Xiaomi Mijia 1S. Ez utóbbinak szakadt be eléggé durván az ára, 78 000 Ft-ért lehet elhozni a BGCZFXMRS kuponkóddal, EU raktárból a tonnányi szenzorral felpimpelt mindenest, ami így most a piac egyik ár/érték bajnoka.

A robot a szokásos Mi Home applikációt használja, amely folyamatosan telemetrikus adatokat közöl le a takarítás állapotáról. Valós időben láthatjátok, merre jár a robot, mennyire merült le az akkumulátora, mekkora területtel végzett, és így tovább. Természetesen időzíthető is, hogy olyan időpontban munkálkodjon, amikor a legkevésbé zavarja az ott lakókat. Egyetlen dologról kell lemondanotok, ez pedig a feltörlés, de mivel ez egyébként is egy felügyelt művelet, és még nem olyan fejlett a technológia, hogy tökéletesen használható legyen – például csak a csúcskészülékek tudják a no-mop zóna funkciót -, ezért inkább választanám az alacsony árat, mint a feltörlés funkciót.

A legelső Mi Robot szellemi utódját képviselő Xiaomi Mijia 1S 78 000 Ft-ért elhozható EU raktárból a BGCZFXMRS kuponkóddal, ami igen jó vétellé teszi.

hirdetés