hirdetés

Hírek

Aliexpress magyarázó
Aliexpress
írta: Don Kartács2019.04.29.

Aliexpress magyarázó

Mit vegyünk a piactérről, és hogyan?

Belevágunk az Aliexpress cikkekbe, hiszen nagyon sokan kértétek, hogy erről is legyen szó. Végignéztük az oldal előnyeit és a hátrányait, és igyekeztünk mindenre megoldást találni. Nincsen Paypal? Nem baj, van alternatíva. Nem kereshetőek az EU raktárak? Adunk erre is megoldást, sőt, olyan boltokat is hoztunk nektek, ahonnan vám- és áfamentesen rendelhettek termékeket.

Akciócsokor
CafagoKodakmemóriakártya
írta: Toobee2019.04.18.

Akciócsokor

Sharp Aquos S2 és a többiek

A Sharp Aquos S2 a cég egyik legolcsóbb telefonja, ám ez nem riasszon el senkit, ugyanis támogatja a B20-as frekvenciasávot, 4 GB RAM-ot és egy 630-as Snapdragon processzort kapott, amit egy 5,5 colos kijelző egészít ki. Mindezért 38.000 Ft-ot kérnek, amiben már az áfamentes szállítás is benne van. Ehhez hasonló, kiváló akciókat mutatunk ma nektek.

Ezeket az akciókat ne hagyd ki
CafagofülhallgatólámpatáskaYeelight
írta: Toobee2019.04.08.

Ezeket az akciókat ne hagyd ki

V6 TWS fülhallgató

A mai válogatásban igyekeztünk sokszínű csomagot összerakni nektek, valószínűleg mindenki megtalálja majd a neki megfelelő terméket. Készültünk válltáskával, Xiaomi ablaktisztítóval, 360 fokos kamerával és egy különleges kapcsolóval, valamint a V6 TWS vezeték nélküli fülhallgatóval. A közös tulajdonságuk, hogy áfahatár alatti áron juthattok hozzá, úgyhogy a vámolás miatt nem kell aggódni, ez egyedül a kamerát érinti, de mutatjuk a megoldást is.

hirdetés