hirdetés

Hírek

Mindent bele válogatás
CafagoCigaXiaomi
írta: Don Kartács2019.08.17.

Mindent bele válogatás

BT füles, porszívó, szkeleton karóra, spéci fotónyomtató

Összegereblyéztem nektek néhány sláger terméket, amelyet fellazítottam néhány egyedi érdekességgel, hogy jobban üssön a nyárvégi árkoktél. A fülhallgatók Fekete Pétere, az igazi sleeper márka, a QCY új modellje kerül a terítékre, de a nagy nevek sorát a Huawei is erősíti egy hordozható fotónyomtatóval . A mindent eluraló Xiaomi almárkák is nagy lendülettel ostromolják pénztárcánkat, Deerma porszívó, Xiaowa robotporszívó és egy igen érdekes kialakítású Ciga karóra öleli fel a kínálatot. Hagyjátok a termékeket az alap szállítási módon, minden 22 dollár feletti termékeket áfa- és vámmentesen küldi a Cafago.

Megállíthatatlan TWS fülesek
bluetoothE12fülhallgatóSabbatTWSUltra
írta: Atika2019.08.16.

Megállíthatatlan TWS fülesek

Sabbat fülhallgatók akciósan

Pár hónapja járt nálunk a Sabbat E12, ami hiába volt kínai mércével viszonylag drága, mégis elnyerte a tetszésünket. Köszönhető volt ez a remek ergonómiájának, a hangminőségének és az aksiidejének, ami a maga 3-4 órájával nagyon jónak számít TWS körökben. Most hoztunk nektek kuponokat a testvéreire is, így rendkívül jó áron szerezhetitek be az egész családot.

Még több lehetőség
Aliexpressnapszemüveg
írta: Rolla2019.08.15.

Még több lehetőség

A legmegbízhatóbb Aliexpress boltok

Az előző cikkben már említettem nektek olyan boltokat, ahonnan bátran vásárolhattok, hiszen majdnem 100 százalékban pozitív visszajelzéseket kaptak, továbbá már évek óta sikeresen működnek. Olvashattatok már női ruhaboltokról, kisállatok számára készített kiegészítőket áruló shopról és horgászcuccokkal foglalkozó eladóról is. Hogy kicsit bővítsük az ismereteinket, mutatok még néhány sellert, akiktől olcsó kütyüket szerezhettek be. Figyeljetek azért a 37 eurós áfahatárra, bár mondjuk a listán az utolsó boltot tekintve akár egy nagy doboznyi cuccot is beszerezhettek ennyiért.

Nem csak az eső, az árak is esnek
GTA VLVLGOOfficeSimsWindowsXbox
írta: SonkaMod2019.08.14.

Nem csak az eső, az árak is esnek

Irodai szoftverek, játékok gyorsan és olcsón

Elég erősen beköszöntött az esős idő, ami nagy megelégedéssel töltheti el azokat, akik a pusztítóan meleg hétfő után erre vágytak. Mégis inkább csak elégedetlen hangokat hallottam eddig, pedig legalább így változatos az idő. Viszont ahogy az eső hullását sem tudjuk megakadályozni, úgy a szoftverárak zuhanását sem, és ennek legalább teljes szívből tudunk örülni. A LVLGO palettája ráadásul bővült, érdemes legörgetni a játék szekcióhoz, és elidőzni valamelyik címnél.

Jelentős árkülönbségek
GeekbuyingokostelefonRedmiXiaomi
írta: Rolla2019.08.14.

Jelentős árkülönbségek

Kedvezményes telefonok a Geekbuying oldalán

Az autókhoz hasonlóan a telefonoknak is megvan az a szépsége, hogy akár már a megjelenés utáni hetekben esik az áruk. A Geekbuying összegyűjtötte ezeket a telefonokat, és a bandaháború jegyében megtoldotta egy extra kedvezménnyel, így jelenleg ők kínálják a legjobb árat. Az örök kedvenc Xiaomi Redmi Note 7 mellett Xiaomi Mi 9T-t és Elephone U2-t is behúzhattok, amiket egyszerű felismerni az idei nyár slágeréről, a pop-up kameráról. De ez csak a cseresznye a hab tetején, az összes akciós telefont itt találjátok.

Xiaomi és 360 okoscsengő
360csengőGearbestokosotthon
írta: Rolla2019.08.14.

Xiaomi és 360 okoscsengő

Ha nem tudod, ki lopja el a csomagjaid

A Xiaomit ismeritek, a 360 márka pedig korábban vírusírtókkal foglalkozott, de manapság már leginkább a robotporszívóik kapcsán lehet ismerős ez a név. Mind a két cég piacra dobta a saját okoscsengőjét, ami rengeteg nyűgtől szabadíthat meg titeket. Ha rendszeresen eltűnik a csomagotok, pedig a szállító kézbesítettnek jelöli, ha a gangon lelopja valaki mindig a virágotokat vagy ha a vízórás még azelőtt elszalad, hogy kiérnétek az ajtóhoz, akkor sok feszültségtől megszabadulhattok egy ilyen kütyü segítségével. Ráadásul nem is kell a lakásban tartózkodnotok, elég, ha a telefonotok nálatok van. Jól hangzik, ugye?

Kuponok cuccokhoz, amit magamnak is megvennék
BaseusXiaomi
írta: Don Kartács2019.08.13.

Kuponok cuccokhoz, amit magamnak is megvennék

Telefonok, töltő, egyéb hasznos kütyü

Kezdek belejönni a kuponvadászatba, főleg hogy a családomban többen jelezték az igényüket mindenféle eszköz megvételére. Telefon, virágnevelő kütyü, utazó töltő a nyárra tekintettel, autós pumpa, vezetéknélküli füles kerül majd a Mikulás puttonyába, illetve minden olyasmi, ami kellőképpen olcsó, hogy figyelemre legyen érdemes.

Oppo Realme 3 Pro okostelefon
LenovoOppoOppo Realme 3 Pro
írta: Don Kartács2019.08.13.

Oppo Realme 3 Pro okostelefon

Végre van B20

Végre az Oppo is kihozott egy B20-as telefont, így értelmet nyert a magyarországi felhasználók számára is a cég modelljeinek követése. Az Oppo Realme 3 Pro ráadásul pont a középkategóriába érkezik, amit mindenki szívesen megvásárol. A 4/64 GB-os verziót egy Snapdragon 710 SoC támogatja meg, a telefon brutális 4 A-es gyorstöltést kapott, amivel fél óra a 4045 mAh-s akkut 50%-ig telepumpálni. Természetesen ac WiFi-t, kilences Androidot, és állítólag flagship szintű kamerát kapott, ami kicsit túlzásnak tűnik a 63 000 Ft-os ár tekintetében.

Mondd el a véleményed!
írta: molcsa2019.08.12.

Mondd el a véleményed!

Kérdőív a Kínából rendelésről és rólunk

A korábbi évekhez hasonlóan szeretnénk ismét felmérni az olvasói véleményeket és igényeket, hogy mi is jobban láthassuk, hol kell a legjobban fejlődnünk, és mit gondoltok a Kínából rendelésről. Az alábbi kérdőív kitöltésével te is eljuttathatod hozzánk a véleményedet, és ezzel segíthetsz, hogy a jövőben is a ti igényeiteknek megfelelően működjünk. A kitöltés teljesen anonim, semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk, és mindössze 5 percet vesz igénybe. Köszönjük a kitöltéseket!

Jót, áfa- és vámmentesen
Aliexpress
írta: Rolla2019.08.12.

Jót, áfa- és vámmentesen

A legmegbízhatóbb Aliexpress boltok

A Banggooddal, Geekbuyinggal vagy a Gearbesttel ellentétben az Aliexpressen nem annyira egyértelmű, hogy melyik országból, illetve hogy áfamentes szállítással érkezik-e a megkívánt termék. Erre természetesen vannak már tippek - itt írtunk róla bővebben -, de továbbra is bevett szokás, hogy Aliexpressről elsősorban a kisebb értékű termékeknek szavazunk bizalmat. De mit érdemes mégis venni, ami drágább, mint egy töltőkábel, de olcsóbb, mint egy telefon? És mégis kitől? A listán kizárólag olyan eladók szerepelnek, akik majdnem 100 százalékban pozitív értékelést kaptak, továbbá évek óta a piacon vannak.

hirdetés