hirdetés

Ezt az autós porszívót szinte utánunk hajítják

hír
Ezt az autós porszívót szinte utánunk hajítják 1
írta: Don Kartács
2020-11-08

Többen is rágerjedtünk erre a HEPA filterrel felszerelt, 5200 Ft-os, beépített akkumulátorral rendelkező autós porszívóra, ami természetesen a morzsák ellen is bevethető. Számtalan kiegészítőt adnak mellé, az általunk sokat emlegetett flexibilis cső is a csomag része. A termék USB portról újratölthető, nem kell spéci adapterekkel vacakolnotok, így ha szeretnétek betekintés nyerni a házi autótisztítás világába, de nem akartok sokat költeni, akkor alig több, mint 1 db Gróf Széchenyi István elköltésével hozzájuthattok a cucchoz, ráadásul EU raktárból.

A számtalan kiegészítő is az alapcsomag része, pedig ez még drágább termékeknél sem mindig van így:

  • flexibilis cső
  • kefés csonk, amivel lehet billentyűzetet, váltószoknyát és hasonlókat pucolni
  • háromféle szűkítő, amivel a résekbe lehet benyúlkálni

Ezeket mixelhetjük is, például a flexibilis csőre mehet a hosszú nyúlvány, így el fogjuk érni a pohártartó alját, míg a kefés fej a laptop klaviatúrájából tudja kiszippantani a koszt.

Fontos, hogy a fenti árat 11.11-es akció keretében érhetitek el, vagyis most semmi mást nem kell csinálnotok, csak betennetek a kosárba a szerkezetet. Kifizetni november 11-én 9:00-tól kell, amikor az akciók beindulnak.

Aki szeretne még alternatívákat, annak elhelyeztünk további két linket is, egyik szintén akkumulátoros, a másik szivargyújtós megoldás.

Kupongyűjteményünk számtalan Aliexpress kuponnal bővült, amik extra kedvezményeket biztosítanak a 11.11 eseményeknél. Böngésszétek őket bátran! Fontos, hogy a kuponok jelentős része csak november 11-én lesz felhasználható!

hirdetés