hirdetés

ONEMIX víztaszító futócipő olcsón

hír
ONEMIX víztaszító futócipő olcsón 1
írta: Don Kartács
2020-11-07

Értekeztünk már ONEMIX cipőről, külsős írónk, Gyuri vette „pártfogásába” a Slant Tonge modellt, amit kifejezetten jóra értékelt. Most azonban a szokásoktól eltérően nem az Aliexpress, hanem a Banggood lepett meg minket egy 2020-as ONEMIX modellel, ami víztaszító, és a Salomon Quicklace megoldáshoz hasonló cipőfűzővel rendelkezik. 8100 Ft-ba kerül, ami új modelleknél szokatlanul alacsony ár.

Szintén érdekes technológia a ruganyos, elasztikus felsőrész, ami tágítható, így sokkal könnyebb felvenni a lábbelit a hagyományos futócipőkhöz képest. Ráadásul ez a ONEMIX szerintem még jól is néz ki, és mivel fekete, a flaszterre is simán fel merném venni, így lehet, hogy az általam rendelt darab kényelmes utcaiként végzi, nem pedig futócipőként. Kiemelném még a rendkívül alacsony, 195 grammos súlyt, de azt nem adta meg a ONEMIX, hogy milyen lábméretnél ennyi. Viszonyítási alapként az extra könnyű Li-Ning Mid Racing 43 2/3-os méretű verseny csuka súlyát érdemes tudni, az 235 gramm.

A ONEMIX 2020-as modelljét 8100 Ft-ért vásárolhatjátok meg, ennyiért víztaszító bevonattal hirtelen nem is tudok másik cipőt mondani. Rendeltem egyet saját magamnak, szóval jó eséllyel lesz belőle teszt is, ennyit szerintem bőven megér ez a lábbeli.

hirdetés